Hi-Fi Forum
Криптовалюта. Роздуми на тему... - Версия для печати

+- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum)
+-- Форум: Разное (/forum-5.html)
+--- Форум: Курилка (/forum-36.html)
+--- Тема: Криптовалюта. Роздуми на тему... (/thread-180665.html)

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - nem2007 - 08-07-2017 23:21

(08-07-2017 23:02)bass_treble писал(а):  Тепер стосовно вашого питання про асіки або відеокарти. Тут я повинен вас трохи виправити, адже ви плутаєте один ключовий момент. Ви порівнюєте швидкість обчислень різних алгоритмів. Оскільки алгоритм, за котрим відбувається майнинг біткоіна (SHA-256) значно старший і складність його більша, то він вже давно вимірюється в Th/s. Що це означає? Це означає, що для видобутку біткоіна потрібна в рази більша обчислювальна спроможність ніж інших криптовалют.[/align]
Спасибо за пояснение.
Теперь осталось понять, что все-же рентабельнее ASIC или GPU. Ведь на GPU можно майнить любые валюты по разным алгоритмам (програмно переключать, я так понимаю), а ASIC заточен только лишь под алгоритм биткоина (SHA-256).
Некотоыре говорят ит пишут, что на сегодняшний день выгодней майнить другие валюты (я так понимаю, что особено в определенные промежутки и периоды), а потом их конвертировать в биткоин, чем напрямую майнить только биткойн (ASIC майнером). Я так понимаю, что за определенный промежуток времени (к примеру возьмем один месяц), ASIC-ом можно намайнить меньше биткоинов, чем GPU-сервером (на базе шести видеокарт, общей производительностью, к примеру 175 Mh/s) намайнить других валют "коинов", в последствии переконвертировав их в биткиоины и получив итоговое количество биткоинов больше, чем намайненых "напрямую" биткоинов на ASIC Antminer S9. Или я ошибаюсь?UnsureRolleyes
Вот именно это твопрсо меня мучает. Что в этмо плане выгодней и рентабельней. Включить в сеть Antminer S9 на одном алгоритме и стабильно майнить биткоины или запустить GPU сервер, который предоставит более обширное поле деятельности для майнинга в целом (разнообразность валют), что приедет в итоге к лучшему результату (?).
Чем для меня лично интересней ASIC, так это тем что:

1. Он дешевле.
2. В нем меньше танцев с бубнами и всяких настроек, вариантов. Запустил себе процесс и все..А в GPU там куча всяких возможностей и нюансов. Но там больше возмоджностей и железо это (т.к. это джелезо для ПК) будет проще продать (в случае чего).

Вот сравнить бы в работе GPU с ASIC (Antminer S9/T9), помайнив с месяцок на обоих одновременно, чтобы точно понять каковы будут результаты Улыбка

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - Comandante - 08-07-2017 23:23

Любая власть на планете Земля - коррумпирована. И всегда она отслеживает только криминальные сделки конкурентов.
Это аксиома.

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - petr.solo1223 - 08-07-2017 23:31

Саня, ты депресуешь ? Унылую банальщину задвигаешь... Где креативное гонево ? Biggrin

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - bass_treble - 08-07-2017 23:38

To Audio Fanat. Я теж мав таку думку, доки не зрозумів, що плачу гівном за послуги мобільного звязку, за електроенергію, за інтернет, за цигарки, за каву, за бензин... Biggrin Вибачте за таку відвертість... Biggrin

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - Comandante - 08-07-2017 23:41

Петро, я гляжу ты записался с каких-то делов в бесплатную группу содействия форумной администрацииBiggrin
Каждое слово написанное на форуме, это теговый подарок админам.
Я не активист.
Никому ничего не должен.
Бесплатно не работаюTongue0011
Свой хлеб я зарабатываю в другом месте.

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - bass_treble - 08-07-2017 23:50

To nem2007. Ви вже і без мене дуже добре все розумієте (повідомлення 81). Тому скажу відверто. Якби я починав сьогодні, ну прямо тепер - я б починав майнити ефіріум. Тобто зібрав би одну майнинг-ферму, наприклад на трьох-чотирьох топових картах, подивився, що і як вони видають і вирішував, що робити далі. Одна топова карта за добу може принести 5 у.о. - за місяць -150. Ставимо 6 топових карт - за місць множимо на 6. Це в ідеалі. Для старту потрібно усвідомлювати одну просту річ. Стартові гроші - це найвищий ризик. Що стосується асіків. Купив-приніс додому-включив-заробляєш. Майнинг на відеокартах - потрібно трохи побубніти, але хтось любить ці танці з бубном.

