![]() |
Tidal vs Qobuz - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +--- Тема: Tidal vs Qobuz (/thread-201242.html) |
RE: Tidal vs Qobuz - Vasiles - 14-01-2023 01:19 (14-01-2023 01:13)vadost197 писал(а): Я отвечу тебе кратко и просто - га..вно конфетой и не исправишь!!!Так мова не про г-но у вигляді стрімера "малинки". Мова про апарати, які на щось здатні. Ти вважаєш, що мережевий плеєр ритейлом 8-10к розкриється на стоковому патчі і міжблоку за 3 доляри? Бо я так не вважая, мало того я це знаю, бо я пройшов шлях від стокових кабелів до топів і предтопів. І повір, воно того вартує ! RE: Tidal vs Qobuz - vadost197 - 14-01-2023 01:26 Какая разница - малинка ,калинка,Aurender или Antipode - ты класс аппарата приблудами не поднимешь - ты только доведеш его до оптимального звучания, все равно аппарат классом выше будет звучать классом выше!!! Тем более что с аппаратом классом выше ты можешь проделать теже манипуляции,так и CD player нижнего класса не будет звучать даже на уровне высшего класса!!! RE: Tidal vs Qobuz - Vasiles - 14-01-2023 01:36 (14-01-2023 01:26)vadost197 писал(а): - ты только доведеш его до оптимального звучания, все равно аппарат классом выше будет звучать классом выше!!!А хіба я сказав щось інакше ? Ти абсолютно правий! Але без обвязки, гроші вкладені в блок, гроші коту під хвіст. Просто "інженерам" це ніяк не зрозуміти. Ти подивися що вони тут виписують ![]() RE: Tidal vs Qobuz - vadost197 - 14-01-2023 01:57 Обвязка личное дело каждого, ты при выборе и покупке аппарата сравниваешь его в обычных условиях ,выбираешь наиболее подходящий ,а потом уже начинаешь танцы с бубном!!! Тут был один товарищ на форуме - вроде Сверид Петрович с очень жирной системой - тоже писал что купил супер пипец какой козырный CD player и целый год он у него неиграл со всеми плясками с бубном,пока он под него не поставил супер космические виброразвязки на весящем магнитном поле стоимостью как его CD player и тогда наконец то он заиграл как положено ![]() RE: Tidal vs Qobuz - Vasiles - 14-01-2023 02:18 (14-01-2023 01:57)vadost197 писал(а): Обвязка личное дело каждого, ты при выборе и покупке аппаратаЯк і особиста справа вибору блоків. Але основний посил, як все і чим зв'язати, що отримати звук ![]() (14-01-2023 01:57)vadost197 писал(а): не поставил супер космические виброразвязки на весящем магнитном поле стоимостью как его CD player и тогда наконец то он заиграл как положеноАбсолютно в таке вірю. Без якісної обвязки, нічого не заграє ,а особливо це стосується стрімера і його обвязки. Хоча тут 90 відсоток дописувачів мають протилежну думку ![]() RE: Tidal vs Qobuz - zick - 14-01-2023 02:27 Vasiles - Расскажите уже, КАК именно вы подбираете кабели и патчи. Плиз. А я вам за эту науку авансом расскажу анекдот. Кумовья ночуют в одном номере, кровать одна. Среди ночи один просыпается и спрашивает другого: -Куме, а що це ви робите? -Дрочу. -На навіщо? -Хочу отримати задоволення. -Ну то дрочіть собі! RE: Tidal vs Qobuz - vadost197 - 14-01-2023 02:31 Вот ты неугомонный - пусть люди для начала сетап соберут - при такой твоей подаче и тебя затрахать можно - поставь виброразвязки,держатели под сетевые кабеля,подставки под кабеля,фильтры,предохранители,резетки,автоматы - блок питания для блока питания ,выделенка из Одесскабеля , сетевой фильтр ,фильтр на сетевой фильтр ,три аудиолота,заземление в ста метрах от дома в могиле убитого вампира итд и тп - и ты оху...еш как зазвучит стримминг!!! RE: Tidal vs Qobuz - Vasiles - 14-01-2023 02:40 (14-01-2023 02:27)zick писал(а): Vasiles - Расскажите уже, КАК именно вы подбираете кабели и патчи. Плиз.Дуже просто. Наприклад на міжблоках, я їх поміняв штук 7. Чого міняв ? Мене не влаштовував звук, небуло того що я хотів. Поки не дійшов до Acoustic Zen Absolute Copper. Цей міжблок повність відповідає моїм потребам і в стстемі він дав те чого не вистарчало/забрав чого було забагато ![]() Теж і з патчами, починаючи від стоку/супрів, квестів до Хемдейла. Чого міняв ? Відповідь вище. Теж і з акустичними, Теж і силовими. По принципу "подобається/не подобається ![]() А як ви ковбасу вибираєте ? Що подобається, на що вистарчає грошей ![]() (14-01-2023 02:31)vadost197 писал(а): Вот ты неугомонный -Неправда. Принципу розумної достатності я дотримуюсь. Тому я і зупинився там де зупинився. Дальше грошей не вистарчило ![]() (14-01-2023 02:27)zick писал(а): [А я Вам таке скажу, "чим би дитина не бавилась, лиш би не плакала" RE: Tidal vs Qobuz - zick - 14-01-2023 02:50 Вы не поняли вопрос. Чтобы дойти до Acoustic Zen Absolute Copper нужно выбрать из миллиона других кабелей. Я и спрашиваю, как вы определяете, что тащить домой в систему при таком огромном выборе. RE: Tidal vs Qobuz - Vasiles - 14-01-2023 03:00 (14-01-2023 02:50)zick писал(а): что тащить домой в систему при таком огромном выборе.