|
|
Криптовалюта. Роздуми на тему...
|
| Автор |
Сообщение |
bass_treble
Ветеран

|
RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... / 10-07-2017 18:41
To kleonn. Спробую пояснити вам, що це таке. Отже, genesis, або hashing24, або десятки інших подібних ресурсів - це так званий хмарний майнинг, або його ще називають віртуальним майнингом. Простими словами, ви купляєте один, або декілька асіків, але вони знаходяться не у вас вдома, а у власників таких ресурсів, як genesis, hashing24 і т.д. Після реєстрації на такому ресурсі, рівно через одну добу інженери підключають один або декілька асіків (залежить від суми коштів заведених вами на їх ресурс) і вони починають працювати виключно на вас. За таку послугу ресурс буде стягувати з вашого щоденного заробітку свій відсоток + витрати на електроенергію + профілактичні роботи + ще деякі дрібниці. Це теж непоганий спосіб заробітку, адже вам не потрібно самостійно купляти реальні залізяки (асіки), не потрібно витрачати час на налаштування і контроль їх роботи, не потрібно платити за електроенергію, не потрібно ну хоча б раз на тиждень прибирати приміщення де знаходиться ваше реальне обладнання та не потрібна профілактика самого обладнання. Крім того інженери та аналітики таких ресурсів будуть самостійно аналізувати ринок криптовалют, щоб ваш і відповідно їх прибуток був максимальним. Ну і нарешті моя особиста ремарка. Про такі ресурси мені відомо давно, але за весь цей час я так і не ризикнув вкладати гроші у такі подвійні віртуальні ігри...
|
|
|
|
| Сообщения в этой теме |
RE: Криптовалюта. Роздуми на тему... - bass_treble - 10-07-2017 18:41
|
Пользователи просматривают эту тему: 3 Гость(ей)
|

|