Акустика "ПИЛОТЫ" Вадимыча
|
Автор |
Сообщение |
Вадимыч
Ветеран

|
RE: Акустика "ПИЛОТЫ" Вадимыча / 27-07-2014 23:17
Трохи закинув свою гілку про зроблену роботу.
За цей місяць, зробив мікро Pilotи для планарних динаміків і відповідно провів виміри.
З усіх можливих сторін був переміряний Pilot-BASS, якими я залишився повністю задоволеним.
Тепер, виключно для себе!
Змайстрував 8 різних кабелів, а саме: 4 міжблочних, 3 акустичних і один силовий.
Всі кабелі були виготовлені на основі мідної моножили, діаметром 0,9 мм. Мідь промислова, використовується в засобах зв’язку.
Два міжблочника майже зразу були відбраковані, один потребує доопрацювання, а ось самий цікавий можу продемонструвати.
Три самостійно ізольовані папером паралельні мідні моножили в двох напрямках. Мідна екранна сітка має контакт тільки з однієї сторони. Зібраний кабель поміщений в поліетиленову трубку. Були використані RCA Nakamichi. Довжина кабелю 1 метр.
Спочатку цей кабель звучав гірше всіх, але після прогріву показав свій характер. Звук достатнью рівний у всьому діапазоні, НЧ зібрані, середина прозора. ВЧ не різкі, але і не зовсім м’які з іскринкою. Чудова ширина стереобази, зовсім трішки недостатньо глибини, але я це пов’язую з подачею ВЧ. Якщо їх пом’якшити збільшиться глибина сцени, але пропаде "перчинка" по ВЧ. Поки хай гріється.
По акустичним, ситуація подібна. Один кабель відбракований, ще один потребує доопрацювання і поки не зовсім все зрозуміло, а ось третій виявився досить вдалим.
Технологія виготовлення подібна до міжблочного.Три мідні моножили в окремій паперовій ізоляції, але кожен кабель має свою незалежну поліетиленову ізоляцію. Довжина 2,5 м.
Кабель показав легкий і рівний звук.
Силовий - треба додатково вивчати. Він свій характер має. При підключенні до Pilot-BASS, бас став настільки жорстким і швидким... 
Подібний, я чув тільки на концерті "The Australian Pink Floyd Show".
При прослуховуванні "The Division Bell - Pink Floyd". На потужності бас виймає печінку.  Спийняття дуже цікаве.
Поки так. Далі буде.

(Отредактировал 27-07-2014 в 23:23 Вадимыч.)
Думай головой, слушай ушами!
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Акустика "ПИЛОТЫ" Вадимыча - Вадимыч - 27-07-2014 23:17
|
Пользователи просматривают эту тему:
|

|