Hi-Fi Forum
Klipsch Cornwall отзывы владельцев - Версия для печати

+- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum)
+-- Форум: Звук (/forum-3.html)
+--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html)
+--- Тема: Klipsch Cornwall отзывы владельцев (/thread-200236.html)

Страниц: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Klipsch Cornwall отзывы владельцев - vilmerok - 17-07-2022 22:13

Что скажите о характере звучания сабжа для (прог/джаз/арт) Рока 60х-70х? Интересует мнение владельцев. Задумываюсь о приобритении, но послушать негде.

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - artshop - 17-07-2022 22:33

Вам во Франсе, лучше бы смотреть в сторону JmLab, Cabasse.
Получше пальто будет!
Party0012

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - doom - 18-07-2022 00:01

хорошая акустика.как собираетесь её ставить и чем усиливать??

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - Vasiles - 18-07-2022 07:06

(17-07-2022 22:13)vilmerok писал(а):  (прог/джаз/арт)
Интересует мнение владельцев.
Корнуолл- це універсальна акустика від Кліпш. Ніякі інші Клипш, не здатна відіграти однаково добре всі жанри.
Але щоб отримати добрий звук, необхідно мати відповідний підсилювач.
Якщо підсилювач не буде відповідати всім вимогам, то результат не буде 100%. Це стосується і проводів. В іншому випадку буде недостатність басу, для ваших жанрів, особливо прогресиву.
Я дуже довго йшов, до того звуку Корнів, що маю на сьогодні. Найважче було витягнути з них бас, який би мене влаштував. Тут багато хто критикує цю акустику, але це по причині невміння її правильно включити в систему.
В основному, я власне слухаю в більшості такі жанри, що і Ви, бас досить добрий, на сьогдні мене влаштовує абсолютно. Повність задоволений звуком, міняти Корни вже ніколи не буду. Хто підсів на правильно "приготовлений" звук Klipsch Cornwall, ніколи їх не зрадить.

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - yurchello1969 - 18-07-2022 07:27

(17-07-2022 22:13)vilmerok писал(а):  Что скажите о характере звучания сабжа для (прог/джаз/арт) Рока 60х-70х? Интересует мнение владельцев. Задумываюсь о приобритении, но послушать негде.
Отзывы владельцев это всегда субъективно. Втёмную акустику брать нельзя, т.к. это самый важный и сложный шаг. Потом поменять акустику сложнее, чем любой другой компонент, а она основа звука. Советую приобретать только по результату прослушивания. О корнах весьма противоречивые мнения, и, не только на этом форуме.

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - rotla - 18-07-2022 09:51

(17-07-2022 22:33)artshop писал(а):  Вам во Франсе, лучше бы смотреть в сторону JmLab, Cabasse.
Получше пальто будет!
Party0012
При сравнимой цене - вряд ли.

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - quadrokot - 18-07-2022 10:41

TC просить відгуки власників АС, саме тому приємно читати за пальто від великого АБИШО.
Cornwall прикольна акустика, яку я колись розглядав для придбання. На мій погляд має суттьєвий недолік: 15" басовик супроводжує надто "маленький" рупор на СЧ. Зараз, у 4й генерації (яку я не слухав) Кліпш встановиви вже значно більшого рупора.
Саме тому досi популярна саморобна Cornsckala, у якій НЧ від Corwall поєднані із СЧ-ВЧ від La Scala.

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - Remontnik - 18-07-2022 11:57

НЕ являюсь владельцем, но довелось прослушать корнволы 3 го поколения в помещении под 50 квадратов.
Ожидал большего по отдаче нч регистра от динов 15", возможно вопрос был в усилении, хотя подключались как лампа, так гибридные моноблоки. В остальном ас понравились.
Вообщем связку акустики с помещением, а также личного предпочтения никто не отменял. Без прослушивания покупать не стал бы...

