![]() |
Выбор акустики для лампового усилителя - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +---- Форум: Мой путь в аудио (/forum-140.html) +---- Тема: Выбор акустики для лампового усилителя (/thread-201104.html) Страниц: 1 2 |
RE: Выбор акустики для лампового усилителя - MrBigg - 01-12-2022 17:40 Мені доречі дуже подобається звук ) дуже кришталивий та обємний , басів трошки меньше ніж на Heco але на паперових кондюках дуже душевно ... RE: Выбор акустики для лампового усилителя - mihail - 01-12-2022 19:52 (01-12-2022 15:05)MrBigg писал(а): Дякую, але я дуже переймався що паперові підвіси 80х вже таке собі ( тому взяв м'яку гумуНе плодіть та не поширюйте міфи тих , хто ніколи не тримав прекрасних динаміків в руках !! З свого досвіду розповім .. Був в мене динамік Siemens 10 " 1939 року на підмагнічуванні З паперовим підвісом Про серію цих динаміків ходять легенди - Мовляв ті фашисти привезли в Німеччину монахів з Тібету і ті молились в цехах виробництва ( перед тим усіх працівників виводили з цехів ) Так от той динамік звучав так , що я почав сам вірити ту в легенду Звичайно порівнював в лоб в лоб зі звучанням інших динаміків .. і НІЯКИХ дефектів в підвісах не було !! Маю німецькі динаміки трішкі молодші - на років 10 американські 50 років - підвіс паперовий - все працює прекрасно !! Недумаю що якесь просочення паперового підвісу покращить звук динаміка - навпаки Що до підвісу з тканини то можу сказати про динамік Альтек - теж 50 роки Так от там якесь своє мастило - воно може з часом загустіти зате прекрасно розчиняється та відновлюється сучасними розчинниками і динаміки грають прекрасно . Вам про це любий Альтеколюб скаже .. Використовуйте хороші динаміки в противоному випадку навіщо лампа - з гумовотехнічними динамікам ви досягнете однакового рзультату і з танзистором .. RE: Выбор акустики для лампового усилителя - MrBigg - 02-12-2022 10:57 Дякую ! Наступні колоночки спробую взяти з паперовими динамиками ) Якщо щось можете підказати по моделях ( Полочники виключно до 40 см заввишки ) . Буду вдячний . RE: Выбор акустики для лампового усилителя - mihail - 03-12-2022 00:23 З такими розмірами та навіть зовсім незнаю ... Особливо з зазначенним бюджетом Такі динаміки хочуть простору .. ![]() А хороші і коштують немало ... RE: Выбор акустики для лампового усилителя - Тибетский Ламер - 03-12-2022 00:32 Saba GreenCone RE: Выбор акустики для лампового усилителя - Cranium - 03-12-2022 08:24 (01-12-2022 16:37)Тибетский Ламер писал(а): Все це питання власного смаку, переконань, та в якійсь мірі стереотипів. Можна в багатьох комбінаціях отримати бажане.Сложно не согласится. Тибетский Ламер как всегда прав. Я даже больше склоняюсь к стереотипам. RE: Выбор акустики для лампового усилителя - mihail - 04-12-2022 17:52 А мовою відповісти складно , чи впе ... не бажаєте !!?? Тим більше , що цитата була нею ... Які стереотипи в моєму віці .? ![]() На рахунок смаку - повністю годен . У всякій справі смак відіграє головну роль - і у виборі меблів , авто ..жінки , У кожного він свій - хтось тільки single malt , а комусь і blend чудово смакує . Я цю гуму прекрасно чую . Не раз перевіряв себе - ще в ті часи , коли їздили Україної політичні агітаційні концерти . Ніколи не помилявся - здалеку слухав музику , ставив діагноз а потім підходив в притул до колонок і через щілини переконувався в своїх правдивах оцінках - де " гума" а де " акордеон " Таке ж відбувалось і нічних клібах та в гостях у друзів .. Хтось чує , хтось ні .. і не звертає не це увагу .. і так добре Вже неодноразово писав - в своїх Альтеках з " акордеоном" при ударах барабану я аж ніби відчував фактуру шкіри того барабану ! А на своїх "стовбчиках " з гумою - був просто простий " бум " На одній і тій же композиції . Ще раз пишу , якщо " гумовотехнічний виріб" - то можна прекрасно обійтись без лампи , використовуйте " камінь" - буде простіше А лампа в використанні досить проблематична та нестабільна . Ну , але ніхто нікому нічого не забороняє .. Тільки якщо хочете розкрити лампу сповна то .. ПС термін " гумовотехнічний виріб " в нашій справі я не перший примінив - а запозичив у всім тут відомого альтеколюба RE: Выбор акустики для лампового усилителя - artshop - 04-12-2022 19:17 Гума до саунду нiякого вiдношення не маэ... В сенсi неякiсностi.... Стверджувати таке - то э посмиховисько! ![]() (03-12-2022 00:32)Тибетский Ламер писал(а): Saba GreenConeМав такi. ...