Hi-Fi Forum
Продам трехблочный гибридный усилитель В.Корниенко (Кулибин) - Версия для печати

+- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum)
+-- Форум: Продам (/forum-7.html)
+--- Форум: Архив (/forum-35.html)
+--- Тема: Продам трехблочный гибридный усилитель В.Корниенко (Кулибин) (/thread-170873.html)

Продам трехблочный гибридный усилитель В.Корниенко (Кулибин) - gun jack - 07-10-2016 12:00

Мабуть прийшов час і я дозрів Ashamed0002Ashamed0002, як не як більше 5-ти років Embarrassed тішив мене цей підсилювач і дальше продовжує тішити своїм звуком . Багато слів було сказано , і я не бачу змісту описувати звук , всі ітак вкурсі що це і з чим його їдять (__http://hi-fidelity-forum.com/forum/thread-3900-page-64.html) . Від себе додам лише дві речі в яких переконався особисто - звук ПРАВИЛЬНИЙ , звук абсолютно рівний і надзвичайно пвітряний, відкрита середина ( вокал звучить аж мурашки по шкірі ), швидкість атаки , мікро і макро динаміка . Комплект продається в такому вигляді в якому він є , комплект , був придбаний мною особисто в В. Корниенко , в звязку з недостатком фінансів до повної суми , домовився з Автором на 2 моноблоки такі які він випускав в повній комплектації і Корнієнко любезно надав мені пред ( всередині навісний монтаж , конденсатори Блек Гейт Рубікон , лампи тесла міняні мною 30$ нова підібрана пара ще не розіграні нормально , потенціометр Альпс 25$). Ідея була така, щоб підсилювач був у нас у Львові , і кожен міг почути його звучання . Що я і робив на протязі останніх 5 років . Кожен хто бажав почути його звук писав мені в лічку і складав мені компанію під вечір з коньячком і сигарою . Підсилювач шикарно зігрався з Тріенглами ( всі знаю що дані АС немають наднизького басу ku:Smile 2, мабуть це ні для кого не секрет , проте вони мають шикарний швидкий панчовий низ Fighting0030Fighting0030 , динаміка просто сумашедша, завдяки транзистору , ніяких сибелянтів завдяки лампі, відкрита середина і драйв . Повний контроль АС . Закриваєш очі і повністю провалюєшся в сцену . Ефект присутності гарантований . Львівянам прослушка обовязкова .

RE: Продам трехблочный гибридный усилитель В.Корниенко (Кулибин) - gun jack - 12-10-2016 12:08

Послухали , з вінсентом , з хегельоом і ще з дечим . Нормальненько так

RE: Продам трехблочный гибридный усилитель В.Корниенко (Кулибин) - gun jack - 25-10-2016 17:06

Піднімлю

RE: Продам трехблочный гибридный усилитель В.Корниенко (Кулибин) - gun jack - 11-11-2016 10:28

Знижу вартість 550

RE: Продам трехблочный гибридный усилитель В.Корниенко (Кулибин) - gun jack - 12-12-2016 13:05

Його просто треба сісти і послухати , в своїй ніші з того що я чув - тут без варіантів . В преді підібрана пара нових тесловських лампочок - на звуці це відобразилось ох як позитивненько . Причина продажу - дальше погружаюсь в лампу , бютжет значно вищий . Поторгуюсь або вислухаю варіанти обміну з моєю доплатою .

RE: Продам трехблочный гибридный усилитель В.Корниенко (Кулибин) - gun jack - 21-12-2016 13:39

Піднімлю на віддачу 500 $