І с приводу фізичних носіїв , особиста думка ) в нашому житті майже все втрачає цінність . Все стає віртуальним , неіснуючим фактично . Фотографія - зараз модно налупашить 1000 фото і обрати одну ) а раніше можна було зробити 36 і ти цінив кожну бо вона була фізичної і несла момент . Спілкування - воно не ріальне форуми та інше це більша честина життя кожного зараз . Навіть гроші ))). А коли в тебе вдома лежить частина музики яку доносив артист для мене це цінність . Звісно прогрес це добре але ми втрачаємо навіть частину себе в погоні за технологіями . Люди потроху розуміють що фактично вони купляють воздух змінюючи його на інший воздух ) і їм хочеться щось мати , торкатися до цього , навіть відчувати як пахне ця річ ( ось вам і фетиш) . Тому вважаю і вініл зараз в тренді бо це дає реальне відчуття тому все ж таки це має місце бути і я приверженець таких думок . Доречі маю плівковий фотік і дуже часто їм користуюсь …
PS І повірте що якщо б ми зібрались десь під півас обирати мені СД то було б дуже круто ) навіть Любитель який критикує все був би в тему Додав своє підвіконня
Влізе ще сідюк ?