4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +---- Форум: Системы участников (/forum-9.html) +---- Тема: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. (/thread-189398.html) |
RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - oleg2566 - 26-11-2019 20:47 Хлопці, ми знаємо ху із ху Ми тут вже старі люди, знаємо ціну букви і слова і речення в цілому, на...уя займатися словосполученнями, якщо всі давно все знаають. Не знаєте просто - прииїздіть, розважите старого, а я спробую вас RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - Вадимыч - 27-11-2019 00:18 (26-11-2019 15:48)quadrokot писал(а): Мені, Олегу, artshop, serpens, Вадимыч та багатоьом іншим сподобались цей та інші записи системи Олега.Ось за мене і не треба. Мені цей запис зовсім не до вподоби, бо чув наживо. Запис г а в н о. Так, штрихи... Запис паршивим смартфоном. АРУЗ, та звук нижче 100 Гц. обрізаний. Фігня. Хоча, атака інструментів по НЧ і передана. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - oleg2566 - 27-11-2019 10:14 Ну г чи ні , просто така смартафона Зате, люди мають хоч якусь інформацію. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - bobrw - 27-11-2019 11:47 (27-11-2019 00:18)Вадимыч писал(а): Ось за мене і не треба.Согласен полностью.Запись не соответствует тому,что я слышал у Олега. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - quadrokot - 27-11-2019 11:54 Та ви що? Перший раз чую, що запис гірше оригіналу. Коли ми обговорюємо саме запис, то яка ваша думка стосовно самого запису? Прохання не ображати людину із найбільшою репутацією на форумі. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - artshop - 27-11-2019 12:24 Сотни раз обсуждалось на форуме... Запись интересна только самому пользователю. Как инструмент распознавания изменений в собственной системе при ее настройке. Грубый инструмент, но все же.... Как демонстрация потенциала системы - полный полнейший бред!!!!! RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - satory - 27-11-2019 12:45 Самое интересное, что ЭТОТ БРЕД всерьез, а часто или со взаимными оскорблениями или же ВОСТОРГАМИ!!! ,обсуждают.....относящие себя к аудиофилам но может я упустил..это тестирование микрофонов смартфонов? RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - artshop - 27-11-2019 15:43 Я анализировал для себя этот моветон... Как по мне, вопрос нужно переводить либо в плоскость психологии, либо рассматривать как полное отсутствие понимания сути нашего увлечения. ----- Исключения есть, это люди с гипертрофированным внутренним музыкальным слухом. Им пофиг что-где-в каком качестве слушать!!!!! У них все богатство и качество подачи\исполнения произведения додумывает мозг. Я таких не знаю, но знаю, что они есть. ----- А так имеем: - в плоскости психологии - человек хочет внимание к своей персоне-системе, боится общения, как огня, вот и выкладывает непотреб для всеобщего обозрения... - в плане отсутствия понимания - глух как тетерев и никогда не слышал системы, звучанием которой можно заболеть!!!! ИМХО и с уважением ко всем. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - quadrokot - 27-11-2019 18:31 artshop, це найкращій самоаналіз, який я чув. Браво! RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - artshop - 27-11-2019 19:00 Константин, Вы так часто падаете на колени..., но это не помогает, лично мне, понять суть\смысл Ваших постов. Где Вы узрели самоонализ? Спой, цветик, не стыдись! RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - quadrokot - 27-11-2019 19:43 artshop, киньте свою гомосятину, будьте ласкаві. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - artshop - 27-11-2019 20:06 Константин, не бухайте! ...лучше уж на четыре кости... RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - эполитт - 27-11-2019 20:28 (27-11-2019 18:31)quadrokot писал(а): artshop, це найкращій самоаналіз, який я чув.Константин! Вы на форуме позиционируетесь, как один из старейших,знающих и понимающих в аудио! Теперь лично для меня, Вы без преувеличения и самый понимающий и знающий психоаналитик!!! Подпишусь на Ваш инстаграм! Браво! RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - artshop - 27-11-2019 20:37 Как водится, в разных лигах очень разный уровень группы поддержки! Константин, да по статусу уже давно пора перейти в лигу на уровень выше! RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - oleg2566 - 27-11-2019 20:42 Хлопці, я не збираюсь читати ваші пости, обмін піськами Для мене цікавий особистий контакт з відівдувачем, а їх було не мало.... Звісно, всім це зручно, білшість місцевих, та й інші у відрядження їздять у столицю Але ж зявляються і інші засоби спілкування.... науковий прогрес Ну що тепер робити, по морді лупцювати Вибачте... але, не буду, ви все одно залишитись моїми друзями, якими б різними не були. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - artshop - 27-11-2019 20:46 Я согласен. Олег, если заметил, выше я предложил всем жаждущим писЯть мне-обо-мне только в моей же теме о системе!!!!!! ...боятся, мля.... RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - oleg2566 - 27-11-2019 20:50 Андрій, я тут зовсім ні при чому RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - Тибетский Ламер - 28-11-2019 13:15 artshop писал(а):мне-обо-мне только в моей же теме о системе!!!!!!artshop, ага... что снова ты по другим темам шатаешься - фиг "дома" застанешь.)) RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - artshop - 28-11-2019 13:23 RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - vitaly - 28-11-2019 13:35 Странно ,у артшопа есть система Там какой то набор случайных компонентов ,особенно радует пафос тт,который безумные итальянцы сами не знают к какой акустике подключить ,ибо дроссель и капаситор на выходе , а меняющийся импеданс акустики вводит усилитель просто в ступор ...так что до системы надо еще доползти ...ну ничего ,вы следите за своим здоровьем ,много времени на свежем воздухе ,хорошее вино ,качественная еда - так шо все у вас впереди |