![]() |
Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Видео (/forum-4.html) +--- Форум: Кино (/forum-14.html) +--- Тема: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc (/thread-2327.html) Страниц: 1 2 |
Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - brom - 18-01-2007 15:30 Господа, хотелось бы обсудить тему возврата бракованной лицензии. Есть ли законы, регламенирующие эту сферу, именно оптические носители. Или руководствоваться "Законом о защите прав потребителя". Приобрел вчера Лицензию Украинскую, принес домой, воткнул в свой 470 Pioneer. Пилит диск, стартануть не может. На приводе Asus та же ботва. Пришел менять, "умные менеджеры" проморочили голову, типа "у нас на BBK стартует, значит с диском все нормально". Типа их BBK истина в последней инстанции. Несмело пытались мне втюхать о каком-то законе/норме, который якобы говорит, что если диск проверен у продавца, то обмену подлежать не может (ИМХО полная чушь). Диск то ессно поменяли, сказал, "ну это первый и последний раз" ;). Хотелось бы послушать умные мысли по поводу, есть ли хоть капля правды в их действиях. Ибо если руководствоваться законом, то я могу в течение 14 дней обменять товар приобретенный, если мне не понравилась форма или не вписался в интерьер (закон читал бегло, возможно там и нюансы есть). Re: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - Alex.z - 18-01-2007 16:03 Абсолютно верно,возврат может осуществляться в теч. 14 дней. Если какие буксы - в ОЗПП. ;) Re: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - brom - 18-01-2007 16:18 Ну если все чисто(нет нюансов, допутим царапины, произведенный мной... И то, попробуй докажи, что не на заводе на конвейере диск запилили, бумажки то не подписываются двухсторонние, о том, что нет повреждений) и руководитель с головой, то нафик им этот гемор с ОЗПП. Все равно поменять придется. Просто привыкли разводить лохов или действительно АБСОЛЮТНО не знают законодательства. Гнать таких "продавцов" в шею. Поменять то поменяли, но 10 мин голову поморочили, хотя я прав на 100%. Re: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - Максим М. - 18-01-2007 16:57 Сам 1 раз купил коробку запечатанную без диска, и дважды диски которые не читались. Без проблем все возращали. Правда вышеупомянутые диски и у продавцов не читались. Re: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - brom - 18-01-2007 17:12 Цитата:Цитата:В том то и тонкость, умные ж продавцы и ставят всеядные бибики, что б даже на силикатном кирпиче нашлись питы и леды, ИМХО конечно, может банально деньги экономят ;). Но на дисках ведь не написано, что он адаптирован под BBK бренд. Но в принципе все эти рассуждения перекрываются 14 днями, в течение которых я могу вернуть товар. Re: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - Snark - 19-01-2007 09:45 дело в том, что если на диске есть царапины или другие механические повреждения - его не должны менять, так как нужно смотреть состояние товара, когда ты его покупаешь так что ничего доказывать никому не придется потом а вот если диск в отличном состоянии, но у тебя..скажем не читается, а у продавца наоборот, то это скорее всего качество производства этого диска. Если это не лицензия -0 могут и не поменять :) а если лицензия - скорее всего поменяют, хотя опять же..а вдруг у тебя линза уже никакая на твоем двд-плеере? легче поменять, конечно... но я бы не судил так одноз-начно в сторону продавцов или потребителей...такие вопросы должны решаться не в суде, а на уровне КЛАЕНТСЕРВИСА. Если магазин хороший и за репутацией там следят - поменяют, так как ты клиент :) и еще раз придешь Re: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - brom - 19-01-2007 10:25 Цитата:Цитата:Да почему же не должны? Есть такая норма? Закон? А если я не подписывался под бумажкой, подтверждающей то, что я не имею претензий по внешнему виду изделия? А все, что там на словах могло быть... Да и не взял бы я его с царапинами. И вопрос, имеет ли такая бумажка юридический вес. У нас например, по причине жлобства/бедности магазинов, они не имеют упаковщика дисков в целлофан и попробуй выпросить раскрыть диск. Типа "это ж лицензия, мы не распечатаем". По поводу лазера севшего, ну дык остальные 200 дисков из моей коллекции то читаются. + я пробовал на альтернативных приводах. Просто есть понятие DVD спецификации, я уж как её придерживаются производители плееров и дисков другой вопрос. Чисто тиоретически, диск может быть собран "криво", допустим в пионере заложены "правильная" идеология, а в их ББК нет, он на все чихает и читает такой диск. Ну вот где-то так, не вдаваясь в технические моменты я это вижу. По идее да, учитываю общечеловеческий фактор, вопросы должны решаться на уровне отношений клиент-продавец, но если продавец не руководствуется такими принципами? Конечно для нормального руководства, пристиж магазина и каждый клиент важнее 40 грн. Но не везде такие руководители и магазины... Re: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - Snark - 19-01-2007 15:27 ну когда ты покупаешь мебель или технику ты тоже не подписываешься нигде..но если придешь через пару дней с царапинами - никто тебе ничего не поменяет по поводу линзы то что ты написал ничего не значит.. например..я вот могу записать сиди на компе со скоростью 24, да? и у меня кембридж его читает...а у друга моего самсунг - нет..я тоже самое записал на скорости 4 - у него начал читаться а он тоже бил себя в грудь и говорил: у меня все диски читаются..у тебя плохой диск.... 8) от себя скажу: все лицензии как видео так и аудио у меня всегда читаются и НИРАЗУ проблем не возникало Re: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - brom - 19-01-2007 16:52 Как раз покупая аппаратуру, расписываешся в том, что не имеешь претензий по внешним деффектам. По крайней на моем жизненном пути именно так было ;) Ну а об мебели давай не будем здесь начинать полемику ;) А вот насчет линзы то, что я написал как раз многое значит. Еще хотелось бы уточнить, что речь идет не о записанных болванках (это вообще отдельная тема), а о штампованном заводском диске, который просто обязан читаться на любом "исправном" стационаре. И я от себя скажу, если у тебя все читалось, то тебе либо неслыханно повезло, либо мало ты приобретал. Если уж вести речь о отечественной лицензии, то говорить об идеальности просто нелепо. Можно прямо список составить: - "нечитаемость", как вот оказалось; - гнусное качество (в большей степени видео); - несоответствие контента диска с вставленной бумажкой; - отсуствие грамотной дизайнерской руки при авторинге; и т.д. Даже, как тонко отметил Максим, и пустой бокс встречается. Хочется отметить, что тут ужо пахнет офтопиком ;) Re: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - Snark - 20-01-2007 14:09 ну, что я могу сказать..если у тебя такая уверенная позиция - зачем ты выставил эту тему для обсуждения? поубеждать кого-нибудь? :D p.s. по поводу отечественных лицензий...наверное, от региона зависит..раз ты такое рассказываешь.. в Киеве - я ни разу не встречал лицензионные диски, которые не читаются или на них ОТВРАТИТЕЛЬНОЕ качество 8) оформление и креатифф меню обсуждать не стоит в данной теме Re: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - brom - 22-01-2007 10:04 В чем поубеждать? ;) Но если уж ты так все это воспринимаешь, то "убеждение" не противоречит концепции форумов... Тут как бы люди встречаются и обсуждают определенные вопросы, представь, дело бывает доходит и до "драки". А ты "Убеждение"! Но все таки, хотелось бы отметить, я никого не убеждаю ни в чем. Берите некачественную лицензию, не возвращайте в магазин, дарите дядькам деньги, Ваше дело как бы!!! Игорь, теперь по поводу позиции у меня то она уверенная, продал некачественный товар, поменяй или верни деньги, согласно украинскому законодательству. По поводу регионов, ну что ты такое говоришь? ;) У нас он один, 5. А географическое местоположение конечного продавца значения не имеет. По поводу "все видео качественное", ну прямо не знаю, повезло тебе с глазами, а как я иногда мучаюсь... :) Все, заканчиваем офтопик, больше писать не по теме не буду :) Re: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - Snark - 22-01-2007 14:45 регионы как раз имею значение..(украинские) так как заводов по "штамповке" дисков у нас несколько а ведь есть еще какие-то цеха неизвестные с вроде бы лицензией на тиражирование вот что я в виду имел что же касается брака - так я только за возврат! и если купил диск, а внутри коробки диска нет или диск с царапинами - это ужасно >:( но я такого, честное слово, не встречал никогда а вот по поводу качества видео или звука..я вполне могу допустить, что оно может быть плохим...но...все лицензии, которые мне попадались всегда были как минимум лучше, чем мпег4 качество.... разве что старые фильмы сложно оценивать, так как там и звук как правило 2.0 да и видео..даже если и реставрировалось, все равно не совсем то... однако нареканий у меня не было P.S. я помню..что когода еще смотрел ВХСки, у меня пару раз были проблемы с качеством, но мне всегд меняли без вопросов Re: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - Саша Фен - 19-07-2007 17:11 ПРАВИЛА роздрібної торгівлі, прокату примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних 1. Ці Правила визначають основні вимоги до здійснення роздрібної торгівлі, прокату, зберігання примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних та спрямовані на захист прав споживачів у частині забезпечення належної якості таких примірників і правомірного користування ними. 2. У цих Правилах терміни вживаються у значенні, наведеному в Законах України "Про авторське право і суміжні права", "Про розповсюдження примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних", "Про кінематографію", "Про захист прав споживачів". 3. Дія цих Правил поширюється на суб'єктів господарювання незалежно від форми власності, які здійснюють роздрібну торгівлю, прокат, зберігання примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних. 4. Роздрібна торгівля примірниками аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних здійснюється в місцях спеціалізованої роздрібної торгівлі за умови наявності контрольних марок на зазначених примірниках. Місцями спеціалізованої роздрібної торгівлі є стаціонарні підприємства торгівлі (магазини), спеціалізовані відділи, секції підприємств з універсальним асортиментом продовольчих та непродовольчих товарів, а також стаціонарні дрібнороздрібні пункти продажу (кіоски). Роздрібна торгівля примірниками аудіовізуальних творів кінематографії, їх прокат здійснюється відповідно до статті 15 Закону України "Про кінематографію" та Положення про державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 серпня 1998 р. N 1315 (Офіційний вісник України, 1998 р., N 33, ст. 1253; 2001 р., N 13, ст. 554). 5. До примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних, що надходять до роздрібної торговельної мережі, додаються супровідні документи, передбачені законодавством. 6. На кожній упаковці примірника аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних розміщуються такі дані: для аудіовізуального твору - назва твору, ім'я та прізвище режисера-постановника, автора сценарію і (або) текстів, діалогів, спеціально створеного для аудіовізуального твору музичного твору з текстом або без нього, головних виконавців, художника-постановника, оператора-постановника, продюсера аудіовізуального твору (або його найменування), державний реєстраційний номер прокатного посвідчення, тривалість демонстрування, штриховий код; для фонограм - назва музичного твору, виконання якого зафіксовано у фонограмі, ім'я та прізвище автора (авторів) музики, тексту або лібрето, виконавця (виконавців), виробника фонограми (або його найменування) із зазначенням його адреси (або місцезнаходження), тривалість звучання, штриховий код; для відеограм - ім'я та прізвище (або найменування) виробника відеограми із зазначенням його адреси (або місцезнаходження), штриховий код, у разі наявності - назва твору, виконання якого зафіксовано у відеограмі, ім'я та прізвище автора, виконавця (виконавців); для комп'ютерних програм, баз даних - назва комп'ютерної програми, бази даних, ім'я та прізвище (або найменування) їх виробника із зазначенням його адреси (або місцезнаходження), штриховий код. На упаковці, яка є невід'ємною частиною кількох примірників різних за змістом аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних або розміщених на кількох носіях частин одного аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних, розміщуються дані, зазначені у цьому пункті Правил. До всіх примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних додається інформація українською мовою про назву товару (вид носія); гарантійні зобов'язання виробника примірника аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних, його найменування та адресу (або місцезнаходження), а також найменування і місцезнаходження підприємства, яке здійснює його функції щодо прийняття претензій від споживачів, а також проводить ремонт і технічне обслуговування зазначених примірників. Довідка з такою інформацією наклеюється на упаковку примірника аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних або додається до цієї упаковки. Суб'єкт господарювання, який здійснює продаж примірників аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних, зобов'язаний надати на запит покупця докладну інформацію про особливості експлуатації таких примірників в усній, друкованій або іншій доступній наочній формі та кваліфіковану консультацію під час вибору зазначених примірників. Назва примірника зазначається мовою оригіналу аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних. На кожну упаковку примірника аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних, що реалізується в роздрібній торгівлі або надається в прокат, наклеюється контрольна марка. 7. Приміщення для зберігання примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних повинні добре провітрюватися, бути непроникними для прямих променів світла, ізольованими від місць зберігання кислот і лугів, обладнаними згідно з вимогами протипожежної безпеки. 8. Суб'єкт господарювання, який здійснює продаж примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних, повинен оснащувати торговельні приміщення спеціальним торговельно-технологічним обладнанням та інвентарем (надприлавкові вітрини, вітрини-шафи, "гірки" тощо) з метою дотримання необхідних вимог до демонстрації, продажу та прокату зазначених примірників. 9. Місце продажу, прокату примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних повинне бути оснащене відповідною апаратурою для перевірки якості їх запису, зокрема аудіо- та відеомагнітофонами, комп'ютерами, телевізорами. 10. Розрахунки з покупцями та їх інформування про роздрібні ціни на примірники аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних здійснюються в установленому порядку. 11. Покупець у разі виявлення примірника неналежної якості чи фальсифікації примірника аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних протягом строку, встановленого законодавством, має право за своїм вибором вимагати від суб'єкта господарювання, який здійснює продаж цих примірників: безоплатного усунення недоліків примірника; заміни примірника на аналогічний примірник належної якості; зменшення купівельної ціни примірника; заміни примірника на інший товар з перерахуванням купівельної ціни; розірвання договору та відшкодування завданих збитків. Суб'єкт господарювання, який здійснює продаж примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних, зобов'язаний прийняти примірник неналежної якості у покупця і задовольнити його вимогу на підставі письмової заяви. 12. У разі коли під час гарантійного строку необхідно визначити причини втрати якості примірника аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних у строк, встановлений законодавством, суб'єкт господарювання, який здійснює продаж цих примірників, зобов'язаний протягом трьох днів з дня отримання письмової заяви від покупця направити примірник на експертизу, яка провадиться за рахунок цього суб'єкта господарювання. 13. У разі наявності у місці продажу аналогічного примірника аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних належної якості вимога покупця про заміну примірника неналежної якості задовольняється негайно, а в разі, коли необхідна перевірка якості такого примірника, - протягом 14 днів або в інший строк (за домовленістю сторін). У разі відсутності у місці продажу аналогічного примірника аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних належної якості вимога покупця про заміну примірника неналежної якості задовольняється у двомісячний строк після подання відповідної заяви. Якщо задовольнити вимогу покупця про заміну примірника аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних неможливо, покупець має право за своїм вибором пред'явити суб'єкту господарювання інші вимоги, передбачені пунктом 11 цих Правил. Суб'єкт господарювання, який надає в прокат примірники аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних, зобов'язаний прийняти примірник неналежної якості і замінити його на аналогічний примірник належної якості. Відповідальність за заміну примірника неналежної якості несе суб'єкт господарювання, який здійснює продаж примірників або надає в прокат примірники аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних. 14. У разі пред'явлення покупцем вимоги про безоплатне усунення недоліків примірника аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних їх повинно бути усунено протягом 14 днів або в інший строк (за домовленістю сторін). У разі встановлення за домовленістю сторін іншого строку заміни чи безоплатного усунення недоліків примірника аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних на вимогу покупця зазначена домовленість оформляється у письмовій формі та обов'язково підписується покупцем. 15. Під час заміни примірника аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних неналежної якості на аналогічний примірник належної якості, ціна якого змінилася, перерахунок вартості не провадиться. У разі розірвання договору розрахунки з покупцем примірника аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних, якщо його ціна підвищилася, провадяться виходячи з його вартості на час пред'явлення відповідної вимоги, а якщо знизилася - виходячи з його вартості на час купівлі. Кошти, сплачені за товар, повертаються покупцеві у день розірвання договору, а якщо це неможливо - в інший строк за домовленістю сторін, але не пізніше ніж протягом 7 днів. 16. За кожний день затримки виконання вимоги про заміну примірника аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних неналежної якості та за кожний день затримки усунення недоліків таких примірників понад установлений строк (14 днів) відповідно до статті 14 Закону України "Про захист прав споживачів" суб'єкт господарювання, який здійснює продаж цих примірників, виплачує покупцю пеню в розмірі одного відсотка їх вартості. 