Выбираю HI-End FM ресивер 70-80х
|
Автор |
Сообщение |
wow_w
Ветеран
|
RE: Выбираю HI-End FM ресивер 70-80х / 10-11-2016 23:10
lEON2075 ви колись сиділи на роботі цілий день? Якщо сиділи, то думаю бажання, щоб щось грало поруч виникало. От зараз в мене час від часу грає радіо зі старенької магнітоли Філіпс, а от з виводом звуку із компа біда, там стоять самі дешеві пластикові колонки. Тому я вирішив це все діло обєднати. Спочатку полазив по форуму, знайшов тему де давали рекомендації, як підібрати монітори для озвучення ближнього поля (там потрібно було озвучити робоче місце на балконі), зрозумів, що знову все звелось до купівлі дорогущих компонентів. Плюнув на це все, але через місяць мене таки достав звук з колонок почав шукати, щось недороге і наткнувся на цілий клас пристроїв амплітюнерів. З однієї сторони тут я маю і радіо і підсилювач, з іншої сторони цікава і гарна річ, тобто моя проблема вирішується. Але вибір пристроїв в ціні 100-200 доларів настільки великий, що просто треба від чогось відштовхнутись.
Мені потрібні поради якраз щодо недорого класу пристроїв, однозначно там є цікаві моделі, які задовольнять мене.
П.С.
Я розумію, що хороший звук буде в дорогих моделях за 1000-2000$, але нагадую я не ставлю будувати дорогу систему на роботі.
(Отредактировал 10-11-2016 в 23:15 wow_w.)
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Выбираю HI-End FM ресивер 70-80х - wow_w - 10-11-2016 23:10
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|
|