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - vilmerok - 18-07-2022 13:42

(18-07-2022 07:06)Vasiles писал(а):  Якщо підсилювач не буде відповідати всім вимогам, то результат не буде 100%. Це стосується і проводів. В іншому випадку буде недостатність басу, для ваших жанрів, особливо прогресиву.
Я дуже довго йшов, до того звуку Корнів, що маю на сьогодні. Найважче було витягнути з них бас, який би мене влаштував
У вас корнуол 2й версии? Возможно проблема с недостатком баса решилась в III или IV? Есть ли вообще разница в звуке между поколениями и какое поколение на ваш взгляд звучит интересенее?

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - Vasiles - 18-07-2022 19:13

(18-07-2022 13:42)vilmerok писал(а):  У вас корнуол 2й версии?
Возможно проблема с недостатком баса решилась в III или IV?
У мене 1ша версія, на масивних магнітах Альніко, тому моя версія важча від третіх на 16кг.
Вдома, я ніколи не порівнював Корни різних моделей, але слухав їх усі. Нічого особливого з широким хорном на СЧ я не почув. Думаю це більше маркетинговий хід, тому що Павло Кліпш дуже багато експериментував . У нього є ранні моделі Корнів і з дерев'яним хорном і з хорном який розміщений збоку і вертикально , а не горизонтально ,як зараз. Думаю, він пробував і з широким, але в серію це не пішло.
Зі свого досвіду: добрий звук , можна тримати, тільки якщо всі компоненти системи будуть підібрані оптимально, а также під свій смак.
Я коли купляв свій Корн, то у продавця були ще 2 моделі, які слухав. І це ЛаСкала і двохполосі JBL. Найдорожчі звичайно були JBL. Але я вибрав Корни.
Від часу коли я їх привіз до хати і на сьогодні, звук відрізняється дуже суттєво.
Тому розглядати віртуально Корни відірвано від системи неможливо. Вважаю, що власне підбір кабельної обвязки, апгрейд самих Корнів і були вирішальними у звуці так як підсилення залишилось те саме.
А на рахунок звуку, про це говорить мільйонна армія фанатів Кліпш і в тому числі Корнів.

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - artshop - 18-07-2022 19:50

Рождение легенды...
Vasiles, не стесняйтесь!
Напишите, что без Woodoo Tesla, Корны были без баса....
Biggrin

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - Vasiles - 18-07-2022 20:19

(18-07-2022 19:50)artshop писал(а):  Корны были без баса....
Андрій, так я і написав, "Корни- треба вміти готувати". Для Вас це поки що не підйомно, можу навчити, якщо щосьУлыбка
Апгрейд: внутрішні проводи - кабель Acoustic Zen Satori, кроссоверы від Крітес, міжблок Acoustic Zen Absolute Copper, який має надзвичайно потужній бас. Ну і Тесла, без неї ні туди і ні сюди. Biggrin
Бас, такий, що вам може тільки приснится. А масштабність і обєм звуку, та навіть і не приснится. "Розмір, має значення ! "
Party0012

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - vilmerok - 18-07-2022 20:27

(18-07-2022 20:19)Vasiles писал(а):  Для Вас це поки що не підйомно, можу навчити, якщо щосьУлыбка
Навчить мене заробляти стільки грошей як ви, щоб міг купувати кабель за 3к $$$ Happy0158

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - zick - 18-07-2022 20:48

vilmerok, если не секрет, почему именно на Клыпшах остановили взгляд?
Идеальной акустики ещё не изобрели, это понятно, но какой смысл во Франции искать то, что негде послушать, если там производят несколько десятков брендов отличной акустики под ваши стили. Не хочу принижать качество легендарных моделей типа Корнуолл, но акустика довольно специфическая.
Мне французы нахваливают Atohm GT HD - делается во Франции, проскакивает на тамошней барахолке лебонкуан. За тысячу с мелочью там можно купить четырёхполоску винтажных Кабасс и не знать горя. Они смогут даже больше, чем эти Клыпш на вашей площади просто потому что у них гораздо шире диаграмма направленности.
Если бы мне сейчас посоветовали купить довольно недешёвую акустику, чтобы потом менять в ней кроссоверы, провода, потом обвязку на всей системе, чтобы они заиграли по полной, я бы послал Biggrin

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - Vasiles - 18-07-2022 20:51

