Тарифи за електроенергію
|
Автор |
Сообщение |
us7ign
Старожил
|
RE: Тарифи за електроенергію / 08-07-2021 19:13
(08-07-2021 15:34)Boostaddict писал(а): но это люди, которые абсолютно тупы и никогда в жизни не выезжали не то что за город, а даже просто за пределы своего района. Государство культивирует именно этот стиль их жизни - поддержку животного существования.
це саме те, що я бачу навколо з невеликими регіональними відмінностями по всьому колишньому совку... дивно, держави зараз начебто різні, а суть та сама...
(08-07-2021 17:17)norrest писал(а): Сейчас учитель может быть просто послан нахер даже школьниками и его в основном все считают лохом-неудачником, так как он в жизни не смог подняться и заработать бабки.
вчителі ліцею моєї дитини отримують більше 1000 у.о на місяць. бо щось зробили для цього. з дітьми регулярно їздять за кордон. в моїй школі я такого не бачив (
(08-07-2021 18:48)buzyok писал(а): По телевізору юрист розповідав, що споживач пише заяву, а постачальник ставить лічильник. Це теорія, а практикувати потрібно починати Вам.
от скажіть будь-ласка, навіщо вам телевізор з юристом, якщо ви напевно маєте компьютер та доступ до інтернету? https://www.loe.lviv.ua/ua/zony_oblik
(Отредактировал 08-07-2021 в 19:17 us7ign.)
Досвід та імпотенція приходять з роками (с) дядя Вова
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Тарифи за електроенергію - us7ign - 08-07-2021 19:13
|
Пользователи просматривают эту тему: 35 Гость(ей)
|
|