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - petr.solo1223 - 08-07-2017 23:51

Shocked Гонишь ! Я ваще не по этой теме. Хороший вечер и гарное настроение. Чиста по хорошему похулиганить охота. Biggrin

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - Comandante - 09-07-2017 00:02

(08-07-2017 23:51)petr.solo1223 писал(а):  Хороший вечер и гарное настроение. Чиста по хорошему похулиганить охота. Biggrin
Все равно админ удалит. У него кнопок больше чем у нас. В последнее время он не вникает, кто прав, кто виноват.Кто пожаловался - тот и прав.
Тут быдлуганов развелось в последнее время!!!facepalm
Капец.

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - Pasha - 09-07-2017 00:26

(08-07-2017 22:45)Comandante писал(а):  Что сегодня мешает аферистам разных мастей, аферировать с невиртуальной валютой?
Хм... Для любителей экспериментов и острых ощущений. Положите не виртуальную деньгу в наш не виртуальный банк и у этой денги сразу появляется шанс стать в дальнейшем виртуальной )....

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - nem2007 - 09-07-2017 03:00

(05-07-2017 19:20)Black_Jack писал(а):  Эти деньги можно в карман положить и купить мяса на базаре?
_http://incrussia.ru/news/v-tatarstane-zapuskayut-kriptovalyutu-obespechennuyu-myasom/

Цитата:В Татарстане запускают криптовалюту, обеспеченную мясом
Happy0158

(08-07-2017 23:50)bass_treble писал(а):  майнити ефіріум
Кстати, вот появился очень интересный девайс Antminer L3+ для майнинга Лайткоинов. Интересно, им можно майнить Ефириум, Zcash и др?Rolleyes

_https://shop.bitmain.com/productDetail.htm?pid=0002017041211583458538J49cKq063A

Наверное нет, т.к. он на алгоритме Dagger-Hashimoto а Zcash на алгоритме Equihash.

_https://bitmakler.com/kriptovaluta

Цитата:Производитель оборудования для майнинга криптовалют, компания Bitmain анонсировала новый "Скриптовый" майнер Antminer L3+ Scrypt ASIC. По некоторым данным, отгрузка новых устройств ожидается в конце апреля 2017. Устройство позволяет добывать Litecoin (LTC), а так же любые другие криптовалюты на алгоритме Scrypt. Хешрейт новинки составляет 504 Mh/s при энергопотреблении всего 800 W.

Учитывая недавний резкий рост курса Litecoin и повышенный интерес к этой монете, данное устройство кажется нам довольно интересным. Новый майнер Antminer L3+ Scrypt ASIC по сути удваивает производительность и потребление анонсированной в начале этого года модели Antminer L3. Это реализовано благодаря удвоению количества ASIC чипов в устройстве (количество чипов увеличено с 144 в модели Antminer L3 до 288 в новинке Antminer L3+).

На официальном Английском сайте компании пока нет описания нового продукта, однако оно есть на китайском сайте компании. Цена новинки составит 1.686 BTC за одно устройство Antminer L3+ Scrypt ASIC без блока питания в комплекте. Кроме того, с 1 по 10 мая можно будет приобрести новинку по более низкой цене 1.261 BTC.
И цена вполне адекватная по сравнению с GPU серваками за 4-5 куе. И скорость он выдает 504 Mh/s, потребляет 800 ватт.

_http://cryptoage.com/ru/771-bitmain-%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82-%D0%BA-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D1%83-antminer-l3-scrypt-asic-%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B5%D1%80.html

А Antminer S9 последней ревизии тут можно купить всего за 1100$, правда отправка будет в сентябре.

_https://shop.bitmain.com/productDetail.htm?pid=00020170704040143590e4u1RBau0698

На Алибабе полно сейчас предложений по 1600$ за Antminer S9 последних версий (скорость 13,4 Th/s и 14Th/s)

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - djo - 09-07-2017 11:54

У знайомого вже 3 ферми на жтх 1080 та 1080ті (2 на 1080ті та 1 на 1080).
Одна карта дає 5 уе в сутки. 3 ферми зібрав за 10 днів!
На АМД прощитують "ЕФІР", на ж-форсах майнять "ЗІ-КЕШ":-[
Карти потрібно вже брати на 8 гб!
Майнять любу валюту яка на даний момент вигідна (зікеш та ефір).

