![]() |
Продам платка конвертор S/PDIF - вхід TDA1540 - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Продам (/forum-7.html) +--- Форум: Архив (/forum-35.html) +--- Тема: Продам платка конвертор S/PDIF - вхід TDA1540 (/thread-85370.html) Страниц: 1 2 |
RE: Продам платка конвертор S/PDIF - вхід TDA1540 - mtstepan - 22-09-2013 12:17 ![]() RE: Продам платка конвертор S/PDIF - вхід TDA1540 - Nemo - 22-09-2013 12:42 Ви заберете всі платки! Поки придбали найбільше! Треба вводити квоти на продаж в одні руки ![]() Дві платки зарезервонані. На продажу залишається 4 не спаяних платки, які можу протягом тижня спаяти. Продавати буду тільки варіант під 1540. RE: Продам платка конвертор S/PDIF - вхід TDA1540 - mtstepan - 22-09-2013 12:44 ![]() RE: Продам платка конвертор S/PDIF - вхід TDA1540 - Nemo - 02-10-2013 10:51 Є одна (остання) напів допаяна платка з умовно доступними деталями на продажу. Можу з часом докупити деталі, допаяти, прошити і продати. Принаймі, близько року замовляти і продавати нові не буду - багато клопоту, а зараз купа насущних справ. А там як вийде. Зараз явний напряг з комплектуючими і їх наявністю в київських, московських постачальників - або нема або коштують втри дорога Впринципі можна привезти з закордону за помірну ціну, але то окремий клопіт. Є десяток порожніх платок - зарезервованих під проект класичного ЦАП на 1540 - спроектую плату, замовлю промислове виготовлення. Але то для іноземних покупців, я лише виконавець, замовник - великий любитель 1540 з Іспанії, він уже навіть скупив пів айбея 1540. Думаю, через пів року-рік, я таки не полінуюсь, зомовлю нову парію виготовлення плат і привезу деталі. Зможу знову продати бажаючим. буду робити плати тільки під TDA1540. Якщо в когось виникне бажання придбати плати або реалізувати цифровий вхід в плеєрах на 1540, - прошу писати в особисті повідомлення або на пошту nemo-one@ukr.net, щоб я міг оцінити потребу їх замовлення в далекому майбутньому. Велика вдячність тим хто підтримали і хто придбав ![]() RE: Продам платка конвертор S/PDIF - вхід TDA1540 - mtstepan - 02-10-2013 17:48 Прошу в резерв ![]() RE: Продам платка конвертор S/PDIF - вхід TDA1540 - Nemo - 02-10-2013 19:36 Поки в резерві, але не переконливому. Можна ставати наступними на чергу, якщо цікавить. Ціна без зміни - 230 грн. Платка буде готовою через декілька днів. RE: Продам платка конвертор S/PDIF - вхід TDA1540 - Nemo - 11-10-2013 23:26 Поки всі плати продані або в переконливих резервах... Якщо в когось виникне бажання придбати плати або реалізувати цифровий вхід в плеєрах на 1540, - прошу писати в особисті повідомлення або на пошту nemo-one@ukr.net, щоб я міг оцінити потребу їх замовлення в майбутньому. Напевне, наступна партія буде через пів року-рік, залежно від обставин. |