4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +---- Форум: Системы участников (/forum-9.html) +---- Тема: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. (/thread-189398.html) |
RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - Karp - 10-03-2021 15:01 Да уж,а кто знает какой должен быть бас в сугубо домашней системе,у всех критерии разные,потому как мы люди-человеки,и все мы разные,надо жить дружно,я так думаю RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - artshop - 10-03-2021 16:04 Поскольку тема о системе, то можно и нужно рассказать, как происходит приглашение на прослушку... Олег мне позвонил сам, хоть мы были не в особо комфортных отношениях. Попросил приехать, и высказать мнение. Написал об этом на форуме. В договоренное заранее время я не смог, о чем предупредил Олега. Его реакция была весьма эмоциональная, я извинился, и мы договорились четко на через неделю.... Так прослушка и состоялась... ----- С Вадимычем так же..., почти... Ребята, уважайте себя сами! ... Вам в это никто не поможет... RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - Вадимыч - 10-03-2021 16:05 (10-03-2021 15:01)Karp писал(а): Да уж,а кто знает какой должен быть бас в сугубо домашней системе, у всех критерии разные,потому как мы люди-человеки,и все мы разные,надо жить дружно,я так думаюKarp, это давным-давно расписано. Осталось самое малое, получить такой БАС в своей системе. Энциклопедия High-End Audio - второе издание писал(а):Обращайте внимание на тупой, медлительный и бубнящий звук баса. Одной из наиболее утомительных характеристик плохих громкоговорителей является окрашенный, рыхлый и не имеющий выраженного тона бас. В звучании басовых нот должна прослушиваться отчетливая высота, а не низкочастотное гудение „одной ноты" на фоне музыки. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - Karp - 10-03-2021 17:14 Да уж,энциклопедия пишет все красиво,но опять же,для меня этот бас глубокий и медленный,а вот тому,ну ему,ну другому,так он скорее даже быстрый и мелкий, у всех разное восприятие,на этом у меня всеВсем удачи. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - Пионер - 11-03-2021 21:38 Думаю и в мае Вы ко мне не попадете . Основную систему купил миллиардер а рупорная акустика ( любимая ) осталась без усиления . Так как я уже знаю чем нарзан отличается от кефира усилитель мне нужен только Mcintosh ! Курите парни ! RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - Вадимыч - 11-03-2021 22:32 У нас на лето обширная программа. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - oleg2566 - 12-03-2021 18:12 Саша , мы конечно будем курить не очень нервно RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - artshop - 13-03-2021 17:41 Олег... Каков будет твой положительный ответ на прослушку? ... а то скука одолевает... Никто, кроме ты-да-я не осмеливается декларировать "самый лучший в мире бас"! ----- Ты же меня знаешь... Подберу, обогрею... Ой! Подогрею, обберу.... RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - oleg2566 - 13-03-2021 18:47 Ну где бы еще расслабиться как не у меня Ой дорогой, я якобы с привеликим удовольствием, но боюсь пан серпенс не позволит О чем я писал выше RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - Serpens - 13-03-2021 18:56 Олег, позволю! Даже попрошу вести стриминг с вашей встречи старых друзей! RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - oleg2566 - 21-03-2021 14:32 Даже дума приглашу, ведь нету у меня гирсокартону, ну почти, а тот что есть... давно заболел RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - oleg2566 - 21-03-2021 19:11 Прошу вибачення у всіх друзів та подруг, майже повністю змінив всі акустичні на на Вадімича смужки... класссс Широка та глибока сецена але головне... ця сцена повністю зібрана, без всіляких ваибриків RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - urdos - 21-03-2021 22:11 (21-03-2021 19:11)oleg2566 писал(а): Широка та глибока сецена але головне... ця сцена повністю зібрана, без всіляких ваибриківОлеже, що ти мав на увазі, під висловлюванням сцена повністю зібрана, якщо твоя ласка, більш детальніше, а саме-куди вона (сцена) зібралась? дякую RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - t.800 - 22-03-2021 07:16 (21-03-2021 22:11)urdos писал(а): а саме-куди вона (сцена) зібралась?Судя по смайликам и ошибкам, Олег сам толком не помнит...ему было слишком весело. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - oleg2566 - 22-03-2021 10:39 вибачте хлопці за мій почерк як виявилось, раніше система була як "лебідь, рак та щука", хоча багато людей слухало і ніхто цього не виявив, але ж все пізнається у порівнянні. Ми з Сергієм вирішили провести експеримент з однотипними кабелями і вийшло набагато краще, цільно щільно і красиво RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - The - 22-03-2021 11:42 (22-03-2021 10:39)oleg2566 писал(а): вибачте хлопці за мій почерк як виявилось, раніше система була як "лебідь, рак та щука", хоча багато людей слухало і ніхто цього не виявив, але ж все пізнається у порівнянні. Ми з Сергієм вирішили провести експеримент з однотипними кабелями і вийшло набагато краще, цільно щільно і красивоТа чому ж?! Стільки людей Вам писали про штучність, синтетичність та проблеми із поканальним пісиленням.... Хтось різкіше, хтось пом'якше То у цьому були винні кабелі Вадимича? RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - oleg2566 - 22-03-2021 11:48 Так досвід миттєво не приходить, а ті люди що в мене бували окрім одного штучніть не відмічали RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - The - 22-03-2021 12:02 (22-03-2021 11:48)oleg2566 писал(а): Так досвід миттєво не приходить, а ті люди що в мене бували окрім одного штучніть не відмічалиЧи можливо, що не усі казали? То Ви ненавмисне зробили антирекламу попередніх кабелів Вашого товариша чи воно дійсно "лебідь, щука та рак"? RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - oleg2566 - 22-03-2021 12:08 Ну то були штучні вироби тільки для моєї специфіки, а зараз вже універсальні. Та всю дорогу критикували, але зовсім за інші речі RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - эполитт - 22-03-2021 12:40 (22-03-2021 12:08)oleg2566 писал(а): Ну то були штучні вироби тільки для моєї специфіки, а зараз вже універсальні.Вы самый стойкий потребитель кабелей Вадимыча! И каждый раз, все лучше и лучше! Отсюда вопрос: Куда вы деваете старые модели и второе, что вы будете делать, когда выйдет очередная версия gold grand owl executive |