Фостекс напевно . На нього схоже . Тут ше не згадувалось шо кожен майстер будує свій підсилювач по свому розумінно правильного ЗВУКУ . Так як ми всі індивідуми то і поняття звуку як і мистецтва загалом в нас індивідуальне . І при купівлі авторського ми купляєм не тільки виріб а і ідеологію майстра . Інше питання чи близька вона нам . Якшо так то підсилювач буде радувати вас своїм звуком а якшо ні то наоборот роздражати . Чому навіть між саморобними підсилювачами є такі як подобаються і такі які ні . Так само і між фірмовими . Комусь ямаха а комусь і маранц . Але тільки ДУРАК може з плеча судити шо ВСІ авторські підсилювачі фігня . Або ше тупіше казати шо всі брендові підсилювачі афігенні. Коли беретесь шось до чогось рівняти то хоть задавайтесь діапазоном цін . А якщо це зробити то бренд тоді починає не вигрібати . Тому шо ціна авторського на порядок нижча . Тобто при одинаковій ціні авторське повинно звучати краще . Воно і звучить . Будете всі дуже сильно сміятись якшо я скажу шо не чув ні одного авторського підсилювача . Але я і без прослушки можу сказати шо є багато людей які попродавали свої дорожезні фірмові підсилювачі і покупляли Авторські . І зараз довольні як слони і не розуміють на шо вони стіки років перед тим тратили такі ресурси якшо ось воно щастя було під носом . Явно це не реклама Брендового . На кінець питання на засипку скікох людей ви занєте які продали авторські підсилювачі шо б купити брендові .