![]() |
Вініл Sony BMG - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +--- Тема: Вініл Sony BMG (/thread-3135.html) |
Вініл Sony BMG - IhorP - 20-02-2008 19:26 Дойшли до мене слухи шо в Польщі Соні почали продавати пластінки в два рази дешевші чим CD. Прочому якість непогана. Асортимент бідненькій http://merlin.pl/frontend/browse/promotion/4/Sony_Kultowy_Winyl.html но всьо таки - а чи в нас такого не має часом? Наск я орієнтуюся мало би бути десь по 30-40 гривень за пластінку. Шо там в Сталіці з цього приводу чути? Re: Вініл Sony BMG - vitaly - 20-02-2008 19:43 ТА ЕСЛИ Б НА ХАЛЯВУ -А ТАК ТРЄБА ГРОШИ ПЛАТИТИ ТА И ЧИМАЛЕНЬКИ! Re: Вініл Sony BMG - IhorP - 20-02-2008 20:16 (20-02-2008 19:43)vitaly link писал(а):ТА ЕСЛИ Б НА ХАЛЯВУ -А ТАК ТРЄБА ГРОШИ ПЛАТИТИ ТА И ЧИМАЛЕНЬКИ!Ну типу є різні люди - є такі шо задрипані Simple Vinyl реедиції купують а є такі шо тільки MFSL. Я так розумію шо з 180г вінілом в нас проблем немає. А от шось бюджетне купити проблематично. Чому і питаю - думаю може шо і в нас змінилося. Про халяву - шо я можу зробити як зарплата мала а музіку слухати люблю. Нехватає мені по 40 баків за діск давати. Ну і вибір - пішов в магазін - нічого крім реедицій юкреініан рекордс (це я про CD) цікавого нема. Он був якийсь Растраповіч мей ін ю-кей - і то одна штука. Шось купляти по нашій рідній пошті я не наважуюся. Всі діски шо купляв приходять побиті. Найменше шо - зуби в коробочках вибиті. А то і опше вдребесх! І шо - пошта клала на всі проблєми. Я навіть в скаргову книгу писав. Злили. Кажуть шо в них пошта приходить тюками по 16кг і мали вони ваші діскі ввіду! Ото заплатиш чималенько і в результаті получиш шматок пласмаси нінашо негодний. Та і в магазіні купляти приємніше живому. З продавцьом порадитися, послухати. Он я був в Польщі - цілий магазін з дісками тіко Джез. Продавець ввічливий - як не було їдного діска порадив інший. Розказав шо такий то приїжджав на концерт і такий-то тоді-то буде. Всьо прєдєльно цивільно! За таке і грошей по 20 баків за діск типу видавництва ЄЦеЕм не шкода! Часом. Як можливості є. |