17. Вимоги покупця розглядаються після пред'явлення ним розрахункового документа, що засвідчує факт купівлі та дату продажу примірника аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних. 18. Вимоги покупця, передбачені пунктом 11 цих Правил, не підлягають задоволенню, якщо суб'єкт господарювання, який здійснює продаж примірників, доведе, що недоліки примірника аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних виникли внаслідок порушення покупцем правил користування або зберігання. 19. Роздрібна торгівля примірниками аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних забороняється: у разі, коли зазначені примірники є контрафактними або на них розміщено фальсифікований знак для товарів і послуг; у пересувній дрібнороздрібній торговельній мережі (палатках, лотках, автомагазинах тощо), з рук, на ринках (крім розміщених на них місць спеціалізованої роздрібної торгівлі); у не обладнаних згідно з вимогами протипожежної безпеки приміщеннях; у разі, коли на примірники не наклеєні контрольні марки або на них не розміщено інформації, що дає змогу ідентифікувати їх з відповідними примірниками аудіовізуального твору, фонограми, відеограми, комп'ютерної програми, бази даних, або на них наклеєні підроблені контрольні марки; у разі, коли роздрібна торгівля примірниками аудіовізуальних творів кінематографії здійснюється за відсутності документів, передбачених статтею 15 Закону України "Про кінематографію" та Положенням про державне посвідчення на право розповсюдження і демонстрування фільмів. 20. Суб'єкт господарювання, який здійснює продаж примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних, повинен вести облік їх продажу та щомісяця подавати цю інформацію місцевим органам статистики для включення її до статистичної звітності за формою 3-торг "Продаж та залишки основних продовольчих і непродовольчих товарів у роздрібній торгівлі, включаючи громадське харчування". 21. Суб'єкт господарювання, який здійснює продаж примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних, зобов'язаний дотримуватися вимог законодавства з питань інтелектуальної власності, щодо захисту прав споживачів, нормативних документів, що регламентують торговельну діяльність, а також цих Правил. 22. Права суб'єктів авторського права і (або) суміжних прав, що стосуються примірників аудіовізуальних творів, фонограм, відеограм, комп'ютерних програм, баз даних, які пропонуються покупцю суб'єктом господарювання, який здійснює їх продаж або надає ці примірники в прокат, охороняються відповідно до Закону України "Про авторське право і суміжні права". Захист прав осіб, яким належать особисті немайнові та майнові права на об'єкти авторського права і (або) суміжних прав, здійснюється в порядку, встановленому адміністративним, цивільним і кримінальним законодавством. 23. Контроль за дотриманням вимог цих Правил здійснюється посадовими особами органів виконавчої влади у межах їх компетенції. ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2000 р. N 1555 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2004 р. N 369) Re: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - Саша Фен - 19-07-2007 17:15 Диски належної якості обміну і поверненню не підлягають. мои продавцы царапанные диски не принимают. ВОТ ТАК ВНИМАТЕЛЬ НО СМОТРИТЕ НОСИТЕЛЬ Re: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - Alex.z - 19-07-2007 17:18 Я в евростаре 2 диска распечатал (Пуччини) - оба с царапинами ;) Re: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - Максим М. - 19-07-2007 17:21 Я в магазине никогда диски не распечатываю. Ибо на дисках написано 6 месяцев гарантия производителя. Все купленные диски, которые не читались не имели видимых деффектов - просто брак производства. Re: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - Саша Фен - 19-07-2007 17:53 Бывает сплошь и рядом, поэтому и предупредил Re: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - Саша Фен - 19-07-2007 17:56 Есть фраза "На заборах тоже пишут" так и сдесь. Гарантия на физческий диск, это как на колбасу 10 дней с даты и т д. Диски не распечатываешь и зря, их могли царапнуть запечатать и лоху впарить, а потом лох принесет царапанный диск а поздно и не одно общество ничего не докажет. Закон сверху читай и постанову кабмина. Не лохуйтесь пацаны. Re: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - Максим М. - 19-07-2007 20:18 Да что мне постановление. Я просто диски в другом магазине покупать буду и все. Которые более лояльны к покупателям. Во всяком случае мне всегда меняли без проблем. Re: Бракованная DVD лицензия, возврат... etc - Саша Фен - 20-07-2007 09:01 Цитата:Цитата: Максим М. Максим ты пойми, что всему хорошему приходит конец. Поменяются продавцы и другой тебе не поменяет, а еще фишка в том, что наш народ с кровью матери впитал в себя понятие ШАРА. Взял дис переписал и менят под разным предлогом (не идет диск, не то звучание и т д) Таких уродов полно, поэтому в таком бизнесе должны быть правила. А кому как покупать это его Персональное дело. |