Гибридные усилители: между умными и красивыми?
|
Автор |
Сообщение |
Скользящий
Учу Правила
|
Re: Гибридные усилители: между умными и красивыми? / 18-07-2008 23:53
(18-07-2008 23:37)Serega link писал(а):[quote author=Скользящий link=topic=5258.msg107448#msg107448 date=1216410641]
[quote author=Serega link=topic=5258.msg107349#msg107349 date=1216387446]
Вообще, нужно рассматривать задачу с конца.
Сперва есть задача - построить хороший усилитель... Сергійко, ти вибачай, я трошки переінакшу цю тезу... 
Пляшем от печки... (с) не моє
Задача - відповідним, тобто найкращим можливим чином, драйвити АС, які є перетворювачем електричних коливань в акустичні...  Усім відомо, що АС мають різну чутливість? Надіюся...
Також відомо, що, в основному, сучасна акустика низькочутлива?
Конкретно "гібридна" концепція, у варіанті вакуумний драйвер + напівпровідниковий вихлоп, ІМО, є абсолютно маркетинговим кроком, та переслідує наступне - забезпечення високої потужності вихлопу, за рахунок використання транзисторів замість недешевих моточних виробів та лампочок для "вдування" тупої акустики... Не будемо вдаватися до подробиць по налагодженню та стабілізації і лінійності лампового вихлопа, за нас це зробили Уільямсон, Хафлер, Джонсон... А Скойок розтлумачив фазоінвертори... 
[/quote]
ну ты ещё дальше копнул, я ограничился только самим устройством, не рассматривая его хар-ки. Хотя, думаю, при желании, ничто не мешает сделать лампочковый усил, который сможет расшатать утопию, конфиденс и наутилус, включенные последовательно, только зачем?  Если взять ещё дальше, то задача упростится, в плане потраченных сил  Зачем создавать себе проблемы, а потом героически их решать? 
[/quote]
Ну так... Вже є... На 8-ми 6550 в каналі на вихлопі...  Питання "ЗАЧЕМ" - риторичне, якщо його розглядати без урахування маржі...
|
|
|
|
Выразили согласие: | |
|
Сообщения в этой теме |
Re: Гибридные усилители: между умными и красивыми? - - 18-07-2008 23:53
|
Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)
|

|