Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +--- Тема: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? (/thread-5624.html) |
Re: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - Гаруспик - 15-12-2009 00:41 Если загуглить название фото, то попадаешь на китайский сайт с фотками с выставки. Так что либо китайское, либо для них. Re: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - Uncle Bob - 15-12-2009 00:44 акустик солид пока что немцы Re: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - veterok - 15-12-2009 00:47 (15-12-2009 00:44)Uncle Bob link писал(а):акустик солид пока что немцыПока да. Семейный вроде бизнес. Re: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - Михайло - 15-12-2009 01:35 если бы уж пришлось в годину тяжкую делать выбор между Акустик Солидом и Клираудио - Акустик бы победил. Хоть и новодел, но концептуально все таки более верный аппарат. Хотя, канешна, на поводу идут, но есть у них пара моделек, так почти винтаж Еще б не поленились ролик поставить... Re: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - frol - 15-12-2009 10:11 (15-12-2009 00:35)Гаруспик link писал(а):Погуглил. За сердце больше не хватаюсь. Это продукт поднебесной. Я уж было решил что это клиараудио лимитед эдишн.У Clearaudio со вкусом пока ещё всё в порядке. Re: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - cariez - 06-01-2010 02:33 (11-01-2009 16:59)Мутник link писал(а):[quote author=Valery_Dnepr link=topic=7893.msg149217#msg149217 date=1231677253]1. Простите, а как расшифровывается ЕАС? 2. Откровенно говоря, я ожидал более активного обсуждения такой "животрепещущей" темы [/quote] Думаю, что просто "трепетать" не над чем. RE: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - PnL - 21-08-2022 16:10 О недостатках винила и звукоизвлечения из носителя позапрошлого века: _https://youtu.be/TIZP9fK1_ws RE: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - dok123 - 21-08-2022 18:10 Можливо треба переходить на бобінні магнітофони.У них майже немає недоліків.Я так думаю с часом поціновувачів якісного звуку буде ставати все меньше і меньше.Бумбокс JBL вирішить все.С інтернета через гаджет запустив музику і всєх дєлов то. А такі як я починали з вінілу.Мабуть і закінчимо їм.Це як келих гарного вина вечором.Ностальгія за пройденим життям і юними роками.У мене стіна є на сд і в комп'ютері.Але який кайф було послухати двухплітнік під келих гарного напою. RE: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - PnL - 21-08-2022 19:39 Так, під келих гарного вина, особливо не під перший, якість звуку вже не має значення. Головне - задоволення від процесу. До цієї ланки відношу і бобинники, естетично вони мені подобаються навіть більше (кращі з них) ніж вінілпрогравачі або лампові підсилювачи, але це зеову не про звук, а про ностальджі чи такє інше. А якщо мова йде саме про звук, то на сьогодні з побутово доступного краще, ніж локальний стрімінг цифрового хай-рез контенту не існує. Але і з цим треба по...возитись RE: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - Vasiles - 21-08-2022 20:18 (21-08-2022 18:10)dok123 писал(а): .Але який кайф було послухати двухплітнік під келих гарного напою.Ностальгія, ностальгія, є таке. Але це як бабуся згадує коли була ще дівкою Я вже давно відмовився від вінілу, вибравши набагато більший обєм того що можна послухати. Зараз теж можна отримати і я отримую кайф від музики в поєднанні з тим же таки добрим сухим червоним і це нічого не має спільного з носієм музики RE: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - anastas94 - 21-08-2022 20:32 PnL - винда 10, супра, неотеч ( вишенькой на торте оппо ).Тут все ясно и понятно, этот комплект не оставляет никакого шанса винилу. Поздравляю. Vasiles ...Ви мене здивували про " давно відмовився від вінілу " . Прошу, поділіться своїм потужним досвідом ( система, стиль музики, кількість Вашої колекції платівок ). З однією умовою: Вы говорите про те , що у Вас було. Бо слова " давно відмовився від вінілу " зобов'язують. Ось я відносно давно полюбляю вініл - близько сорока років. RE: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - Vasiles - 21-08-2022 20:54 (21-08-2022 20:32)anastas94 писал(а): Прошу, поділіться своїм потужним досвідом ( система, стиль музики, кількість Вашої колекції платівок ).Давно, це значить давно. На початку 90х. Система ? Якби тепер я порівняв свою сучасну систему з тодішньою, то в порівнянні навіть немає що зрівнювати. Та вінілова, просто відтворювала звук і все Колекція ? Так Ви знаєте, що ми тоді збирали, коли за платівку треба було віддати пів зарплати, ось те все і в мене було. Тому я пішов іншим шляхом, спочатку СД, тепер стрім. Я нічого не має проти вінілу, приносить задоволення викликає ностальгію, слухайте на здоров'я RE: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - Nemtudom - 21-08-2022 20:58 Как можно сравнивать цифровую мертвечину ,напрочь лишенную даже намека на музыкальность ,с правильно организованным винилом ? да слушать можно все ,но винил уврит над всем этим барахлом особняком и время ему неподвластно ... RE: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - Vasiles - 21-08-2022 21:06 (21-08-2022 20:58)Nemtudom писал(а): Как можно сравниватьА моглиб Ви оголосити свій вініловий тракт ? Бо здається мені Ви навіть уяви не маєте що таке добрий "цифровий" звук RE: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - anastas94 - 21-08-2022 21:40 Vasiles, у 1988 Горбачев приїхав до Америки. Подія! Море журналістів. Його запитали, кого з американських письменників він полюбляє. Він завис. Потім пробелькотів, що давнішні письменники були кращі. Ні жодного прізвища. Нічого не нагадує? RE: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - эполитт - 21-08-2022 21:49 (21-08-2022 21:06)Vasiles писал(а): Бо здається мені Ви навіть уяви не маєте що таке добрий "цифровий" звукВася! Откуда вам пожилым пацакам, тягаться с чатланами с Плюка! Не лезьте со своей цифровой гравицапой, к Винильщикам! Не видать вам малиновых штанов, ваш удел желтые штаны и чуть чуть КЦ, для оплаты Tidala! RE: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - AlTair_SPb - 21-08-2022 21:56 Реинкарнация темы спустя 12 лет Один откопал, и понеслась косая.... И как же без Василя Тема про совместимость уже приелась ? RE: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - Vasiles - 21-08-2022 22:06 (21-08-2022 21:40)anastas94 писал(а): Нічого не нагадує?Що перерахувати всі платівки які в мене були в алфавітному порядку ? Добре, веселіться, я зіскакую не буду нікого дратувати (21-08-2022 21:56)AlTair_SPb писал(а): Тема про совместимость уже приелась ?В можна щось своє, а то самі "штампи" якось вже не цікаво RE: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - PnL - 21-08-2022 22:33 (21-08-2022 20:32)anastas94 писал(а): PnL - винда 10, супра, неотеч ( вишенькой на торте оппо ).Тут все ясно и понятно, этот комплект не оставляет никакого шанса винилу. Поздравляю.Дякую за привітання. По суті є щось ляпнути? Здається, навіть відео не дивився - ось там все зрозуміло про вініл. Будуть ще такі "змістовні" пости - одразу в ігнор, щоб потім часу на це лайно не витрачати. RE: Винил vs CD - вечный и неимеющий смысл спор? - AlTair_SPb - 21-08-2022 22:47 Василь, Вы выше не ответили на практически такой же вопрос к Вам, и решили его переадресовать мне? |