Выборы, выборы, кандидаты.... (с)
|
Автор |
Сообщение |
ШЕРЕХ
Ветеран

|
RE: Выборы, выборы, кандидаты.... (с) / 10-08-2012 16:25
Андрій Іллєнко (ВО Свобода) :
Вибори щойно почалися - а влада вже повним ходом застосовує брудні технології. Фальсифікація відбувається не тільки під час підрахунку голосів, але протягом всього виборчого процесу.
Так, зараз режим ледь не на кожному окрузі проти єдиного кандидата від опозиції виставляє псевдоопозиційних кандидатів, які намагатимуться заплутати виборців та ввести їх в оману. Доходить і до відвертого абсурду - по Івано-Франківську проти свободівця Олександра Сича влада виставляє клона, який став "Олександром Сичем" за місяць до виборів, змінивши ім`я та прізвище! Більше того, клон подав до ЦВК в якості своєї передвиборчої програми... точну копію програми реального Олександра Сича!
По округу №215, де я буду балотуватися як єдиний узгоджений кандидат від опозиційних сил, вже зарєстровано такого собі самовисуванця Вергуна Владислава Валерійовича, який вказав в своїй автобіогрфії, що він є членом "Батьківщини". Як виявилося, він вже місцяь як виключений з лав цієї партії. Наші партнери з "Батьківщини" (за що я їм щиро дякую) відреагували миттєво - в ЦВК вже подано необіхдні документи і в анкетних даних цього кандидата мають бути зроблені відповідні правки. Така сама ситуація з ще одним самовисуванцем - Дядюком Олександром Володимировичем, який вказав, що він є членом "Громадянської позиції". В офісі ГП ми вже отримали відповідні документи, що ця людина вже не є членом даної партії і подали їх до ЦВК.
Але я впевнений в одному - ніякі заїзджені чорні технології не замулять людям очей. Жодні клони і технічні кандидати не зможуть завадити нам донести до виборців одну просту тезу - Є ТІЛЬКИ ОДИН УЗГОДЖЕНИЙ КАНДИДАТ ВІД ОПОЗИЦІЇ. І він переможе!
(Отредактировал 10-08-2012 в 16:26 ШЕРЕХ.)
скажи мне - что ты слушаешь, и я скажу тебе - кто ты.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Выборы, выборы, кандидаты.... (с) - ШЕРЕХ - 10-08-2012 16:25
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|