Складові якісного мережевого стріму
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

Складові якісного мережевого стріму / 11-09-2022 19:26
Зі свого особистого досвіду потрібно виділити кілька таких складових, для отримання якісного мережевого стріму.
Перша: чим заведено інтернет до модема. Є кілька відомих різновидів і це "вита пара" самый "проблемний" інтернет, який досить непросто перетворити в якісний сигнал для стріму.
Оптичний кабель з цим я не знайомий, так як ніколи не користувався, але думаю там є свої суттєві проблеми.
І той на який перейшов я, так як вважаю що він є найкращий для отримання успіху і це екранований коаксильний кабель, він на мою думку несе найменше , або зовсім не має паразитарних шумів, які не дають в повній мірі отримати якісний звук.

Друга складова: це якісний Модем і Роутер, звичайно вони повинні бути у двох різних блоках, ні в якому разі 2 в одному. Тут уже потрібно йти експериментальним шляхом і вибрати для себе " найкраще". Це не так просто, все неможливо порівняти, після кількох замін, Netgear мені видався найбільш оптимальним по звуку.

Третя складова: це живлення для Модема і Роутера . "Рідні" імпульсні блоки для цього не годяться від слова зовсім. З імпульсниками говорити про якість стріму не приходиться. Я випадково при пошуку лінійних блоків живлення потрапив на фірму iFi У відгуках ці блоки отримали оцінку 4,7 із 5. І дійсно вони виявились надзвичайно ефективними. І що цікаво, якщо порівняти вплив аудіофільських блоків на Модем і Роутер, то Модем виявився більшим "забрудником" сигналу в порівнянні до Роутера , я би сказав 60 до 40, де 60 Модем і це для мене стало несподіванкою.

Четверта складова: це патчкорди. Вважаю, що звук з того що пробував починається з рівня AudioQuest Vodka , все що стоїть нижче про якісний стрім говорити не приходиться. Vodka у мене поки що залишається на ділянці Модем >Роутер, від роутера до Мережевого плеера Nordost Heimdall 2. Буду пробувати замінити Vodka або на Heimdall(мідь) або на Wireworld Platinum Starlight 8(срібло). Звичайно є кабелі і кращі, але і ритейл там уже 2-3к.

Є ще варіант "чистого" аудіофільського свіча, яки по феншую мав би стояти перед Мережевим плеером, але там якщо вірити відгуками , вплив на звук починається від 1к і вище.
На сьогодні, той звук який я "витягнув" з мережевого стріму мене повність влаштовує. Але звичайно при можливості буду пробувати інші більш якісні складові.
З.І. цікаво булоб почути як вдалося організувати прийом стріму з мережі іншим форумчанам.

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Выразили согласие: эполитт , SUIGYNTOU , Serpens , energa , serapion1984 , mihail , AppStyle

Сообщения в этой теме
Складові якісного мережевого стріму - Vasiles - 11-09-2022 19:26

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS