Носii аудiо.
|
Автор |
Сообщение |
Vasiles
Ветеран

|
RE: Носii аудiо. / 08-01-2023 21:38
(08-01-2023 20:17)Mandarin писал(а): потом разного сечения алюминиевая "лапша", вся эта система скомутирована миллионами обычных копеечных коннекторов...
и только поставив метра полтора двухкилобаксового кабеля Типове розмірковування частини людей, про те чого не чули, не мають, не пробували. Більше тут немає про що говорити, так як люди далекі від розуміння суті питання .
(08-01-2023 20:19)эполитт писал(а): не приходила мысль, что ваше понятие качество звука , будет совершенно не приемлемо, к качеству звука, например Так воно і є.
В кожного своє розуміння якості. І якщо Ви почитаєте що тут пишуть, то в кожного воно своє. Тому я довів рівень якості до такого рівня, яке мене влаштовує. Моя система не є еталонною для Всесвіту  але вона є еталонною для мене.
Тема трохи інша. Про те що будь-який носій, можна довести до рівня, що звук буде задовольняти слухача, в незалежності стрім чи СД.
Але як є і різний больовий поріг, так є різний і "слуховий" 
І це чітко кожен заявляє.
Моя "стрімсекція" від стіни до плеєра в ритейлі 2.5к ,в когось із наших 5к, в когось може і більша, а в когось сток за 20баксів.
То як ми маємо прийти до спільного знаменника, коли я не чув як грає така секція за 10к, (можу тільки позаздрити, але білою заздрістью) але той в кого вона 20баксів, ніколи не чув як грає моя. Але що саме цікаво він має "думку" про мою "стрімсекцію" Ну хіба це не парадокс говорити про те що не чув і не бачив ?
А тут таке постійно говорять !
Все пізнається в порівнянні !
Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Носii аудiо. - Vasiles - 08-01-2023 21:38
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|