Выбор усилителя мощности
Автор Сообщение
Vasiles Не на форуме
Ветеран

RE: Выбор усилителя мощности / 16-02-2023 16:16
(16-02-2023 11:25)t.800 писал(а):  Другими словами, если нету денег на качественный пред, то тогда уже лучше без него.Wink
Ні не так, мова йшла про окремий блок, який є попередником.
Якщо в системі наприклад тільки чистий СД плеєр з регульованим виходом, то всеж попередник певного рівня як система - потрібен.
Але є багато досить гарних "комбайнів" - плеєр/ЦАП/попередник

(16-02-2023 10:07)artshop писал(а):  Невже рояль, чи вокал інакше має відтворюватися на лівому, чи правому березі?
Андрію.
А з чого Ви взяли що саме це я мав на увазі ? Мова йде про інше, про різні підходи методи і засоби в побудові звуку. Я організував звук так як я вважав за потрібне і так як мені подобається, звичайно виходячи з фінансової доцільності. Ви це зробили по своєму, для своїх вух , але я такби не робив, также як Ви не зробили так, як я це зробивУлыбка
На рахунок кабелів так " скажи мені які вони в тебе і я скажу, який звук" (але треба знати і складову блоків, бо тут мені давали просто перелік кабелів Biggrin )
Підсилювач проявить себе абсолютно по різному в залежності від кабельної складової, кому як не Вам це знати Party0012
(Отредактировал 16-02-2023 в 16:17 Vasiles.)

Все пізнається в порівнянні !

Sometimes, Music is the only Medicine the Heart and Soul need.
Найти все сообщения

Сообщения в этой теме
RE: Выбор усилителя мощности - Vasiles - 16-02-2023 16:16

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS