а футбол кто смотрит?
|
Автор |
Сообщение |
JRA7
Ветеран

|
RE: а футбол кто смотрит? / 23-09-2013 14:37
(23-09-2013 13:35)alex0665 писал(а): Вопрос к вам, почему карпаты не контратаковали, почему не было такой же самоотдачи.Заведомо были настроены на проигрыш? Ну не играли они и на четверть так как с Шахтером.Киевляне делали что хотели, львовяне позволяли им делать это.Ощущение вседозволенности, оставвалось самим мяч забить, но киевляне все же удосужились его протолкнуть. ....мені дуже важко збагнути вашу логіку : чому шахтар програв карпатам а динамо виграло.... ну так сталося .... ну може Ви і бачите у всьому заговір , ваше право ... але про гру з моєї точки зору : з шахтарем домашня гра , з динамо виїздна ---- різні стратегії, і ще раз наголошую ---шахтар сам собі привіз поразку , перший захист , а два -воротар, і шахтар забив два класні мячі, а більше не зміг, а чому не зміг - то до шахти питання, а не до карпат , у поразці треба винити себе , а не хтось там винуватий !
...з динамо : динамо кров з носа мало вигравати . бо ситуація так склалася довкола них , і тактика карпат , я вважаю була випрадана дай Бог 0-0.... а контри пробували . але динамо зразу накривало по 3-4 гравці не відходячи... ну і динамо атакувало , як вміло , та й забили аж в кінці , далися в знаки свіжі сили.
мені б хотілося для карпат 0-0 за самовіддачу , але реально динамо сильніше .... ось так якось !
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: а футбол кто смотрит? - JRA7 - 23-09-2013 14:37
|
Пользователи просматривают эту тему:
|

|