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - Audio Fanat - 09-07-2017 15:45

(08-07-2017 23:38)bass_treble писал(а):  
To Audio Fanat. Я теж мав таку думку, доки не зрозумів, що плачу гівном за послуги мобільного звязку, за електроенергію, за інтернет, за цигарки, за каву, за бензин... Biggrin Вибачте за таку відвертість... Biggrin
Прийде час й Ви зрозумієте що я мав на увазі.
Хоча, можливо зрозумієте й зараз. Достатньо лише задуматись про те, що зараз Ви "плачу за послуги мобільного звязку, за електроенергію, за інтернет, за цигарки, за каву, за бензин..." за рахунок тих людей, які ці кошти рано чи пізно втратять. Це звичайнісіньке обкрадання тих, хто зараз знаходить на останніх щаблях піраміди в якій Ви приймаєте участь.
МДХВ. Sad

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - bass_treble - 09-07-2017 16:06

To Audio Fanat. Повірте, я думав над цим і прийшов до висновку, що не стану шкодувати людей, які скупили відеокарти сотнями штук з метою наживи, тобто тупого перепродажу за космічними цінами. І це стосується не тільки відеокарт, а також і потужних блоків живлення, материнських плат і в тому числі тих самих асіків, які перепродують у нас за цінами набагато вищими за ціни виробника. Я розумію, що попит породжує ціну. І це ще не головне. Коли я починав, то теж думав, що це масштабна афера, але минуло вже три роки і все тільки набирає обертів. Я не створював тему з метою пропаганди, навпаки, з метою розібратися у цій шаленій віртуальній битві, кінцева мета котрої невідома нікому...

Майнери - це тільки один бік медалі. Є величезна кількість людей, що заробляє шалені гроші, граючи на біржах, ось де ризикують по-справжньому, а значить є така ж кількість людей, що програють. Я не можу бути їм лікарем - це особиста справа кожного. Також знаю що велика кількість політиків, в тому числі і наших, мають власні біткоін-гаманці, які доречі, не задекларовані ніде і ніким... Є багато чорних справ навколо всього цього дійства...

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - petro - 09-07-2017 17:33

Не, это ещё не обкрадывание, это зарождение новой пирамиды. Естественно она должна отпочковаться от старой. Ну а что делать, раз без пирамиды нельзя?

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - nem2007 - 09-07-2017 22:57

bass_treble

Вы с таким девайсом дела не имели?

Antminer L3+, 504MH/s

_https://shop.bitmain.com/productDetail.htm?pid=00020170627173805883lF9cktd706CC

_http://cryptoage.com/ru/771-bitmain-%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82-%D0%BA-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D1%83%D1%81%D0%BA%D1%83-antminer-l3-scrypt-asic-%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BD%D0%B5%D1%80.html

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - bass_treble - 10-07-2017 08:55

To nem2007. За весь період мав справу з Antminer S4, Spondoolies-Tech SP20 - це асіки трохи старшого покоління, з них я починав і тепер маю справу з Antminer S9. Що стосується Antminer L3+ - це асік, що майнить лайткоін. Особисто я справи з ним не мав, так само як із криптою лайткоін, але багато хто майнить її, тому нічого поганого ні про сам асік, ні про саму крипту не скажу.

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - kleonn - 10-07-2017 16:25

А что подскажут люди по такому варианту?
_https://www.genesis-mining.com/

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - bass_treble - 10-07-2017 18:41

To kleonn. Спробую пояснити вам, що це таке. Отже, genesis, або hashing24, або десятки інших подібних ресурсів - це так званий хмарний майнинг, або його ще називають віртуальним майнингом. Простими словами, ви купляєте один, або декілька асіків, але вони знаходяться не у вас вдома, а у власників таких ресурсів, як genesis, hashing24 і т.д. Після реєстрації на такому ресурсі, рівно через одну добу інженери підключають один або декілька асіків (залежить від суми коштів заведених вами на їх ресурс) і вони починають працювати виключно на вас. За таку послугу ресурс буде стягувати з вашого щоденного заробітку свій відсоток + витрати на електроенергію + профілактичні роботи + ще деякі дрібниці. Це теж непоганий спосіб заробітку, адже вам не потрібно самостійно купляти реальні залізяки (асіки), не потрібно витрачати час на налаштування і контроль їх роботи, не потрібно платити за електроенергію, не потрібно ну хоча б раз на тиждень прибирати приміщення де знаходиться ваше реальне обладнання та не потрібна профілактика самого обладнання. Крім того інженери та аналітики таких ресурсів будуть самостійно аналізувати ринок криптовалют, щоб ваш і відповідно їх прибуток був максимальним. Ну і нарешті моя особиста ремарка. Про такі ресурси мені відомо давно, але за весь цей час я так і не ризикнув вкладати гроші у такі подвійні віртуальні ігри...

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - Audio Fanat - 10-07-2017 18:48

Генерували б ви отак помідори, картоплю, або свиней.
Недорого.
Й виводили б їх потім на продовольчий ринок.
Недорого ...
А так ... То що ви все-таки продукуєте?
Кидалово.
Happy0158

RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - WoWaN - 10-07-2017 18:53

Расскажите какой он будет? Конец пирамиды ? Тут что не вяжется.Допустим через полгода ферма начинает приносить маржу .Система развалилась (На руках железо отбитое ) продал и опять же еще плюс. (ниибацо задумчивый смайлик) Вкладчиков разоренных нету .Все по тихому