![]() |
|
Підкажіть спеціаліста по ремонту Філіпсів 1-2-го покоління - Версия для печати +- Hi-Fi Forum (https://hi-fi-forum.net/forum) +-- Форум: Звук (/forum-3.html) +--- Форум: Hi-Fi Аудио (/forum-8.html) +--- Тема: Підкажіть спеціаліста по ремонту Філіпсів 1-2-го покоління (/thread-82049.html) |
Підкажіть спеціаліста по ремонту Філіпсів 1-2-го покоління - Nemo - 07-03-2013 14:39 Власне, попросили дізнатись. В товариша є Філіпс, здається 202. Не читає і не розпізнає диски... Цікавить чи є спеціалісти по ремонту даних апаратів і скільки приблизно можуть коштувати подібні послуги. Дякую. RE: Підкажіть спеціаліста по ремонту Філіпсів 1-2-го покоління - vitalrem1964 - 07-03-2013 22:23 Рядом с Вами Украинка . Поинтересуйтесь,там есть . По цене думаю где-то в районе 500грн. RE: Підкажіть спеціаліста по ремонту Філіпсів 1-2-го покоління - mihail - 07-03-2013 23:10 Причем здесь раздел звук? Эта тема для курилки . Постояльцу это нужно уже знать . RE: Підкажіть спеціаліста по ремонту Філіпсів 1-2-го покоління - nia - 07-03-2013 23:16 (07-03-2013 23:10)mihail писал(а): Причем здесь раздел звук?Это тема для звука, есть люди которые предлагали взять филипс 1,2 - интересно, найдутся такие, которые будут их обслуживать. RE: Підкажіть спеціаліста по ремонту Філіпсів 1-2-го покоління - mihail - 08-03-2013 00:04 (07-03-2013 23:16)nia писал(а):Вопрос , где найти мастера по ремонту того или другого аппарата -(07-03-2013 23:10)mihail писал(а): Причем здесь раздел звук?Это тема для звука, есть люди которые предлагали взять филипс 1,2 - интересно, найдутся такие, которые будут их обслуживать. это по вашему тема для раздела звук ? ! ![]() А может вопросы о звучании аппаратов и проблемах связанных с этим есть предмет данного раздела ? ! С каких это пор вопросы поиска мастера, мастерских , обсуждаются в этом разделе ? !! Или вам хотся поспорит и пп... RE: Підкажіть спеціаліста по ремонту Філіпсів 1-2-го покоління - Nemo - 08-03-2013 00:45 Шановний, якщо Вам нема що сказати в тему, - прошу нічого не писати. Я писав: "Цікавить чи є спеціалісти по ремонту даних апаратів і скільки приблизно можуть коштувати подібні послуги. Дякую." Тобто поцікавився наявністю і орієнтовною вартістю. На скільки розумію, в даному розділі "Hi-Fi Аудио" (Hi-Fi и Hi-End, aкустика, источники, кабели, подбор компонентов) обговорюються компоненти, звучання, експлуатація і обслуговування. А в розділі "Курилка" (Разговоры обо всем) можна спілкуватись про політику, спорт, відносини, інтереси. Я правильно розумію? Якщо Ви сумніваєтесь в правильності відкриття теми в розділі і впевнені в вагомості своєї точки зору - можете написати зауваження модератору, думаю таким чином все вичерпно роз"ясниться без суперечок. |