![]() |
По - новому! По Новорічному! Поекзітполімся - - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Разное (/forum-5.html) +--- Форум: Курилка (/forum-36.html) +--- Тема: По - новому! По Новорічному! Поекзітполімся - (/thread-12810.html) |
Re: По - новому! По Новорічному! Поекзітполімся - - IZ SELA - 14-01-2010 01:26 (14-01-2010 00:38)vitaly link писал(а):так ваш Тягнибок необрезанный -кто ж за него в здравом уме будет голосовать ?Не обрізані! Але мабуть тільки ті, що в при здоровому глузді! ![]() (14-01-2010 00:38)vitaly link писал(а):Володя знаю вас, как невероятно дружелюбного и порядочного человека !Віталій Спіридонович, і про Вас такої ж думки! (14-01-2010 00:38)vitaly link писал(а):что ж так ?А, за собі подібного! ![]() Відверто кажучи, я з розумінням відношуся до багатьох, у яких ставлення до Тягнибока, абсолютно протилежне моєму. Для того у кожного свої об`єктивні виховні і світоглядні причини, плюс, інформаційна дезорієнтація... Цей стан речей може бути виправлений з часом при прориві інформаційної блокади, (при входженні в парламент). І якщо в мене до деяких "Свободівців", як особистостей, виникають питання, (незважаючи на те що, до ідеології Націоналізму питань нема) сам Тягнибок мене влаштовує абсолютно! (Хоча ще пів-року тому я би сам, так не сказав, тому я не дивуюся іншим.) На фоні 17-ти духовних потвор, Він єдиний який виглядає марально здоровим, і я дійсно з приємністю хотів би бачити Президентом тільки його. Цілком розумію ( і в Свободі, теж ![]() ![]() Короче кажучи, Віталій Спіридонович, нормальний він парень! Ось піду завтра на зустріч, ще раз "ауру навколо нього заміряю". Може, для точності замірів, наблизиться за автографом?... ![]() ![]() Re: По - новому! По Новорічному! Поекзітполімся - - IZ SELA - 14-01-2010 01:34 (13-01-2010 23:33)yur link писал(а):Ну,смотрите на Первом,раз не дочитали...На Первом много интересного,особенно в руководстве - всё заслуженные партейцы,члены разных Бюро и Обкомов...Програма "Особливий погляд" лише "купує" ефірний час для себе як на першому національному, так і на 5-му каналі. Хоча не приховую, що коли буває "проклацую" канали, саме на першому найчастіше зараз можна "перечіпитися" об щось людське. ![]() Re: По - новому! По Новорічному! Поекзітполімся - - yur - 14-01-2010 08:22 Уважаемый IZ SELA! Это хорошо,что у Вас "Б`є життя через край!" Судя по всему,у Вас впереди много времени и для сказать "Осанна!",и для разочарований. Поищите все-таки записи Андрея Панчишина.К выборам это не имеет отношения,а вот к выбору - возможно... ![]() Успехов Вам в сегодняшних экзерсисах! ![]() Re: По - новому! По Новорічному! Поекзітполімся - - TEAC-мэн - 14-01-2010 09:13 Как по мне лучше вспомнить фильм Олега Фомина "Выборы" и откровенную песню С. Шнурова... о выборах.... Но все-таки хочется чтобы "здоровый национализм" (не путать с нацизмом), который сейчас превалирует в экономической политике России по отношению к Европе и ближайшим соседям (включая и Украину) был и нам не чужд. А то сдаем свои позиции одна за одной... :`( Вы посмотрите как россияне защищают свои позиции на мировых рынках. Но с другой стороны, заработанное "за бугром" у них бездарно растранжиривается и разворовывается внутри страны.... ![]() Re: По - новому! По Новорічному! Поекзітполімся - - IZ SELA - 16-01-2010 23:30 http://www.youtube.com/watch?v=xEAMBqYLe-g (Олег Тягнибок на Сході України) Re: По - новому! По Новорічному! Поекзітполімся - - stas695 - 16-01-2010 23:39 Вова,дружище ![]() ![]() Re: По - новому! По Новорічному! Поекзітполімсn - IZ SELA - 16-01-2010 23:52 (16-01-2010 23:39)stas695 link писал(а):Вова,дружищеОй правду, дядьку, кажете... Грешон! При чому вдвойнє, якщо врахувати те, що завтра в 6:00 підйом... Яке там розлабиться... :`( Завтра як припрусь серед ночі, цікаво буде наші "екзітпоління" порівняти з даними екзітполу. (У Тягнибока буде разів в 4 менше ніж тут, а в Юща і Арсенія разів у 4 більше... Але при будь-яких результатах, для націоналістичної ідеї, участь у цих виборах, тільки виграшна!) ![]() |