![]() |
Правильная распайка межблочника - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Разное (/forum-5.html) +--- Форум: Курилка (/forum-36.html) +--- Тема: Правильная распайка межблочника (/thread-200519.html) |
Правильная распайка межблочника - Music Best - 25-08-2022 08:32 Как я понял есть два варианта распайки межблочника. 1. Берем коаксиал и минус на корпус , плюс на центр. 2. Берем кабель с двумя жилами в экране и на стороне источника паяем экран на корпус и туда же минус сигнал, а плюс на плюс. На стороне приемника экран не паяем, а минус на минус, плюс на плюс. По логике понимаю что правильнее второй вариант. Использовать экран в качестве сигнального проводника не желательно. Может я не прав? Какие будут мнения? RE: Правильная распайка межблочника - artshop - 25-08-2022 09:53 2. Краще экран з боку приймача. RE: Правильная распайка межблочника - Music Best - 25-08-2022 09:56 Спасибо! RE: Правильная распайка межблочника - artshop - 25-08-2022 10:07 Наразі є вельми гарні коаксіали. А краще за все буде кабель з трьома дротами + екран. Один на +, два на -, екран так, як вище казав. RE: Правильная распайка межблочника - Music Best - 25-08-2022 10:11 А почему экран на приемник , а не на источник? RE: Правильная распайка межблочника - gavrilka72 - 25-08-2022 10:25 (25-08-2022 10:07)artshop писал(а): А краще за все буде кабель з трьома дротами + екран.ну з двома дротами якось зрозуміло , а який сенс в трьох дротах? ![]() ![]() ![]() Судячи з логіки самий кращий варіант це буде з 5-ти дротів центральний на + , чотири оплетених навколо нього на - , та екран на приймач _ жодна завада не пролізе ![]() ![]() ![]() (25-08-2022 10:11)Music Best писал(а): А почему экран на приемник , а не на источник?думаю без разници , номожно и по эксперементировать по пробовать подключение в двух вариантах уверен чот разници будет не слышно. Это же ка..ка..какиие уши нужно иметь чтобы слышать разницу в подключениии межблочника длинной в полметра .... ![]() Ох уж эти аудиофилы .... ![]() ![]() ![]() RE: Правильная распайка межблочника - artshop - 25-08-2022 11:15 (25-08-2022 10:11)Music Best писал(а): А почему экран на приемник , а не на источник?Чому краще? Я експериментував, та і найкращі в світі кабелі так змонтовані. RE: Правильная распайка межблочника - anastas94 - 25-08-2022 11:41 Є багато тем на це питання. Краще щоб єкрана зовсім не було ( якщо це не фонокабель). RE: Правильная распайка межблочника - artshop - 25-08-2022 11:51 Так. За відсутністю екрана звук прозорий і швидкіший. Але трохи кривий. Шкода, що екран вирівнює баланс, але гасить дінамику.... RE: Правильная распайка межблочника - anastas94 - 25-08-2022 12:03 Як казав Лис " немає у світі досконалості ". Все трохи криве, а ось швидкість, прозорість , побудова сцени край важлива. RE: Правильная распайка межблочника - gavrilka72 - 25-08-2022 17:30 так в чём смысл трёх проводов , так и не ответили ?! ![]() RE: Правильная распайка межблочника - artshop - 25-08-2022 17:44 Та Вы ж у тренді... Підвищення перетину по -. RE: Правильная распайка межблочника - gavrilka72 - 25-08-2022 17:59 Та нема ніякого тренду , користуюсь звичайними з.єднувальними дротами на наших 5-ти котактних штепселях та тюльпанах , та використовую екран в одночасі як загальний провід. RE: Правильная распайка межблочника - artshop - 25-08-2022 18:18 Є такий досвід. - подвоюють, потроюють, чи інше співвідношення. RE: Правильная распайка межблочника - mariovel - 25-08-2022 21:20 (25-08-2022 09:53)artshop писал(а): 2. Краще экран з боку приймача.Экран всегда с боку источника, ибо наводки... и на швидкiсть звуку та прозорiсть тоже благоприятно сказывается...))))) На аудиопортале кажись кадато про кабеля мусолили- - порешили что самое лучшее - это медная витая пара перекрестно спаянная. RE: Правильная распайка межблочника - artshop - 25-08-2022 22:23 Нема сенсу сперечатися... Надайте приклад гарного кабелю з екраном на початку. Дідусь Хул - то несчітово! ![]() RE: Правильная распайка межблочника - anastas94 - 25-08-2022 23:00 Я сказав би так - дайте хоч один ВДХ який не кривий. І якщо компоненти більш-менш , та ще підібрані , то обов'язково буде чути різниця де єкран. RE: Правильная распайка межблочника - vitamir - 25-08-2022 23:55 Хул, чи не хул, байдуже. З точки зору екрану, щоби він був ефективним і щось би там екранував, він має бути під'єднаним до місця з мінімальним імпедансом. Тобто, до виходу джерела сигналу. Чим ближче реальні імпеданси виходу до нульового, а входу до безкінечного, тим менший вплив на сигнал має кабель, скільки і яких паразитів у нього б не було. Це і є узгодження. ![]() В audiophiles все навпаки, тому вони іноді навіть можуть почути різницю в кількості паразитів різних хулів. А також, використовують кабелі в непритаманних амплуа. Ну, на те вони audophiles, що тут поробиш. ![]() RE: Правильная распайка межблочника - AlTair_SPb - 25-08-2022 23:58 В поддержку поста выше. Афоризм Конфуция: самое трудное – поймать кошку в темной комнате, особенно тогда, когда ее там нет. RE: Правильная распайка межблочника - anastas94 - 26-08-2022 00:28 (25-08-2022 23:55)vitamir писал(а): Хул, чи не хул, байдуже.У мене є класна для Вас пропозиція , що поробити. Так, як я далеко доволі від Вас , а шан. Артшоп живе у Києві, запропонуйте йому угоду на прослуховування міжблочника. За витрішки отримаєте 100-200 у.е. За Вашими словами всі " audophiles " дурні і нічого не чують тому , що нічого почути неможливо. Ось і заробити легкі гроші. Всі потім разом посміємося. Ото сміху буде Половину суммы компенсую ( якщо така зустріч відбудеться і Ви зрубете грошенят). |