Hi-Fi Forum
Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - Версия для печати

+- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum)
+-- Форум: Разное (/forum-5.html)
+--- Форум: Курилка (/forum-36.html)
+--- Тема: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears (/thread-153248.html)

Страниц: 1 2

Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - misha-svch - 12-11-2015 12:27

Дорогі друзі, пропоную вам чудову прогу, щоб без спорів і ображань, об’єктивно оцінити свої можливості.
Наче тут такої ще не було.
Мабуть кожен погодиться, що хорошим поціновувачем відмінного звуку не можна вродитися. Це треба тренувати, виховувати в собі, на прикладі хорошої музики, апаратури або вчитися в профільних учбових закладах.
Тут же можна про це прочитати, на прикладах випробовувати, і перевірити свою ж апаратуру.
Я сам дізнався про нові терміни, якими тут на форумі оперують, але я не завжди їх розумів.
То ж гуру, похваліться, що ви легко пройшли всі етапи і отримали "Золоті вуха!" Happy0065
Для успішного проходження необхідно мати хорошу звукову карту, або зовнішній цап. А також хороші навушники. Я чого зачепився за цю програму, бо цікаво було потестити свій новий Fiio X3 в якості зовнішнього ЦАП. Навушники, хоч і затички, у мене досить хороші, з задачею справлялися.
На початку програми є тест на звук. Так мій макінтош без навушників середні частоти видав, а нижні - ні. Якщо підключити навушники безпосередньо до материнки, то добре чути шум, в одному з тестів він розглядається, то шум материнки перебивав би шуми прикладів з низькими рівнями шумів. З Фіо ніякого стороннього шуму не має.
Деякі вправи я проходив з легкістю, деякі, як ці ж шуми, реверберацію, завали частот, пошук пошкоджень в мп3 давалися з трудом.
Але все ж рівень Срібних вух я пройшов. На черзі золото.
Бажано зареєструватися, бо етапів багато, і зупинившись ви наступного разу будете починати з того місця, де була зупинка.
То ж до бою!
goldenears.philips.com/russian/introduction.html

RE: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - АндрейКа - 12-11-2015 12:31

Символично, что учить жизни собирается контора, которая уже много лет как ничего стоящего не выпускала и в конце концов продала своё имя китайцам Biggrin

RE: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - avia21 - 12-11-2015 21:35

(12-11-2015 12:31)АндрейКа писал(а):  Символично, что учить жизни собирается контора, которая уже много лет как ничего стоящего не выпускала и в конце концов продала своё имя китайцам Biggrin
Вот уже много-много лет на Philips работают такие инженеры, что позавидует любая страна в любой части мира. И не только в отрасли бытовой звуковоспроизводящей аппаратуры. Кажется, не нужно так уж "списывать" эту фирму со счетов.

RE: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - misha-svch - 12-11-2015 21:53

Андрейка, ану похваліться ка своїми досягненнями за останні 90 років, і програмою яку зробив-ка.
А інакше іди ка виливати жовч в іншу тему.

Програма шкідлива тим, що те, що раніше спокійно слухав, як то - інтернет радіо, старі мп3 файли, просто радіо, тепер неможливо слухати. Улыбка

RE: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - temych_p - 12-11-2015 22:21

кто уже достиг уровня "сенсей" ? Love0030

RE: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - gost - 12-11-2015 23:42

простой тест,хотя я ошибся уже два раза,но и без наушников почти сразу угадываю, пишет переслушайте варианты перед ответом ))) но всё както лень, долго... остановился на ширине стереобазы. а мне никакой звание не присвоили.

RE: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - misha-svch - 13-11-2015 00:01

ну там якось вони не сильно афішірують, що вам присвоєно нове звання, просто назва рівня, що пройшовся підсвічується бордовим і переміщається вліво.

RE: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - voitart - 13-11-2015 05:59

Программа затягивает так, что не можешь остановиться, разве что на перекур. Но таки одолел.
[attachment=753170]
Миша, спасибо за интересную прогу)

RE: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - AudioTomCat - 14-11-2015 20:24

voitart , респект Happy0158
Я одолел только "серебро" на комповой акустике, наушниками не пользуюсь Улыбка
[attachment=753811]

RE: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - voitart - 14-11-2015 20:42

СпасибоParty0012 , я проходил на дешевых наушниках с ноута. Потом пробовал через усилитель с напольниками. Разница, конечно, существенная. Особенно пространственные и шумовые тесты.

RE: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - kolizey - 14-11-2015 22:27

Зарегился, начинаю тест, а аудиофайлы не грузятся.

RE: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - Тибетский Ламер - 17-12-2015 21:12

Сертифікат отримав. Rolleyes
Теперможна гнути палці в козу \m/ і казати всім, що я true audiophile? Cool

RE: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - Comandante - 17-12-2015 21:18

Поки не обмиєш, сертифікат не дійсний Biggrin

RE: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - Тибетский Ламер - 17-12-2015 21:23

(17-12-2015 21:18)Comandante писал(а):  Поки не обмиєш, сертифікат не дійсний Biggrin
Пляшка пиваааа на столеееее..... Party0012Party0016

RE: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - Nekrozov - 17-12-2015 21:25

Тибетский Ламер, ну да, теперь и пальцы гнуть и ник сменить, потому как больше не ламер Улыбка. Поздравляю Party0012

RE: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - tomash - 17-12-2015 21:31

Можно ввести данный тест как обязательный, для тех, кто хочет зарегистрироваться на нашем форуме! Улыбка

RE: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - Nekrozov - 17-12-2015 21:35

Алексей, думаю это не справедливо по отношению к неофитам, а вот "Гуру" присуждать только после прохождения Evilgrin0041.

RE: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - Тибетский Ламер - 17-12-2015 21:38

Nekrozov, спасибо за поздравление! Party0012
Но ник менять ни-ни!! Shocked Ламер - это не отображение уровня. Ламер - это состояние души!! Smile 2

RE: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - Nekrozov - 17-12-2015 21:42

Сам буддист, верный подход. Вангую, если тему про учОных не снесут, получим через месяц пару десятков новоиспеченных Гуру, зашибись Biggrin

RE: Настольна програма аудіофіла Philips Golden Ears - groove - 19-12-2015 17:43

Шел мимо

(12-11-2015 12:27)misha-svch писал(а):  То ж гуру, похваліться, що ви легко пройшли всі етапи і отримали "Золоті вуха!" Happy0065
Для успішного проходження необхідно мати хорошу звукову карту, або зовнішній цап. А також хороші навушники.
Не обязательно, достаточно смартфона и копеечных наушников.