Hi-Fi Forum
По - новому! По Новорічному! Поекзітполімся - - Версия для печати

+- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum)
+-- Форум: Разное (/forum-5.html)
+--- Форум: Курилка (/forum-36.html)
+--- Тема: По - новому! По Новорічному! Поекзітполімся - (/thread-12810.html)

Страниц: 1 2 3 4 5 6

Re: По - новому! По Новорічному! Поекзітполімся - - IZ SELA - 14-01-2010 01:26

(14-01-2010 00:38)vitaly link писал(а):так ваш Тягнибок необрезанный -кто ж за него в здравом уме будет голосовать ?
Не обрізані! Але мабуть тільки ті, що в при здоровому глузді! Biggrin
(14-01-2010 00:38)vitaly link писал(а):Володя знаю вас, как невероятно дружелюбного и порядочного человека !
Віталій Спіридонович, і про Вас такої ж думки!
(14-01-2010 00:38)vitaly link писал(а):что ж так ?
А, за собі подібного! Happy0144

Відверто кажучи, я з розумінням відношуся до багатьох, у яких ставлення до Тягнибока, абсолютно протилежне моєму. Для того у кожного свої об`єктивні виховні і світоглядні причини, плюс, інформаційна дезорієнтація... Цей стан речей може бути виправлений з часом при прориві інформаційної блокади, (при входженні в парламент). І якщо в мене до деяких "Свободівців", як особистостей, виникають питання, (незважаючи на те що, до ідеології Націоналізму питань нема) сам Тягнибок мене влаштовує абсолютно! (Хоча ще пів-року тому я би сам, так не сказав, тому я не дивуюся іншим.)
На фоні 17-ти духовних потвор, Він єдиний який виглядає марально здоровим, і я дійсно з приємністю хотів би бачити Президентом тільки його. Цілком розумію ( і в Свободі, теж Улыбка), що зараз це не реально. Але мені байдуже прохідний він, чи не прохідний, я не можу не підтримувати здраві ідеї. Ці президентські для Тягнибока і Свободи, ще одна чергова сходинка до влади. І, слава Богу, що хоч один із порядних людей наважився до неї йти, поки інші порядні "умно трєпятся на форумах". Sad
Короче кажучи, Віталій Спіридонович, нормальний він парень! Ось піду завтра на зустріч, ще раз "ауру навколо нього заміряю". Може, для точності замірів, наблизиться за автографом?... Biggrin Правда, якось, за рік до президенства, брав у Ющенка автограф, дак бачте чим все це закінчилось... Grin

Re: По - новому! По Новорічному! Поекзітполімся - - IZ SELA - 14-01-2010 01:34

(13-01-2010 23:33)yur link писал(а):Ну,смотрите на Первом,раз не дочитали...На Первом много интересного,особенно в руководстве - всё заслуженные партейцы,члены разных Бюро и Обкомов...Wink
Програма "Особливий погляд" лише "купує" ефірний час для себе як на першому національному, так і на 5-му каналі.
Хоча не приховую, що коли буває "проклацую" канали, саме на першому найчастіше зараз можна "перечіпитися" об щось людське.Wink

Re: По - новому! По Новорічному! Поекзітполімся - - yur - 14-01-2010 08:22

Уважаемый IZ SELA!
Это хорошо,что у Вас "Б`є життя через край!"
Судя по всему,у Вас впереди много времени и для сказать "Осанна!",и для разочарований.
Поищите все-таки записи Андрея Панчишина.К выборам это не имеет отношения,а вот к выбору - возможно...Wink
Успехов Вам в сегодняшних экзерсисах! Улыбка

Re: По - новому! По Новорічному! Поекзітполімся - - TEAC-мэн - 14-01-2010 09:13

Как по мне лучше вспомнить фильм Олега Фомина "Выборы" и откровенную песню С. Шнурова... о выборах....

Но все-таки хочется чтобы "здоровый национализм" (не путать с нацизмом), который сейчас превалирует в экономической политике России по отношению к Европе и ближайшим соседям (включая и Украину) был и нам не чужд. А то сдаем свои позиции одна за одной... :`( Вы посмотрите как россияне защищают свои позиции на мировых рынках. Но с другой стороны, заработанное "за бугром" у них бездарно растранжиривается и разворовывается внутри страны.... Unsure

Re: По - новому! По Новорічному! Поекзітполімся - - IZ SELA - 16-01-2010 23:30

http://www.youtube.com/watch?v=xEAMBqYLe-g
(Олег Тягнибок на Сході України)

Re: По - новому! По Новорічному! Поекзітполімся - - stas695 - 16-01-2010 23:39

Вова,дружище Улыбка!сегодня агитация запрещена,расслабиться пора Улыбка.

Re: По - новому! По Новорічному! Поекзітполімс&#110 - IZ SELA - 16-01-2010 23:52

(16-01-2010 23:39)stas695 link писал(а):Вова,дружище Улыбка!сегодня агитация запрещена,расслабиться пора Улыбка.
Ой правду, дядьку, кажете... Грешон! При чому вдвойнє, якщо врахувати те, що завтра в 6:00 підйом... Яке там розлабиться... :`(

Завтра як припрусь серед ночі, цікаво буде наші "екзітпоління" порівняти з даними екзітполу.
(У Тягнибока буде разів в 4 менше ніж тут, а в Юща і Арсенія разів у 4 більше... Але при будь-яких результатах, для націоналістичної ідеї, участь у цих виборах, тільки виграшна!)Wink