Два концертних залики (з фотами) - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Музыка (/forum-12.html) +--- Тема: Два концертних залики (з фотами) (/thread-15540.html) |
Два концертних залики (з фотами) - IhorP - 21-03-2010 19:36 Сколихнула мене тема про концерти Шопена в камерному виконанні. Хочу оповісти свої досліди останніх тижнів в музиці. Отож будучи заграницею я вирішив відвідати культури. Для початку вибрав концертний зал Данського Радіо дуже свіжо побудований. На площі перед будинком іще котлаванів не позасипали. Незважаючи на це навіть на підході зал вражає - простір в супер модерністичій манері з різними будинками. Насправді як ближче підійти то це будинок в будинкові. Зовнішній каркас прикритий жалюзями - всередині бетонна конструкція яка власне і є приміщенням. Ціни на квитки вражають не менше - середньої паршивості місце - в районі 50 баків... І уявіть собі на суботній концерт все було продано! Я був в розпачі - пустили тільки хол подивитися! Re: Два концертних залики (з фотами) - IhorP - 21-03-2010 19:51 Нащастя на інший день були білети - Малер номер 6! Не найлюбиміша моя музика но шо поробиш. І ось я вже в залі на 4 поверсі виїха ескалатором Серце аж загупало як я побачив цюю красоту! Зал оригінальної конструкції - оркестр сидить посередині і навколо ложі з слухачами. Все з дерева. Акустика ідеальна! Зі стелі звисаю якась шняга з мікрофонами на ниточках якимись акустичноми приладами етс. Я не фахівець - шо там такого понапихали не скажу. Оркестр просто прекрасний! Диригент дуже патетичний. Музиканти зіграні - видно шо це основне їх місце роботи а не циганські ристорани. А - було 8 конртабасів. Хто казав що бас копитом в грудь не бє чи контрабас звучить сухо - не повіру! Вийшов з концерта в ейфорічіскому настрої! Re: Два концертних залики (з фотами) - Max_S - 22-03-2010 10:09 Вот это, наверное, ЗВУК!!! А теперь это надо ребятам рассказать, которых правильно фазированая золотая вилка с монокристаллической шнуром как у утюга "переносит по натуральности звучания в концертный зал со всеми сопутствующими всепроникающими бархатными басами и шоколадными динамичными мидбасами". Re: Два концертних залики (з фотами) - Garibald - 22-03-2010 11:44 Кабелей не видно Лампы горят, но модель лампового усилка не видно Хотя источник поразительно точно "рисует сцену" Спасибо за фотки, не во многих концертных залах разрешают фоткать ) Re: Два концертних залики (з фотами) - Max_S - 22-03-2010 12:59 (22-03-2010 11:44)Garibald link писал(а):Кабелей не видно Re: Два концертних залики (з фотами) - IhorP - 22-03-2010 13:11 (22-03-2010 11:44)Garibald link писал(а):Кабелей не видноТак я із под поли! Це ж по нашому Насправді фотосесія закінчилася на 5 чи 6 кадрі. Прийшла ґарна дівчинина і сказала шоб я перестав. Re: Два концертних залики (з фотами) - VST14 - 22-03-2010 15:58 Самое впечатляющее где я был - Ройал Альберт Холл в Лондоне. Пофоткать желательно до или после... Я вот фотал вообще на репетиции Фотки сами постараюсь дома нарыть (на работе нема). Билеты, не смотря на то что был понедельник, разошлись за месяц до выступления - хорошо что прикупили заранее(выступала там подружка с оркестром) а так ко многим родители поприезжали со всей Европы - так даже за переплату не пускали, гады... Билеты нехило - около 100 фунтов... Но зал очень впечатлил (есть даже видео передачи этого концерта с ВВС). Еще впечатили 2 зала в Швейцарии, особенно в Люцерне и конечно же в Больцано (очень небольшой городок в Италии около Альп, но там много чего есть в плане классической музыки и очень уютный зал). Кстати, фотки Ройал Хол выкладывал в "любители звука и фото" -спрашивал еще как бы лучше пофоткать в таком зале, тк практически это трудновато - думаю ТС столкнулся с тем же самым - при плохой освещенности, дальнем расстоянии и легком движении нормально сфоткать все же тяжеловато... Re: Два концертних залики (з фотами) - Garin - 22-03-2010 17:02 (21-03-2010 19:51)IhorP link писал(а):А - було 8 конртабасів. Хто казав що бас копитом в грудь не бєТе "аудиофилы" которые не знают как построить правильный звук в комнате. А вобще, контрабас. как и любой другой инструмент прежде всего звучит так, как его записали, а потом так - как может система. Re: Два концертних залики (з фотами) - IhorP - 23-03-2010 00:06 Ну от - а другий зальчик - Королівська Опера. Цей сарай построїли на острові і добиратися туди можна морським автобусом жовтого кольру. З самої розмальованої вулиці Нигавн. Ото він і видний а на його фоні будинок ларкового типу. В середині правда Опера гарна. Чесно кажучи помпезністю і величчю вражає Зал в вигляді яблука чи яйця. Дерево і сучасні матеріали. Бабла видно шо не жаліли - говорять Маєрск там відмив мільйони. Сцена невелика - артисти виглядають як в кіно. Дивився ораторію Генделя Євта чи як його там. Дуже тяжка річ - 3 години триває. Солісти якісь вялі невиразні. Але зато який хор! Оркестрик так само маленький але все дуже гарно і приємно. Тепер з нетерпінням чекаю на Чарівну Флейту і Кармен - думаю мало би бути цікавіше і живіше чим Гендель. От такі вони залики - маленьке велике меломанське щастя воплоті. PS Зал навіть не прбував знімати - зразу запасли Re: Два концертних залики (з фотами) - VCSB33 - 28-03-2010 01:37 Остается только облизнутся Re: Два концертних залики (з фотами) - vingaren - 09-04-2010 00:25 (28-03-2010 01:37)VCSB33 link писал(а):Остается только облизнутсяОблизнуться и ещё раз облизнуться... Мда и оказывается тут нужно слушать музыку... Два концертних залики (з фотами) - Pioneer Audio - 18-05-2010 21:38 |