Последний CD который я купил
Автор Сообщение
Atass Не на форуме
Ветеран

RE: Последний CD который я купил / 16-07-2017 12:04
Отримав кілька фірмових сd. Зважував який варіант альбому WISHBONE ASH-Live In Geneva (ZYX Music - SIS 1128-2)
взяти, вініл або сd. Переміг останній варіант, там композицій побільше, ніж на обрізаному варіанті на вінілі. Тут Andy Powellу акомпанують Roger Filgate і Tony Kishman. Записаний зальник просто бомбезно добре. З огляду на мою давню любов до зальників, а особливо до зальника цієї групи, і то як він добре озвучений і записаний ... це без перебільшення подарунок меломанові.

Також придбав ще один цікавий дісочек URIAH HEEP - Celebration (Edel Records - 0198922ERE), кавер старого Хіпа переспіваний вокалістом групи останніх років Bernie Shaw. Дуже я заповажав цього вокаліста після роботи Uriah Heep - Sea Of Light. І це багато в чому вплинуло на мій вибір з купівлі цього диска. Захотів прикрасити палітру групи і його переспівом бойовиків групи. Скажу що на мій погляд він це зробив на відмінно.
Володя runwild жму руки за допомогу з покупкою камараденHappy0158Party0012Party0016

(Отредактировал 16-07-2017 в 12:56 Atass.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: BARGUZYN , great white , ironman71 , klimlord , seborbon , runwild , tashik , unclesandy , stref , jethro1803 , Yoolla , NEGRIY , Сергій , NOMAD9

Сообщения в этой теме
RE: Последний CD который я купил - Atass - 16-07-2017 12:04