![]() |
History or Modernity - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Видео (/forum-4.html) +--- Форум: Кино (/forum-14.html) +--- Тема: History or Modernity (/thread-187989.html) |
History or Modernity - DojcheMark - 12-01-2019 20:24 Перша частина триптиху «History or Modernity Vol I. Or vinyl trip in Kyiv» (2015) Триптих про захоплених музикою людей, т.з. меломанів та аудіофілів, через їх системи, які є «продовженням» власників та музики, яку вони слухають. «Vol I. Or vinyl trip in Kyiv» охопивши продаж, системи, колекції – характеризує «вінілову субкультуру» станом на 2015 рік. «History or Modernity» триптих про вініл, лампову техніку та магнітний запис. (заснований на системах учасників форому) ![]() RE: History or Modernity - Pavel V - 12-01-2019 21:15 Миша, ты молодца! ![]() Винил forever!!! ![]() Я у тебя в подписчиков. RE: History or Modernity - DojcheMark - 30-04-2019 17:45 В пізнай систему форуму. ![]() Друга частина триптиху History or Modernity vol 2 The Light of Dead Divas YouTube (2019) Короткий метр, який показує спробу знайти магію лампового звуку. Зйомка 2015-2018 RE: History or Modernity - Comandante - 01-05-2019 22:53 https://youtu.be/sqEcZIXGFRo DojcheMark, я вибачаюсь. Але в цьому ролику я вгледів іншу магію. Магію візуального режисеро-операторсткого ряду. Чесно кажучи, знаходжу подібні режисерські фішки у подобаних фільмах знятих сім'єю Коппола. Його донька Софія мене вражає не менше твоїх, дуже змістовних короткометражок. RE: History or Modernity - alex0665 - 02-05-2019 06:04 Михаил, DojcheMark, я ваш подписчик. Спасибо вам. ![]() RE: History or Modernity - DojcheMark - 02-07-2019 13:20 Перепрошую за незручності. Фільм поїхав у європу випити кави ![]() Тимчасово!!! доступ припинено. RE: History or Modernity - DojcheMark - 20-10-2019 22:49 [attachment=1113329]Постер ![]() RE: History or Modernity - DojcheMark - 21-10-2019 09:22 Ось і завершена робота над третьою частиною. Зовсім не хотілося завершувати роботу, адже розуміння того, що дійшла до завершення ціла сторінка, яка тут розпочалася.Так, завдяки друзям з форуму, живому знайомству та спілкуванню прийшла і втілилася ідея триптиху. Дуже велике дякую всім! Всім з ким ділилися думками про музику та системи, спілкування очного та форумного, в кого набирав матеріал для к.м., натхнення, емоцій від розмов про музику та їхні пошуки ідеалу "свого звуку"! Трохи довелося поексперементувати зі звуковою дорожкою, аби не так нервував ютуб) https://youtu.be/0V0T_wSW004 RE: History or Modernity - Буратино - 19-02-2020 00:08 Дядя Михаил, Вы хоть бы линк ради приличия скинули на кино с бобинниками, что ли ) Обещал же, не? Вероломный Вы, Михаил! Вот, нашел сам, причем совершенно случайно. Мог бы ведь и не набрести на данный пост. Подписался, кароч )) (12-01-2019 20:24)DojcheMark писал(а): Триптих про захоплених музикою людейНема тут жодного захопленого, лише тiко залежнi i невилiковнi, трясця... RE: History or Modernity - kakasik_2006 - 28-04-2020 00:36 Переглянув Ваші короткометражки на Ютуб. Залишився сильно вражений Вашими роботами. Особливо сподобався фільм про вініл. Це якась магія. Аж захотілось і собі спробувати. Звук на вищому рівні, і музичний матеріал підібрано вдало. Стільки різних аудіосистем знято! МОЛОДЕЦЬ. Знімайте ще, будемо чекати. RE: History or Modernity - DojcheMark - 25-05-2022 12:34 Про любов музики. Про аудіофілів та меломанів через їхні системи та музику яку вони слухають. На сторінці ютуб є інші фільми (більше) про музику і вініл. |