Клуб любителей Luxman
Автор Сообщение
ShelestBerg Не на форуме
Ветеран

RE: Клуб любителей Luxman / 17-04-2017 10:16
(16-04-2017 22:38)djo писал(а):  так яка доставка получається з юса л 100го ?
Це залежить ві того як доставляти. Якщо конкретним перевізником, наприклад фірма "Дніпро" є така, то по Америці до них 125$, потім 8$ за кг. до нас, а він важить 19 кг. + упаковка, от і получається 200$, а то і більше. Під ключ 350$ до 400$ і получиться. Але в мене є знайомий який возить машини із Майямі, він кладе товар в автомобіль, в декларації зазначає як особисті речі і все, доставка до Одеси місяць часу, і пляшка моєму корішу. Вся вартість це пересилка по США до Майямі.
До речі я купив у одного діда в США AC Klipsch Heresy II, зовсім не дорого в порівнянні з Єбеєм. Дід живе не далеко від Маямі, знайомий з'їздив до нього, перевірив акустику, послухав, по Вайберу мені всю інфу скинув, поклав в Тойоту яка їде в контейнері в Одесу і все. Через три тижні відпишусь як звучать легендарні Heresy II в парі з Luxman L-510. Rolleyes
Ось така історія.Smile 2
Усих Люксманівців вітаю зі святом Світлої Пасхи. Хай Господь Благословить Японців за Luxman, а нас за те що ми свій вільний час присвячуємо прекрасному, а саме музиці найвищої якості і тому як зробити її ще якіснішою, а не просто змарновуємо час перед телевізором з пляшкою пива або горілки.
З повагою. Party0012

Музыка — единственный всемирный язык, его не надо переводить, на нем душа говорит с душою. (Бертольд Авербах)
Найти все сообщения

Выразили согласие: djo , Sanja 76 , BoRo , alex0665

Сообщения в этой теме
акустика - inferno98 - 14-07-2015, 21:59
RE: акустика - inferno98 - 18-07-2015, 21:16
RE: Клуб любителей Luxman - ShelestBerg - 17-04-2017 10:16

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 5 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS