![]() |
Выбор аккустики - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +--- Тема: Выбор аккустики (/thread-2549.html) Страниц: 1 2 |
Re: Выбор аккустики - IhorP - 14-06-2007 18:20 Цитата:Цитата: vitalyНу трудно сказати шо до ріваллюцій в нас було всього навалом. От ше закриють границю шангеном то дійсно буде жопа повна. будемо слухати мАААсковскає радіо а не кліпші з гудмансами... Re: Выбор аккустики - assa7 - 14-06-2007 21:35 Вот читаю и не могу понять-не надоело Вам друзья. Маасковское, а вы революции б меньше делали. Неужели Вы не можете быть выше этого гомна идеологического. Мы так в этой стране с этими ребятами разноцветными уже в жопе, с бунтами или революциями, с шангемскими визами и без них. Как только доходит дело до частей Украины-так сразу, да вы, а у нас ....... Только чем виноваты люди, жители Львова, Донецка ит.д. Я не пойму, или так стебаться приятней :D Re: Выбор аккустики - IhorP - 14-06-2007 21:54 Цитата:Цитата: assa7Це я до того шо Польша десь незабаром шенген вводить (з 2007 ???) і закривається такий класний ринок секонд хенда (по тутешньому вінтажа) хайфайного. Прикро коли можливості звужуються. І так гемор з візами а шо буде скоро і увляти не хочеться. Була надія що будемо жити в світі - так назад в совок запихаємося. Вже х**й за пластінками і фірмовими дісками я зможу на автобусі з'їздити аднака... От де жопа! А ідеологію тут не причім. Re: Выбор аккустики - IhorP - 14-06-2007 22:02 Цитата:Цитата: JRA7Да - тут проблємка. Дешо є в Домотехніці на Чорновола, дешо в Фокстроті на Виговського (в Вамі) Говорять якийсь хайенд коміс відкрився на Пекарській - спатайте в пана Скользящого - він знає. Головне хтіти. І питати людей. Re: Выбор аккустики - IhorP - 14-06-2007 22:06 Цитата:Цитата: JRA7То шо Ви паритеся з колонками? Слухайте музику а не колонки. Говорять справжні меломани і колгоспника слухають. Оно я музику навіть по тілівізору слухаю. Головне не зациклюватися на деталях і недоліках. Think positive! Re: Выбор аккустики - Михайло - 14-06-2007 22:09 Цитата:Цитата: IhorPББ! ПЗТ! Тобо - Без Базару, Прастите за Тафтологию :) Re: Выбор аккустики - assa7 - 14-06-2007 23:31 Цитата:Цитата: IhorPТогда здесь причем МААСКОВСКОЕ РАДИО? или так к слову пришлось. Или счастье в том чтобы к полякам за пластинками съездить :D Если так, то идеология тут и впрямь ни к чему :D Re: Выбор аккустики - Norma - 15-06-2007 00:16 Цитата:Цитата: IhorPПекарская рядом с Лычаковской ? Недавно комиссионный хаенду и просто хайфаю во Львове открыл Ярослав.Если надо я могу уточнить. Re: Выбор аккустики - IhorP - 15-06-2007 09:11 Цитата:Цитата: assa7Це я до того що знову нас запихають з совок, залізна завіса, америка - зло етс. Старі штампи... Цитата:Цитата: assa7Щастя в тому щоб їздити де захочиш і коли захочиш а на стояти в чергах за візами як пігмей остатній. Re: Выбор аккустики - IhorP - 15-06-2007 09:13 Цитата:Цитата: NormaБуло би класно - якщо Ваша ласка! Re: Выбор аккустики - Скользящий - 18-06-2007 18:27 Цитата:Цитата: JRA7Это отлично... "Игла" правильная... :D Цитата:Цитата: JRA7Пишите в "личку", поможем чем можем... ;) |