(18-07-2022 20:27)vilmerok писал(а):  Навчить мене
Biggrin Заробляти гроші, трудно навчити, готового рецепту немаю. Ритейл, ритейлом, просто треба, знайти час і місце, де такий кабель купити по значно вигіднішій ціні.
Андрія ? ні то не грошей його хочу навчити, а як правильно поєднувати компоненти, щоб досягти хорошого звуку. Бо він бідолашний мучится з акустикою "шпаківнями" , вже думає як би ще 3 саби по кутах поставити, бо той що має не справляється. А його акустика - це просто "печалька". Блистіти, блистиь, але не грає Biggrin

(18-07-2022 20:48)zick писал(а):  Если бы мне сейчас посоветовали купить довольно недешёвую акустику, я бы послал Biggrin
А хто Вам радить ? Це є рас.
Два, а з чого Ви взяли , що я купив акустику задорого ? Це два.
Три - без обвязки, електрики і доброго підсилення, нічого не грає Tongue0011
А хто каже що грає, то треба читати, що не грає Biggrin

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - zick - 18-07-2022 21:25

Vasiles , если вы не заметили, я обращался не к вам.
Но в общем-то, акустика типа Корнуолла обязана играть так, как положено, с достаточно широким ассортиментом компонентов. Она из тех времён идеологически, когда умы ещё не доросли до шнуроведения.

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - Vasiles - 18-07-2022 22:22

(18-07-2022 21:25)zick писал(а):  Но в общем-то, акустика типа Корнуолла обязана играть так, как положено,
когда умы ещё не доросли до шнуроведения.
Так хтож сперечається. Корни грають на базовому комплектуванні, з будь яким малопотужним підсиленням і в співвідношенні ціна/якість досить, досить таки добре.
Але мало хто знає, на що здатні Корни з апгрейдом. Ось про це як Корни грають і на що вони здатні в будь яких жанрах
я і хотів розказати.
Просто незрозуміла позиція більшості форумчан, яких тема кабеля відразу вивертає Wink
Розумію, дорого. Але це справа фанатів,які вдосконалюють свою акустику до рівня ВАУ Улыбка
Можна отримувати задоволення від звуку Корнів і в будь якій комплектації.

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - Пионер - 18-07-2022 22:26

Дам совет .

При выборе такой акустики общайтесь только с владельцами такой акустики .

Акустика зачетная !

Всего ей хватает если знать как развязать все задачи .

Мои познания базируются на 76-78 годах (самые музыкальные ) производства .

Свои Конвуолы я покупал на Аляске . Год искал . Повезло .

Прислушайтесь.

Удачи.

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - zick - 18-07-2022 22:34

(18-07-2022 22:22)Vasiles писал(а):  Просто незрозуміла позиція більшості форумчан, яких тема кабеля відразу вивертає Wink
Вивертає вовсе не тема кабеля.

RE: Klipsch Cornwall отзывы владельцев - Vasiles - 18-07-2022 23:24

(18-07-2022 22:26)Пионер писал(а):  Всего ей хватает если знать как развязать все задачи .
Мои познания базируются на 76-78 годах (самые музыкальные ) производства .
Ну щож, не можу не погодитись Party0012
.Мої Корни 1978р.
А "музикальність" це ще і за рахунок тих самих магнітів Альніко.
Читав на форумах фанатів, які попробувати міняти вуфери на сучасні і були дуже розчаровані
Тому я теж "прицільно" шукав власне такі.

"Сплав АЛЬНІКО (виготовлений в 1931 році і що складається з алюмінію, нікелю і кобальту з невеликою домішкою міді.) Більше в раз десять ніж у звичайних феромагнітів Якщо на звичайний магніт впливати іншим магнітом то змінюється його рівномірність поля (положення форма) поле зсувається (прикладом може служить фокусування магнітного ланцюга динаміків Коли на динамік з задньої сторони наклеюють ще один магніт склеюючи їх одне іменними полюсами) Так і магнітне поле котушки при великій його потужності зрушує магнітне поле постійного магніту динаміка. Так ось з магнітами АЛНІКО такого не відбувається через велику потужність (сили) їх магнітного поля"