Де придбати хороші вставки для головки SHURE V15-III? - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +--- Тема: Де придбати хороші вставки для головки SHURE V15-III? (/thread-152363.html) |
Де придбати хороші вставки для головки SHURE V15-III? - Nemo - 31-10-2015 12:05 Привіт! Цікавить де можна придбати хороші вставки для головки SHURE V15-III? Хто порівнював звучання таких реплік з оригінальними вставками? На скільки значна різниця? Дивився різні оголошення на Айбеї. Хто мав справу з такими вставками - JICO 192-VN35E і що про них може сказати? У мене була одна оригінальна вставка. І є одна репліка нонейм, яку купував тут в авторитетної людини за 70$. По її словах вона по технічних параметрах і по звуку не відрізнялась від оригінальної. Загалом так і виявилось. Загалом цілком закономірно - 70$ це майже вартість JICO 192-VN35E. Хто мав яку практику і досвід? Буду вдячний за будь-яку інформацію. RE: Де придбати хороші вставки для головки SHURE V15-III? - Gans Junior - 31-10-2015 12:12 Пробовал Jico VN35HE, различий с оригиналом не заметил. Мне кажется из реплик, эта лучшая. RE: Де придбати хороші вставки для головки SHURE V15-III? - sergey55 - 31-10-2015 18:44 У меня тоже 192-VN35HE Учитывая, что я не знаю, какая реплика стояла, когда я брал голову, звук очень сильно изменился в лучшую сторону. Можно еще попробовать VN-35HE SAS. RE: Де придбати хороші вставки для головки SHURE V15-III? - ZLoDAY - 01-11-2015 02:47 Цитата:оголошення на Айбеїтой йому йой! стыць вин АйбЭи ? ............. сам периодически просматриваю инфу и объявы. валя..лежат уже какое то время type3 & type 4 без игл. то зелёная давит, то возможности не было, а нарваться на ерунду не охота. есть уже пример ed 95 с новодельной дешёвой простой вставкой... у товарища такой же, но родная редакция "HE". просто 2 разных головки по звуку. моя дубовая и тупая (вдобавок люминий трубочкой на кантеливере), у него поёт и главное не сибилянтит (очевидно кроме заточки ещё бериллий). продавцы то поют в один голос что у нас что у буржуев, но оченно скептиськи смотрю... очевидный Jico безальтернативен. кто с pfansteil может опровергнуть из владельцев ? RE: Де придбати хороші вставки для головки SHURE V15-III? - Nemo - 01-11-2015 16:42 Всім дякую! У мене досить давно була головка Shure M44 MB з оригінальною вставкою середньої зношеності. Купував принагідно двічі не оригінальна ставки нонейм різних виробників по 15-20$. В цілому звучали непогано. Але оригінальна - значно краще. Оригінальна була відчутно вища класом. Така практика. RE: Де придбати хороші вставки для головки SHURE V15-III? - ADV - 03-11-2015 02:45 pfansteil не советую, легковесная, крикливая. сейчас тоже ищу замену. |