Системка в Бресте!
Автор Сообщение
vl27 Не на форуме
Ветеран

RE: Системка в Бресте! / 14-03-2017 21:51
I2S це шина (протокол) передачі даних між и мікросхемами та елементами електроних приладів.
У Вас цап схоже китайський DAC 9.
По модернізаціїї цього цапу є багато інформації, і відносно незначними модернізаціями можна значно підвищити якість звуку (сам я не пробував).
USB вхід в цьому цапі реалізований по китайськиHappy0196
Модуль на XMOS може перетворювати музичний сигнал отриманий по USB в формат як SPDIF
так і I2S, але I2S можна подавати на пряму на мікросхему цап, в даному випадку це AK 4399.
А на платі DAC 9 реалізований ткий варіант:
Чіп XMOS отримує сигнал по USB, перетворює його в I2S потім в цьому ж чіпі схоже з I2S сигналу формується сигнал SPDIF, який потім надходить на вход цапу.
Далі приймач SPDIF, який реалізований схоже на AK 4113 з сигналу SPDIF знову формує сигнал в форматі I2S, який потім подається на мікросхему цап AK 4399.
Таким чином на шляху сигналу від входу USB до AK 4399 отримуємо декілька перетворень сигналу, які безумовно якість звуку не покращують.
Модуль XMOS має 3 кфарца. Один для роботи мікроконтролерного ядра чіпа і ва для створення сітки частот у відповідності з отриманим на вході сигналом і реаліація на XMOS
звбезспечує більш високу якість звучання.
Як що Ви збираєтесь модернізувати цей цап і ддля Вас важливий вхід USB та вам потрібно все одно купити модуль на XMOS та комутатор I2S, які також продаються китайцями і організувати підключення модуль на XMOS на пряму до цапу AK 4399.
Це самий якісний варіант, який виключає зайві перетворення сигналу.
Правда тут треба зясувати чи вихідний формат XMOS можна на пряму підключити до AK 4399
Схоже так можна підключити, просто я це точно не знаю, в китайських кітах є такі варіанти.
А плата на 2704 не кращий варіант
Найти все сообщения

Выразили согласие: etlik

Сообщения в этой теме
RE: Системка в Бресте! - vl27 - 14-03-2017 21:51

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 10 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS