Тарифи за електроенергію
|
Автор |
Сообщение |
us7ign
Старожил

|
RE: Тарифи за електроенергію / 08-07-2021 09:19
(08-07-2021 07:21)Audio Fanat писал(а): У нас с супругой пенсия по 89 уе. И это при том, что трудового стажа почти по 40 лет.
Я ще застав ті часи коли вивчали Леніна, Маркса та "Капітал". І одне з того, що я запам'ятав, їх основні тезиси стосовно того, що економіка це базис, а все інше - надбудова. І мої викладачі політекономіки так і не змогли пояснити в чому економічна ефективність наприклад оплати праці за час, а не за результат. Де мотивація робити краще або більше, якщо один проспав зміну, а інший пропрацював, а отримали однаково? Який може бути результат такої праці як для працівника так і для замовника? Де ж той базис, якого не видно за політикою та волею партії? В мене складалось враження, що навіть викладачі не бажали про це думати. Ще було цікаво бачити "науковців", особливо в гуманітарних сферах, які не мали жодних практичних перевірок та втілень своїх "досліджень". Або як може викладати "трудове право" людина, яка не була в суді по жодній трудовій справі та не працювала в кадрах?
Досвід та імпотенція приходять з роками (с) дядя Вова
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
RE: Тарифи за електроенергію - us7ign - 08-07-2021 09:19
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|