Кабелі Вадімича. Частина IV. - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +---- Форум: Авторские работы (/forum-10.html) +---- Тема: Кабелі Вадімича. Частина IV. (/thread-175783.html) |
RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - Вадимыч - 08-06-2018 10:44 (08-06-2018 06:40)t.800 писал(а): ..., а кто-то и до сих пор на них ездит.Это уже по возможности и/или по приоритету, а может по ностальгии. Мечта детства свершилась! Так собственно почему? (06-06-2018 22:27)t.800 писал(а): Она не должна быть дорогой, просто умело собранной.Материалы, технологии, та же отделка, эксклюзивность, все это денег стоит. RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - petr.solo1223 - 16-06-2018 12:51 (08-06-2018 10:44)Вадимыч писал(а): Материалы, технологии, та же отделка, эксклюзивность, все это денег стоит.Хватит там уже на морях прохлаждаться ! Народ хочУть новых кабелюк. RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - oleg2566 - 16-06-2018 13:24 Заскучав петер? Дай людині відпочити, набратись натхнення, сил, нових думок. RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - petr.solo1223 - 16-06-2018 13:31 Не,чистА шкурный интерес. Проволока нужна. RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - TarasVIP - 16-06-2018 14:49 Перед отъездом Сергей любезно дал на послушать новые ЮСБ и сетевой кабели. Что Вам сказать, - это волшебство какое-то!... Я и не подозревал, что мою систему так можно раскрыть. Такого колосального прорыва я никогда не ждал от активных компонентов, и тем более от куска цифрового кабеля! Это совершенно новый уровень звучания. Естественно ЮСБ я назад уже не верну! Это было бы преступление по отношению к системе... Сергей, браво!!! RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - Вадимыч - 16-06-2018 15:54 Тарас, спасибо за отзыв! (16-06-2018 13:31)petr.solo1223 писал(а): Не,чистА шкурный интерес. Проволока нужна.Петр, после 25-го. RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - oleg2566 - 17-06-2018 11:59 (16-06-2018 14:49)TarasVIP писал(а): Такого колосального прорыва я никогда не ждал от активных компонентов, и тем более от куска цифрового кабеля! Это совершенно новый уровень звучания.Я з тобою Тарасе повністю згоден. Ми вже з тобою обговорювали це птання. Але хочу дещо зауважити — ЮСБ кабель це лінія зв'язку і вона має свої завади, як і люба лінія звязку. Що стосується ЮСБ, головна завада це фазовий цифровий шум, це ІМХО перевірено еспериментально на великій кількості ЮСБ кабелів що фірмових, так і ескпериментальних та серійних кабелях Вадімича та інших виробників. Мені навіть доводилось чути кабель з яскраво віділеним одним певним тоном. Ніхто не заперечує , що ЮСБ кабелі мають свій звук. Все це прояви джитеру в різних можливах його варіантах. Такий багатовживаний, старий приклад аналогововго телебачення — кімнатна антена — в кожному окремому її положені ви одержуєте різне зображення, навіть переміщаючись по кімнаті ви впливаєте на нього. І все це не дивлячись на купу примочок які заклали в схему телевізора конструктори. Так і в аудіо — не дивлячись на піко, навіть фемтосекундні супер-пупер клоки, такого ж класу подавлювачі джитеру — ми чіпляємо “кусок дроту” - лінію зв'зку, в результаті чого маємо те що маємо. Так от, замісь того щоб гратися з різного роду варіантами цифрового фазового шуму обставини дозволили Сергію сконструювати та виготовити ЮСБ кабель, який вносить значно меньший джитер в аудіо сигнал, що приводить до меньших спотворень початкового музичного цифрового запису. Ось і все Тарасе що я хотів сказати та поздоровити тебе з вдалим придбанням новітного засобу для поліпшення якості твоєї системи. RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - vd-two - 23-06-2018 09:16 Как славно написано! Особенно это- Так от, замісь того щоб гратися з різного роду варіантами цифрового фазового шуму обставини дозволили Сергію сконструювати та виготовити ЮСБ кабель, який вносить значно меньший джитер в аудіо сигнал, що приводить до меньших спотворень початкового музичного цифрового запису. Естественно будет размещено в перлах RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - Razan - 23-06-2018 09:45 Никогда не понимал аудиофилитиков, ну послушал ты какойто компонент, ну напиши отзыв что ты там услышал и нафантазировал, но не надо при этом делать никаких выводов почему такой звук, все равно выводы делать нечем, получается только очередная акуительная порция бреда. RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - alexo - 23-06-2018 10:07 "... замісь того щоб гратися з різного роду варіантами цифрового фазового шуму обставини дозволили .." RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - oleg2566 - 23-06-2018 13:33 О, колобки тут як тут. Заздріть і надалі - я буду музику слухати. RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - UncleStas123 - 23-06-2018 15:24 (17-06-2018 11:59)oleg2566 писал(а): Що стосується ЮСБ, головна завада це фазовий цифровий шум Чтобы был фазовый шум в сигнале, должна быть фаза сигнала. Правильно? В случае цифры, о какой фазе идет речь? RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - Black_Jack - 23-06-2018 17:58 (17-06-2018 11:59)oleg2566 писал(а): Так от, замісь того щоб гратися з різного роду варіантами цифрового фазового шумуИ какие "варианты цифрового фазового шума" вам известны? Покажите мне эти четыре слова подряд в какой-то книге. Если забыли - это такие смешные стопки с бумагой, открываются только с одной стороны. Можно на любом языке. RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - oleg2566 - 23-06-2018 18:09 Ніколи в житті б не подумав шо це ще треба пояснювати http://www.unitest.com/theory/jitter.html https://www.ixbt.com/proaudio/jitter-theory-part1.shtml і ще багато, багато інших джерел інформації... просто неможливо та і лінь все це тут приводити. RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - Black_Jack - 23-06-2018 18:15 Где словосочетание "варианты цифрового фазового шума"? Или вопрос настолько сложен, что не доходит? RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - UncleStas123 - 23-06-2018 19:31 (23-06-2018 18:09)oleg2566 писал(а): Ніколи в житті б не подумав шо це ще треба пояснюватиТ.е. имеется ввиду джиттер. И какое же отношение джиттер имеет к цифре? Разве джиттер как-то влияет на значения отсчетов? Разве джиттер - это не проблема тактирования, проистекающая от уровней сигналов, формы и крутизны фронтов, компараторов и прочих сугубо аналоговых штучек? Скажите, что вы пошутили RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - oleg2566 - 23-06-2018 20:41 (23-06-2018 19:31)UncleStas123 писал(а): И какое же отношение джиттер имеет к цифре? Разве джиттер как-то влияет на значения отсчетов?Джитер має пряме відношеня до якості звуку в цифрому джерелі. Тут не далеко з'явилась нова темка https://hi-fi-forum.net/forum/thread-185502.html профільна, ось там люди обговорюють це питання. Я не хочу брати в цьому участі RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - UncleStas123 - 23-06-2018 21:48 (23-06-2018 20:41)oleg2566 писал(а): Джитер має пряме відношеня до якості звуку в цифрому джерелі.Так. Але у випадку асінхронного інтерфейсу джитер виникає в ЦАПі вже після юсб-кабеля RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - oleg2566 - 24-06-2018 10:28 Чому цого не може бути в кабелі? Звістно ж - кабель не єдине місце появи джитеру, але саме непередбачене на мою думку. RE: Кабелі Вадімича. Частина IV. - alexo - 24-06-2018 10:38 Столько "шума" (цифрового и не только), а конкретики ноль .. Уважаемые адепты кабелей ТС, давайте проводить сравнительный анализ - так будет понятней. Как ..? Могу подсказать ... Например. Слушал я три цифровых кабеля (это я про себя) - самодельный (но не Вадимыча), Virtual Dynamics Master 3.0 и Oyaide 510. Выбрал японца Oyaide 510 - чистое серебро просто шикарно стало на вход ЦАП-а с ламповым выходом .. .. настолько воздушно, с прекрасной тембральной гаммой, шикарной трехмерной сценой, а главное, что нет совсем (т.е. абсолютно) присущего "грязным" (посеребренным) кабелям металлического призвука .. Как-то так ... |