Чи варто купувати CD програвач ?
Автор Сообщение
MrBigg Не на форуме
Постоялец

RE: Чи варто купувати CD програвач ? / 14-04-2023 19:52
І с приводу фізичних носіїв , особиста думка ) в нашому житті майже все втрачає цінність . Все стає віртуальним , неіснуючим фактично . Фотографія - зараз модно налупашить 1000 фото і обрати одну ) а раніше можна було зробити 36 і ти цінив кожну бо вона була фізичної і несла момент . Спілкування - воно не ріальнеWink форуми та інше це більша честина життя кожного зараз . Навіть гроші ))). А коли в тебе вдома лежить частина музики яку доносив артист для мене це цінність . Звісно прогрес це добре але ми втрачаємо навіть частину себе в погоні за технологіями . Люди потроху розуміють що фактично вони купляють воздух змінюючи його на інший воздух ) і їм хочеться щось мати , торкатися до цього , навіть відчувати як пахне ця річ ( ось вам і фетиш) . Тому вважаю і вініл зараз в тренді бо це дає реальне відчуттяWink тому все ж таки це має місце бути і я приверженець таких думок . Доречі маю плівковий фотік і дуже часто їм користуюсь … Party0012
PS І повірте що якщо б ми зібрались десь під півас обирати мені СД то було б дуже круто ) навіть Любитель який критикує все був би в темуWink Додав своє підвіконня

Влізе ще сідюк Biggrin?

(Отредактировал 14-04-2023 в 20:05 MrBigg.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: VZ , Igor65 , artshop , Kolya , roteid , t.800 , igordoc

Сообщения в этой теме
RE: Чи варто купувати CD програвач ? - MrBigg - 14-04-2023 19:52

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 19 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS