А какой и с чем пьёте виски Вы?
|
Автор |
Сообщение |
nashua
Ветеран
|
RE: А какой и с чем пьёте виски Вы? / 17-12-2021 09:43
(17-12-2021 07:23)Audio Fanat писал(а): пьётся намного легче водки, и как правильно тут заметили - дешевле водки. Не по 240 грн за 2 литра, но дешевле. Получается 80 грн за 0,5 литра. Как по мне, то лучше этот напиток, чем магазинная водка.
Да,дешевле.
Может быть и легче пьется (тут дело в привычке), но оценивать нужно по последствиям. Посидишь в мужской компании, за вечер 300-500г примешь под шашлычок. Если это честная водяра, то утром в 6-00 встал, как огурчик. А с всякого палева, из синтетического спирта, потом полдня тормознутый ходишь (это в лучшем случае)
"Образования у меня никакого, то есть, высшее техническое" (М. Жванецкий)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
|
mihail
Ветеран
|
RE: А какой и с чем пьёте виски Вы? / 17-12-2021 12:53
(17-12-2021 07:23)Audio Fanat писал(а): Но напиток приятный, пьётся намного легче водки, и как правильно тут заметили - дешевле водки. Не по 240 грн за 2 литра, но дешевле. Получается 80 грн за 0,5 литра. Как по мне, то лучше этот напиток, чем магазинная водка.
Я вам писав в приват - а ви ж вперто ігноруете поради -
Куплений вами шмурдяк так " легко "п'ється -
бо там немає стандартних 40 градусів
а є 35- 38 - !
Так само як в тій горілці "Ельцін " з того сайту що такий схожий на вас за переконанням товариш привіз мені в подарунок
Мало того , так там щей й спирт " отвратительного качества " !!
( використав російську - бо влучніше пояснює суть )
І кайф від нього - ..... !!!
Вам той лайно спирт приправили ароматизаторами, додали цукру ,
розбавили до мінімальої концентрації тай продають !
А ця різниця навіть 2 градуси дуже відчувається !
Недарама схожі шмурдяки - типу різних фоксів , джеків , капоне
що в нас продаються мають 38 градусів
Ну ще й економія на спирті !
Audio Fanat
Потрібно йти далі
На ОЛХ продаються порожні пляшки з того ж Чивас 12 років !
Купіть собі налийте свій шмурдяк і що б вже кайфувати сповна !!
ПС Я нічого немаю проти - хто там що купує та п'є !
Але з тими хто тут рекламує відверте лайно та отруту
я буду мяко кажучи конфліктувати !
|
|
|
|
|
nashua
Ветеран
|
|
|
|
|
Audio Fanat
Ветеран
|
RE: А какой и с чем пьёте виски Вы? / 17-12-2021 14:12
(17-12-2021 12:53)mihail писал(а): ПС Я нічого немаю проти - хто там що купує та п'є !
Але з тими хто тут рекламує відверте лайно та отруту
я буду мяко кажучи конфліктувати !
Я з Вами навіть сперечатися не буду. Не буду тому, що немає сенсу сперечатися про смак рідкісних заморських фруктів з тими хто їх навіть не куштував. Я вже писав, що понад десять років п'ю те саме, як Ви кажете, лайно й отруту. Й якість горілки, яка виходить з того спирту, який я купую в тій фірмі в якій купив неоригінальни Чивас однозначно набагато вища від якості горілки вартістю до 200 грн за пляшку.
Я підозрюю, що ви й горілки гарної не куштували, бо п'єте те лайно, яке купуєте в наших магазинах.
Тож, не варто говорити про те, чого не знаєте.
|
|
|
|
|
|
|
Audio Fanat
Ветеран
|
RE: А какой и с чем пьёте виски Вы? / 17-12-2021 15:00
(17-12-2021 14:39)Sickle писал(а): Audio Fanat, если Вы и правда пытаетесь понять, интересен ли Вам виски, поищите в сети магазины, которые торгуют бутылочками 50 мл. Этого хватит на одно-два вдумчивых употребления и по карману ударит не фатально. Да и не упирайтесь в этот Чивас. Тут уже советовали, могу лишь только поддержать Monkey Shoulder - бленд солодовых виски, довольно нежный и цветочный.
А знаєте що саме цікаве ? Тут стільки знатоків віскі. Всі мають вдома пляшечку-дві про всяк випадок. Всі радять піти в бар й купити там якийсь шмурдяк ... Та не купиш в нашому містечкі навіть 10 мл оригінального напою. Та я про інше.
Невже з десятка знатоків тут не знайдеться жодного, хто б за мої гроші відправив мені не 50 (навіть щоб покуштувати не вистачить) а хоча б 100 мл чогось справжнього ?
В АТБ зараз пляшечка Джека Деніелса коштує 460 грн. Я не можу собі його дозволити купити. Та й керуючись відгуками про нього, не дуже хочу.
Але якщо хтось має змогу поділитися зі мною 100 мл оригінального віскі, я згоден їх купити.
Тож, якщо ту є хтось готовий допомогти мені взнати що то є за напій такий "Віскі" .. Пишіть в ЛС
|
|
|
|
|
Audio Fanat
Ветеран
|
|
|
|
|
pumuru
Ветеран
|
|
|
|
AlTair_SPb
Ветеран
|
|
|
|
|
Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)
|
|