Чи варто купувати CD програвач ?
|
Автор |
Сообщение |
Vov@n
Ветеран
|
RE: Чи варто купувати CD програвач ? / 16-04-2023 21:18
То просто ви ніколи не чули нормальні навушники з плеером. Бюджет 2куе
А ще дуже цікаво, як ви будете купувати фірмові диски по 15-20-30уе, якщо використовуєте кабелі в системі по 20грн. Та ін
Розкажу свою історію,
Коли у мене була 2-га система, не на підвіконні, а поставлена по дліній стінці і між акустикою було 3 метри і від акустики до слухача також 3 метри, на стінках 'коври' стійка і все таке.
B&W 602s3+Roksan Candy L3+Roksan Candy mk3+Arcam cd36 мережеві кабелі Олфлекс 100 та міжблоки VanDenHul The Name.
Чесно скажу,
/між болванкою та ліцензією була різниця, але не така щоб купувати ліцензійні диски, а фірмові диски і ліцензія взагалі звучали однаково.
/Далі система потихеньку ставала краще змінені кабелі, акустика, підсилювач ітд, і я вже відчував різницю між болванкою і ліцензією, і вона вже була дуже помітна. Але між ліцензією і фірмою й надалі різниця була не суттєва. Я багато писав що практично не має різниці, але читав відгуки що різниця є і вона велика.
/ На данний момент, у мене багато ліцензії і є аналоги фірми, так фірма звучить набагато краще.
Висновок, пишу вам, що СД, файлова система, бобіни, вініл якщо система правильно налагоджена, вона буде грати.
І доречі Любитель вам давав ціні поради, краще прислухатись.
Щоб зрозуміти що таке система і як їх будувати, прочитайте, подивіться "Системы Участников"
Я вам натякнув, і показав початковий рівень системи, вам робити висновки. Для мене ця тема більше не актуальна. Всього найкращого.
1=Все что советую, советую с личного опыта, и то что сам слушал.
2=Уши не гипнотизируются, они либо слышат либо нет.
3=Грамматические ошибки являются авторским стилем изложения материала. По этому все замечания по поводу ошибок лучше оставить при себе!
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Чи варто купувати CD програвач ? - Vov@n - 16-04-2023 21:18
|
Пользователи просматривают эту тему: 17 Гость(ей)
|
|