Мой Малыш
|
Автор |
Сообщение |
REALvirus
Старожил

|
RE: Мой Малыш / 27-04-2021 18:38
Доброго дня шановні аудіофіли!
Став щасливим власником "Малиша", - це черговий ВАУ.
Перший ВАУ у аудіофілії був, коли купив CANTON CT-80 + MARANTZ PM7200
Далі міжбочники і аудіо кабелі AudioQuest. Логіка підказувала, шо не може від кабеля залежати звук, але залежить.
Наступний раз мене здивувала заміна ЦАПу E-MU 0204 на SCHIIT MODI Multibit, зняло ковдру з колонок.
Потім був прєд від ShashaShev, який прибрав всю гостроту і хірургічні верхи з Маранца, і зробив прослуховування дуже комфортним.
Далі докупив KENWOOD KA-75050R і колоночки SONY SS-B3.
Кенвуд залишив з Кентонами, а Соні поставив дітям разом з Маранцом.
Але ж сверблячка аудіофільска не відпускає, звернувся до майстра, взяв на прослуховування МАЛИШа, бо ніколи не слухав чисту лампу. Був скептично налаштований, типу, шо може показати апарта за $150 і 4Вт на виході. Єдине, думав шо чуйка 93.4 дБ у Кентонів може врятувати.
Враження - ВАУ, так вот ти какой сєвєрний альень!!!
Звуку вистачає з головою, на всю не хочеться накручувати.
Такого чистого, детального звучання я не ще не чув. На низькій гучності чутно найдрібніші деталі, нема необхідності довавати. В перший вечір слухали з дружиною концерт Селін Діон, дітей не розбудили, музикою насолодились у повній мірі.
Коли даєш більше звуку, прозоре звучання, розбираєш деталі, про наявність яких я ніколи не здогадувався, як от рух пальців по струні, чи призвук від закривання і відкривання рота у співака))) Хоча мені здавалось шо після покупки Шііта я вже все чув)
Класика, Джаз все просто бомбезно. Думав шо зараз тушка здується на IDM, Techno, рок музиці, Малиш видуває такі баси, шо ніякого темброблоку нетреба, динаміка, сцена - все на своєму місці.
Я слухав, слухав і зателефонував пану Олександру подякувати, віддавати апарат не було бажання!
Ще один момент, - підсилювач навушників. Може в мене і не круті і дорогі вуха, а лише SONY MDR 7506, але ж вони звучать. Коли підключаєш навушники, колонки автоматично відключаються, і ти чуєш звук. Перші дні не міг виспатись, бо не мав сили вимкнути...
Дякую пану Олександру, за можливість зупинитись і не шукати більше транзисторних підсилювачів.
Дуже раджу!
|
|
|
|
Выразили согласие: | zevs165 , Fiend , satory , t.800 , rsl777 , ravvv2008 , Sky Monk , UFO , Papuas , Сергій , S.Farion , voitart , Karp |
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|