4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +---- Форум: Системы участников (/forum-9.html) +---- Тема: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. (/thread-189398.html) |
RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - artshop - 22-09-2019 19:43 Ой..., дружэ мiй Олэжэ... Ну вот вроде Вы уже взрослый мужчина..., и в жизни вроде адекватен (хотя бы потому, что больше молчите, чем говорите). А как напишете в своей теме, так... Ну хоть допишите в #120, что бас стал еще более эталонный! Хоть смысл будет в посте... (Ебипет - то святое!) ...я, например, пишу разную фуйню с вполне определенной целью. Привлечь к себе внимание!!!! Но я же и инсталлятор, и продавец, и мастер! Я с этого живу!!!! А Вы для чего пишите.... Чтобы стать посмешищем? ----- А если серьезно, то пока не смените советчика-лабуха на советчика-Гуру..., толку не будет от Вашего проекта. Это, конечно, если цель проекта - слушать музыку. Если цель просто садо-мазо-траханье, тогда конечно все гуд! Вы - просто лучший!!!!! У Гуру, помимо знаний, опыта и понимания как минимальными средствами достичь искомого результата, есть еще и стратегическое понимание сути вопроса. Касательно Вашей системы, только полный невежа мог посоветовать многополоску, да еще и диполь в Вашу комнатушку. Туда показана мониторная система с сабом, а если масштаб желаете, то обвесив КДП скаями получите лучше результат, чем имеете сейчас. Эту систему, для души, переместите в подсобное помещение. Туда, где демонстрировали мне ее зачатки при нашем первом знакомстве... ----- Касательно кабелей... Увеличение сечения УГ кабеля приводит к однозначному ухудшению звучания. Это аксиома. ----- Касательно моего появления в Вашей теме. Пора мне платить! Без меня и без моей рыбы-прилипалы эполитт Ваша тема никому не интересна. Даже форумчанам с громкими никами и приставками VIP... ------ И поверьте, я, как мастер, очень высоко ценю проделанную Вами работу. Очень высоко! ...но... Прицепив колеса от Белаза на Запор, нельзя заставить его ехать как Ламборгини.... RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - AntonZP - 22-09-2019 20:27 (04-05-2019 21:08)oleg2566 писал(а): ... да Якубович тут ні до чого.Якубович действительно не причем, ибо льёт полные копии, и т.е. 100% копи3.14здинг чужих рупоров. но обмазать с наружи каким нить пластилином или битумом не помешало. пластиковый призвук убрать. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - эполитт - 22-09-2019 20:27 (22-09-2019 19:43)artshop писал(а): Без меня и без моей рыбы-прилипалы эполитт Ваша тема никому не интересна.От этих постов,исходит такой отвратительный запах ваша писанина,вызывает устойчивый рвотный рефлекс Не загаживайте ветки, увлеченных людей! В курилку!!!, вам там и самое место! Без уважения! RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - artshop - 22-09-2019 21:04 эполитт, да Вы берега попутали! Я и Олег - увлеченные люди! Мы очень знакомы, строим системы, бывали у друг-друга много раз... Да, спорим и даже конфликтуем на почве нашего увлечения, но это НОРМАЛЬНО! А вот Вы - троль и рыба-прилипала... Сорри, но это факт! Для поддтверждения моего вывода, просто перечитайте свои сообщения! RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - bobrw - 22-09-2019 21:10 [b] artshop! Андрей , зря стараетесь-ваши советы ТС не нужны.Олегу нравится как звучит его система и это самое главное.Конечно в системе есть свои прелести и недостатки,но у каждого свои уши и свое понимание звука RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - artshop - 22-09-2019 21:42 Я не стараюсь, а сопереживаю... Представьте, что человек выбирает обувь для тенниса, а меряет в магазине шипованные кроссы... Кто-то промолчит, а я, в силу своего характера, полезу напролом со своими советами... При этом, как Вы понимаете, я очень глубоко разбираюсь в вопросах обуви для тенниса, бадминтона, сквоша.... RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - AntonZP - 23-09-2019 07:25 (22-09-2019 21:42)artshop писал(а): полезу напролом со своими советами...ибо именно так лежит дорога в ад. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - quadrokot - 23-09-2019 09:22 Artshop, давайте вже за аудіо. Не тільки я чув вельми добре граючу саморобну систему у Житомирі, де використані 18" басовики у ВО. Розтащована у ще меньшому приміщенні. ніж в Олега. Ви, як Гуру, могли б розповісти,які саме параметри ТС повинні бути в мідбасового динмаіка, який використовуєтьс в Олега у диапазоні 60 Гц - 1500 Гц? І який саме динамік (із якими параметрами) використовує Олег? RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - oleg2566 - 23-09-2019 09:52 Хлопці, не треба звертати увагу на випади всіми "шанаваного" гуру , будьте трохи вищими. Доречі Костя, розподіл вже давненько змінився: 6000, 500, 200, зараз так Тобіш раніше дуже роботяща 10-ка зараз лише 500-200 Гц, зате як Антоне, не треба той рупор нічим підмазувати, капрон ніц не видає ніяких призвуків одного часу мене Вадімич задовбав цією проблемою, поки я йому на пальцях не довів що це не так RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - quadrokot - 23-09-2019 10:57 0! Таким чином 18" грають до 200 Гц? Нарешті розгрузив 10". Це більш важливе, ніж гратися із дротами. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - oleg2566 - 23-09-2019 11:07 Отож, але дротики, десь в чомусь додають і корегують. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - AntonZP - 23-09-2019 18:54 (23-09-2019 09:52)oleg2566 писал(а): ... капрон ніц не видає ніяких призвуківа если постучать по нему карандашиком или отверточкой? RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - oleg2566 - 23-09-2019 19:32 Та запросто Антоне і стукали і..... він нічого не вносить. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - Вадимыч - 23-09-2019 20:10 (22-09-2019 20:27)AntonZP писал(а): но обмазать с наружи каким нить пластилином или битумом не помешало. Так ніхто і не перевірив. Два роки війни . Втомився. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - quadrokot - 23-09-2019 21:22 Мій досвід співпраці із СТП або іншою "мастикою" призводив до знищення обертонів та збідненню звуку. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - AntonZP - 24-09-2019 14:08 (23-09-2019 20:10)Вадимыч писал(а):если совсем не хочется пачкать, думаю это основная причина, можно попробовать обмотать резиновой лентой, типа совеского жгута. две минуты на намотку, 5 секунд для снятия и никаких следов. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - Вадимыч - 25-09-2019 00:08 (22-09-2019 19:43)artshop писал(а): Ой..., дружэ мiй Олэжэ...Олег, і це правда? (22-09-2019 19:43)artshop писал(а): Касательно Вашей системы, только полный невежа мог посоветовать многополоску, да еще и диполь в Вашу комнатушку.artshop, не можна бути таким невігласом. Ще в 50-х роках фірма Jensen вже випускала «контрольну мережу», або активний кросовер A-110. І на тоді це коштувало два мішки грошей. Тільки з розвитком сучасних технологій активний кросовер став більш-менш доступний для масового споживача. На момент знайомства з Олегом (2012) у нього вже була активна трьохсмугова система і в діполі. (22-09-2019 19:43)artshop писал(а): ...я, например, пишу разную фуйню с вполне определенной целью. Привлечь к себе внимание!!!! Но я же и инсталлятор, и продавец, и мастер! Я с этого живу!!!!Про фуйню усі знають. Але, коли буде гілка про інстальовані системи на стороні ? Поки всі рухи відбуваються в межах житлової площі дружини і з її дозволу. RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - norrest - 25-09-2019 00:15 Олег, Приглашай в гости! Интересно послушать! RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - oleg2566 - 25-09-2019 09:42 Та... нема проблем, в любу неділю, якщо не буду в лікарні RE: 4-х полосна відкрита, рупорна, система з зактивним D підсиленням. - oleg2566 - 27-09-2019 12:06 В цю неділю буде невеличкий саміт в мене вдома Якщо є бажання - запрошую о 12 годині. |