![]() |
DVD Pioneer - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Видео (/forum-4.html) +--- Форум: Видеотехника и Домашний кинотеатр (/forum-13.html) +--- Тема: DVD Pioneer (/thread-402.html) |
DVD Pioneer - Guest - 23-07-2003 09:40 Придбав собі початковий Піонер. Свої враження напишу пізніше, коли продивлюся на ньому фільмів 10. А поки питання: ставлю в програвач диск на якому є фали як ДЖПЕГ та і мп3. Але він включає огляд ДЖПЕГ і я ніяк не можу перейти в директорію з мп3. Хто знає як прослухати мп3 при такому розкладі, допоможіть. Re: DVD Pioneer - Sajk - 24-07-2003 09:44 Сдается мне чту купили вы Пионер 550 ? Подобный эфект лечится отключение в меню автоматического проигрывания JPEG. Точное название не помню но могу дома посмотреть. Интересно было бы так же узнать какая у вас версия прошивки и не мучает ли широко известный "глюк" с зависанием. Re: DVD Pioneer ( Руслан) - Guest - 24-07-2003 14:09 Дякую, я вже й сам вчора ввечері зкумекав що до чого:) Так і є, відключив автомат на запускання джпег браузера. Тепер норма. В мене не 550, а якась 2№№№. До речі він ще й WMA хаває, у мене є декілька пісень рідкисних у цьому форматі. Поки програвачем задоволений. |