Я так зрозумів фото пятака Objection Overruled з Donation від топікстартера не дочекаюсь. АААААУУУУУУУУУУ!!!! Це не порожня цікавість. Якщо такий варіант існує, буду ґарно вдячний.
Що ви маєте на увазі? Який альбом на вашу думку, і на якому носії (вініл\компакт) звучить погано ?
Якщо мова йде про вініл, то всі без винятку звучать відмінно.
не знаю. мені завжди подобався звук, наприклад, того ж Balls To The Wall чи Metal Heart. Рахую, існує маса груп, яким, вибачте на слові, "срат.. і срат.." до звучання Accept.
(26-04-2014 18:16)ArchbishopLazar писал(а): Це не сосуэться музик , грають вони вiдмiнно , а до тих , хто iх писав . Якiсть запису гiрша нiж у iнших метал команд .
З чого Ви взяли?В мене на вінілі є німець Accept та американець Balls to the wall. Обидва відмінно звучать!Про яку грязь Ви говорите?
В мене на CD . Спостерігаю , що наприклад у Bon Jovi "New Jersey" 1988 , що вони якісніше писалися . Не всі студії однаково писали виконавця.
Я не буду порівнювати з іншими командами , але були такі , що тільки нашкрбли гроші щоб записати демо касету з відповідною якістю , це дуже великий біль для справжніх прихильників року . Приклад - це Найт Кровлер https://www.youtube.com/watch?v=OtevTlgJDkY
Вибачте, але ви трохи плутаєте групи і стилі музики, які вони виконують, і трішечки невдало привели приклад, оскільки група АССЕРТ грає стиль "хеві метал". Глем метал (софт), що грають групи Bon Jovi та інші завжди виділялись своїм аудіофільським звуком на носіях.
Але якщо вернутися до нашої теми, і як саме звучить альбоми групи АССЕРТ на компакт дисках, то поділюся з вами своїми враженнями.
Так я маю на фірмі всю колекцію групи на компакт дисках, здійснюючи інвентаризацію своїх дисків вирішив послухати альбом групи "Balls To The Wal" на компакт диску, включив, звичайно звук на ньому у мене не виявив ніяких емоцій, грає чудово. Однак, вирішив порівняти цей альбом з альбомом, який записаний на вінілі. Коли включив, то аж присів , яка різниця запису на носіях, вініл звучить на 50% краще, ніж компакт диск, на якій би дорогій апаратурі ви його не слухали.
Якщо ж аналізувати інші альбоми групи, то перші три взагалі на компакті не звучать, каша якась в звуці, до якого я ніяк не міг звикнути з того моменту в 90-х роках як почав слухав ці альбоми на компакт дисках. Старі записи до 1990 року треба слухати виключно на вінілі.
Ось наприклад альбом групи "Objection overruled" на компакт диску взагалі не звучить, навіть якщо він виготовлений у Японії, вініл -- зовсім інша справа.
появился предзаказ на новый альбом. мейлордер эдишен наверное поставил рекорд для Нуклиар Бласт по цене буду ее и брать. жаль еще не видно что это будет.
появился предзаказ на новый альбом. мейлордер эдишен наверное поставил рекорд для Нуклиар Бласт по цене буду ее и брать. жаль еще не видно что это будет.
По такой цене думаю много было мейлордеров. Я Найтов брал последних за 55.
update: если есть желающие взять себе новый Accept в любом виде, есть люди, которые их возят. Цена будет такая, как на сайте NB по ссылке выше. Вообще стоимость пересылки с Бласта к нам - 28 евро. Для контактов - wolfling@bk.ru (Андрей). Кидалово исключено
ps: я майлордер эдишен уже взял.
Дивлюсь на посилання "NB" і бачу, що альбом офіційно вийде в продаж не 18.07.14 року, згідно інформації з офіційного сайту групи, а на місяць пізніше, тобто 18 серпня поточного року
Дата офіційного випуску нового альбому призначена на 15.08.14 року. Ось список пісень альбому 2014 року:
01. Stampede
02. Dying Breed
03. Dark Side Of My Heart
04. Fall Of The Empire
05. Trail Of Tears
06. Wanna Be Free
07. 200 Years
08. Bloodbath Mastermind
09. From The Ashes We Rise
10. The Curse
11. Final Journey