Форуми. Аудіогон, там я почитав за Зен і попав на те що треба. Тому в мене всі Акустичні Зен, навіть всередині колонок ![]() А так як пощастить. За "водку" теж начитався, а результат в мене був негативний. За Вуду , результат з топом виявився для мене і стстеми дуже добрим, хоча предтоп по якості звуку вартий відсотка 25 від Тесли. Цей силовий, вважаю дав найбільший ефект на всю систему в порівнянні з іншими. Хоча все грає тільки коли все разом. Зробити порівнянні між Кобуз і Тідал стає можливим тільки на системі, яка здатна показати всі нюанси в різниці між цими серверами. Але різниця не є критичною на рівні редбуків, все залежить від видання диску, ремастеру і тд. Але я всеж залишився з Кобуз, хоча він мені обходиться в 5разів дорожче Тідала ![]() RE: Tidal vs Qobuz - zick - 14-01-2023 03:10 Из вас нужно тянуть как из партизана. На форумах одни хвалят одно, другие другое. И наоборот, не хвалят, а не советуют. И как на форумах вы определяете, что стоит доверять мнению того, кто что-то советует?Там компонеты у советчика такие же как у вас, или аватар красивый? RE: Tidal vs Qobuz - Vasiles - 14-01-2023 03:18 (14-01-2023 03:10)zick писал(а): доверять мнению того, кто что-то советует?По принципу пісцяне/не пісцяне. Знаєте цей анігдот? ""Один хлопака добряче на підпитку справив потреби під грушкою і там же заснув. Просунувся від сушняка. Води нема, кругом грушки які нападали. Ну от як він їх їв. Брав грушку і казав ця пісцяна і відкидаа, ця не пісцяна і їв. Але яка була яка ніхто не знав"" Теж саме з кабелями ![]() RE: Tidal vs Qobuz - zick - 14-01-2023 03:27 Ну а какая гарантия что вы угадаете на седьмой грушке а не на семитысячной? Или вообще когда-нибудь угадаете? RE: Tidal vs Qobuz - Vasiles - 14-01-2023 03:53 (14-01-2023 03:27)zick писал(а): Ну а какая гарантия что вы угадаете ?Ніяка. Критерієм є тільки, чи на даний момент звук влаштовує чи ні. Можу сказати, що моя система з контентом зовнішній "стрім" завершена і мінятися не буде, хіба виграю в лотереї ![]() Є ще дві можливості апгрейду: силові для плеєра і посилювача. Коли це буде сказати не можу, бо сам не знаю ![]() RE: Tidal vs Qobuz - rotla - 14-01-2023 10:36 (14-01-2023 00:12)vadost197 писал(а): Я дико извиняюсь,но тема была Tidal vs Qobuz и каким боком тут лампы и все остальное де.рьмо!!!Ну если выбирать между золотыми предохрантелями и лампами - я пожалуй, предпочту лампы ![]() В отличие от предохранителей и эзернетовских шнурков с роутерами, они на звук таки влияют. RE: Tidal vs Qobuz - vitamir - 14-01-2023 12:08 Таким чином, знову повертаємось до audiphilic постулатів відносно звуку 1) метою audiophile є шлях, а не кінцевий результат. Шлях до звуку довжиною в життя 2) стережіться audiophile, в якого немає відтворюючої системи. Audiophile без тракту подібний до audiophile, у якого тракт наявний, але, без тракту 3) audiophile чує очима. Тільки те, що бачить. Доведено безліччу тестів та культивується і щиро підтримується армією жадібних маркетологіів. 4) audiophile завжди воліє бути співавтором споживаної музики. Тому, загальновідомий анекдот про Мойше і Енріко таки не анекдот , а сувора правда of audiophilic life. Тому, чим би дитина не тішилась (С), аби не напрацювала для себе пари клінічних діагнозів. RE: Tidal vs Qobuz - rotla - 14-01-2023 14:31 (14-01-2023 12:08)vitamir писал(а): Таким чином, знову повертаємось до audiphilic постулатів відносно звукуЦе замiсть того що знесли? п.3 так певно там був. RE: Tidal vs Qobuz - Vasiles - 14-01-2023 16:04 (14-01-2023 12:08)vitamir писал(а): Таким чином, знову повертаємосьНу ось, Ви в черговий раз підтвердили, своє абсолютне нерозуміння суті питання. Взагалі не зрозуміло,що і для чого ви тут пишите. Бо це є повна дурня ! Може Вам на кулінарному форумі краще, ділитися своїм "сокровенним" ![]() Бо до "звуку" все Вами згадане відношення не має, від слова - абсолютно RE: Tidal vs Qobuz - zick - 14-01-2023 16:31 (14-01-2023 03:18)Vasiles писал(а): По принципу пісцяне/не пісцяне.Не судите vitamir-a строго, Васыль. Вот у вас кабель стал на место с седьмой попытки, это значит что вы съели 6(шесть) пысяных грушок. А потом вы найдёте кабель, который заменит и этот, и он тоже перейдёт в разряд пысяных, вместе с тем звуком, который вас сейчас вгоняет в восторг. Сами ж пишете - всё относительно. А vitamir эти грушки даже нюхать не станет, у него свой звук. ![]() RE: Tidal vs Qobuz - Vasiles - 14-01-2023 16:40 (14-01-2023 16:31)zick писал(а): А потом вы найдёте кабель, который заменит и этот,Яж написав, система завершена Поясніть може Ви мені, що vitamir пробував мені сказати? Це форум всеж про звук, якого у vitamir немає і читаючи що він пише, ніколи не буде |