не потрiбнi... Як мова йде за АС... RE: Выбор акустики для лампового усилителя - Cranium - 04-12-2022 19:31 (04-12-2022 17:52)mihail писал(а): А мовою відповісти складно , чи впе ... не бажаєте !!??А вы кто вообще?! RE: Выбор акустики для лампового усилителя - mihail - 05-12-2022 14:26 (04-12-2022 19:17)artshop писал(а): Гума до саунду нiякого вiдношення не маэ... В сенсi неякiсностi.... Андрій - ти досить чудова людина , це ти довів і раніше - ( чемпіон в темі " Віддам ... ) " і також зараз в цей найтяжчий час - люди писали .. Але цей пост тебе зовсім не прикрашає - а навпаки - особливо з тим ..деб смайликом Якщо хтось щось недобачає, чи не чує - то моєї вини в тому немає ! І Коли хтось пише для мене щось незрозуміле - я завжди питаю спочатку СЕБЕ - а може це я чогось недорозумію .. а не пишу " посміховисько " ... Давно зарікався неписати на форумах - бо завжди знайдеться людина котра обізве тебе дурнем . Дуже прикро , що тим вичвися тут ти . Просто хотім допогти чимось ТС - тим більше , що він виявся досить хорошою людиною . Доречі - гріни не такі вже й погані - на 3+ або 4- , тільки зараз вони дуже переоцінені .. (04-12-2022 19:31)Cranium писал(а): А вы кто вообще?!Чувак ! Треть України зруйновано , мільйони понівічених людських долей , десятки тисяч вбитих і це все із за тупих , сцикливих, варварів та рабів з їх язіком .. Йди по курсу корабля - три рази RE: Выбор акустики для лампового усилителя - artshop - 05-12-2022 15:48 Посміховисько, то доволі недоцільно, згоден. Вибачте... А нотую не до прикрас, а тіки згідно мого власного досвіду. ... ледь втримався від смайлика... ![]() RE: Выбор акустики для лампового усилителя - Тибетский Ламер - 05-12-2022 16:50 Цитата:Доречі - гріни не такі вже й погані - на 3+ або 4- ,Власне, як і Філіпси, чи Гудманси.... про ціну на Rehdeko, я взагалі мовчу. Цитата:Мав такi.Які? Їх було достатньо варіантів. І їх популярність саме як динаміків для DIY. RE: Выбор акустики для лампового усилителя - artshop - 05-12-2022 17:13 Артуре... Нещодавно мав дві пари гріни, дві пари блекі. До DIY, саме те, але... Я розуміють на виготовленні АС, та не в змозі вигадити, куди потрібні ШП 5w... Мабудь тіки полагодити приймач часів другої світової? Але вони найліпші, як до відслуховування напрямку дротів! --- Наразі, едине їх застосування, то система з ламповим саморобом, без басу і ВЧ, але з чудовими СЧ. ... но то не є АС. Сучасні Dytone коштують менше, а грають набагато краще! І баса там є, і потужність... RE: Выбор акустики для лампового усилителя - Cranium - 05-12-2022 21:41 (05-12-2022 14:26)mihail писал(а): Чувак !Уверен, что вы вещаете мовой не с окопов, а с сытой рожей, и с удобного диванчика, сидя у зомбоящика...палец об палец не ударив для приближения победы. Таких псевдопатриотов я встречал немерено, все на одно лицо. А на передовой вопрос языка не актуален и общаются там как кому угодно. Я знаю, о чём говорю. RE: Выбор акустики для лампового усилителя - MrBigg - 06-12-2022 11:00 Колегі не вбивайте в собі людяність , особливо зараз. ВСі знервовані . Але чому навіть коли та мерзота нищіть Україну в нас вистачає часу та бажаня лаятись один з одним . Дуже вдячний за поразуміння . RE: Выбор акустики для лампового усилителя - mihail - 06-12-2022 19:26 (05-12-2022 21:41)Cranium писал(а): Уверен, что вы вещаете мовой не с окопов, а с сытой рожей, и с удобного диванчика, сидя у зомбоящика...палец об палец не ударив для приближения победы. Таких псевдопатриотов я встречал немерено, все на одно лицо.ЧУВАК не повторюй кацапських наративів про" вещаєте с окоповь .. " та діванніх експертов ... і не викривай себе .. я вже знаю ваші методички !! В окопах тримають інший фронт і їм немає часу вибирати мову Так на пердовій питання мови не так госто - там є інші важливі питання Але є ще й інший - інформаційний фронт - в неті , сайтах форумах тп це фронт не меньше значимий - бо він фронт за уми ! І якщо ти пишеш фашиською - ти автоматично з фашистами !! Ти автоматично з тим світом , та підтримуєш його злочини !! ЩО тобі БЛЯ незрозуміло ! Нарахунок " ситу рожу с диванчика -" - ще раз по курсу корабля !! Я б міг просто сидіти на диванчику та дивитись з задоволенням фашиське кіно і потім ставити плюси . як котя з одеси.. |