Прошу помощи в выборе наушников
Автор Сообщение
stanley60 Не на форуме
Ветеран

RE: Прошу помощи в выборе наушников / 14-08-2018 21:55
(14-08-2018 20:46)Black_Jack писал(а):  Massdrop не делает копии. Они вообще ничего не производят.
Наушники будут заказаны непосредственно у производителя.
И будут такие-же оригинальные, как собственно... оригинальные.
Единственное - другая надпись будет Улыбка
Ну, трохи так і трохи не так -- Sennheiser Massdrop HD 6xx -- це швидше таки трохи копія Sennheiser HD 600, тому що:
1) хоча форма взята саме HD 600 ,( а не HD 650), але колір не чорний а синьо-чорний - і якість пластику корпусу трішки гірша від оригінальних (ненабагато, та все ж Улыбка)
2) дріт (бо кабелем це чудо назвати язик не повертається) -- відверто га....ний по якості, короткий (в оригінальних -- 3 м з нормальним штекером 6,3 мм) -- менше 2-х м з штекером 3,5мм, якість що дроту, що штекера, що перехідника -- нижче всякої критики.
Це все особисто з"ясовано/перевірено, оскільки навушники вже на руках, попередньо прослухані, зараз прогріваються.
Обійшлися в США першому власнику199,99$ на Massdrop + 15$ пересилка по штатах. Були подаровані моєму знайомому, пролежали в нього кілька місяців , бо він так і не переробив живлення свого усілка на 220в з американського Улыбка -- і днями були за цю ж ціну --215$-- + 30$ пішло на віскарик/закусочку на "обмивку щоб лак не пооблазив" = 245$ -- відкуплені мною.
Найголовніше -- динаміки/капсюлі там оригінальні від HD 600!!! Тому і звук теж!!!
Кабель я уже знайшов оригінальний від HD600, так що все чікі-пікі!
Їду днями в Карпати, повернуся після 25 серпня, прослухаю прогріті -- розкажу детальніше!

Єдине, що, на превеликий жаль, в силу певних причин дещо не зрослося, і мені так і не вдалося послухати чарівне звучання HD650/

(14-08-2018 21:40)multiklexa писал(а):  Я зашел на олх, и прописал: HIFIMAN HE 400. Пытался сделать ссылку, но форум не пропускает. Продавец пишет что товар новый, и есть возможность покупки с олх доставкой.
Цитата з того оголошення :
" Состояние новые с небольшим дефектом. Есть только косметический дефект в виде небольших царапин на корпусе. "
Воно таке нове, як я незайманий хлопчик.
Не розказуйте більше байок, ніби ми тут діти і ніколи нічого не купляли в наших продавців на торгових площадках ...Улыбка
(Отредактировал 14-08-2018 в 22:07 stanley60.)
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Прошу помощи в выборе наушников - stanley60 - 14-08-2018 21:55

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS