Hi-end = надувательство?
|
Автор |
Сообщение |
ЗЕРО
Учу Правила
|
RE: Hi-end = надувательство? / 02-05-2011 12:24
(02-05-2011 12:15)_Вячеслав_ писал(а): (02-05-2011 11:59)ЗЕРО писал(а): Дивно,а чому ні? Хай-енд відмінний від Хай-фай за двома кардинальними критеріями:звук та ціна(і ще вага,як не дивно). Гарненькість та якість виконання все-таки більш другорядні критерії. В разі отримання Хай-ендівського звуку за цінами Хай-фая-це лоховство виробника,якщо навпаки-отримуєш Хай-файський звук за Хай-ендівські гроші-це лоховство покупця. Хіба не так?
Так. Только я бы расположил в следующем порядке характеристики:
- цена
-звук
-эксклюзивность (лимитированная серия, подпись создателя в названии, линейка года (типа "2012"))
Но Вы уже признаете существование Хай-Энда и описываете характерные ему признаки, а значит опровергаете посыл ТС что ХайЭнд это миф. (ну и косвенно подтверждаете что эта тема не имеет смысла вообще, а является очередным ... ТС) Я і не казав зворотнього,так Хай-енд Є,як є і Хай-фай і тема дійсно фуфлова.А з приводу третього критерія "ексклюзивність"-для мене він взагалі неіснує,якщо не звучить,в принципі,як і ціна. Тому перше-це його величність ЗВУК,все інше другорядне.
|
|
|
|
Сообщения в этой теме |
RE: Hi-end = надувательство? - ЗЕРО - 02-05-2011 12:24
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|