PCM53 - міфи і реальність
Автор Сообщение
Nemo Не на форуме
Ветеран

RE: PCM53 - міфи і реальність / 03-05-2017 22:52
(03-05-2017 17:48)CTAC писал(а):  Ну и как впечатления? Party0012
Чудові!

Передбачувані, - як PCM53-I з ламповим виходом Улыбка
Я без ламп уже тривалий час слухав раніше, тому в цілому орієнтувався що і як.
Лампи лише здійснили свій характерний внесок.

Але по PCM53 - там суть звуку перед усім визначається саме мікросхемою ЦАП, а не типом виходу.
PCM53-V також звучать цікаво і достойно і визначають відсотків 80 концепції.
Якось так.
Різниця аналогічна різниці звучання аналогових виходів інших мікросхем ЦАП - з операційниками або з лампами.

Після завершення збирання цього ЦАП і перед відсиланням ініціатору, потрібно буде не спішно місяць послухати і ще раз порівнювати 1540 з 53.

Мало часу... Якби не провів гори експериментів по аудіо раніше, - тепер би такої можливості не було б(((

Трохи подався в сторону експериментів з акустикою.
У мене завжди була ідея зробити чи послухати класичну 3-х смугову акустику на паперових динаміках на паперових чи тканинних підвісах чубливістю децебел так 96.

Прикупив пару 6" паперових норвезьких шириків, прикрутив до них басову секцію Альтеків 615 і 2ГД-36 на ВЧ і слухаю)))

Я дуже люблю Альтеки 615 і змінювати їх підстав не бачу.
Скоріше за все така пристрасть до акустики з СЧ-ВЧ компресійним драйвером з рупором + НЧ паперовий бас, породжена ще з епохи частих відвідувань заходів і любові до доброго концертного звуку середніх і великих залів.

От пару днів назад йшов повз сцену фан зони Євробачення, там виступало пару гуртів, зупинився, послухав хвилин 20. Любов до класної концертної акустики і звучання в повній міні залишається)))

Ну ще пару днів назад я також послухав рупорну акустику з 15" паперовим басовиком в рупорів і 4" СЧ-ВЧ драйвером з алюмінієвою діафрагмою в експерементальному проміжному рупорі.
Звучання цієї акустики в значній мірі вразило та здивувало!
Хоча за останній рік рупорів та драйверів, найрізноманітніших, переслухав багато)))

Тобто я всеціло приймаю в якості основної акустики тільки варіант СЧ-ВЧ компресійного драйвера + рупор і паперовий НЧ на паперовому або тканинному підвісі (тут уже можуть бути варіації - закритий корпус, фазик, рупор).

Але 2-3 смугова акустика на паперових динаміках улюблена ще з дитинства, часу старих радіол та лампових телевізорів!
Поки прикрутив ШП + ВЧ до 15" НЧ, скрутив кросовери і слухаю в макетному варіанті, уже десь місяць.
І поки не наслухався, думаю, слухатиму перебіжками ще пару місяців.
Дуже уже класно звучить і потрібно зрозуміти чи закупляти 12-15" бамсовики і скручувати коробки під другу акустику - типу на підміну, вихідного дня, альтернативну)))

Ну а далі потрібно вчепити Альтеківський басовик назад - в акустикуна Альтеках 615, зібрану в корпусах Ямамото.
І відслухати основну різницю між 1540 і 53, адже Альтеки - це ж класичні студійні монітори, - на них порівнювати в самий раз)))

По ПСМ53 враження дуже хороші.
PCM53 - це реальність, аудіофільська, меломанська, з чудовою детальністю, розширенням, рівним, благородним та багатим звуком. Це типу VIP, TOP, еліта, знакова мікросхема.
Ніяких міфів!

Найти все сообщения

Выразили согласие: ACCU , WoWaN , CTAC , yuran

Сообщения в этой теме
RE: PCM53 - міфи і реальність - Nemo - 03-05-2017 22:52

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS