Электростатические панели
Автор Сообщение
baheba Не на форуме
Ветеран

RE: Электростатические панели / 19-02-2024 13:19
(17-02-2024 21:17)Svjatoslav писал(а):  Потрібно, щоб вони були подібні до міхів "гармошки". Тобто через один закриті з задньої сторони, і через один із зміщенням закриті спереду.
https://www.diyaudio.com/community/threa...er.265815/
Сергiй,я це розумiю,що у виглядi мiхiв,я не розумiю як ЕС повинен працювати у НЧ.
Пройшов за посиланням...я згiден з одним iз учасникiв бесiди у тiй темi,що ЕС не годен створити необхiдний тиск великої амплiтуди коливання щоби витиснути повiтря з кишень конструктива,а Хейл саме на це орiєнтований.
Той басовий випромiнювач що я користую- як би повна протилежнiсть Хейла у звязку з проблемою ЕС, саме пакет iзобарик допомагає пiдвищити тиск цiлого пакета мембран котрi працюють синфазно.

А от на СЧ ВЧ можливо Хейл прохиляє,саме тут гостру направленiсть звуку планара можна нiвелювати Хейлом зберiгши доволi велику площу випромiнювача,що необхiдно при низькiй вiддачi.

(11-02-2024 17:51)Serpens писал(а):  электростаты слушал только у onv, десять лет назад, уже ничего не вспомню.
Помницца Вадим(земля пухом) докупал на Мартин Логан,которые использовал в качестве СЧ.ВЧ. пищалку львовского автора.
Это он делал именно по той причине что я тут описывал-НЕправильное акустическое оформление излучателя(геометрия),тупо субьективно не хватает ВЧ.
В "моей" полоске 20мм. шириной ВЧ кристально чистые и их ровно столько-сколько есть в исходнике.
(Отредактировал 19-02-2024 в 13:29 baheba.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: doom , Serpens

Сообщения в этой теме
RE: Электростатические панели - baheba - 19-02-2024 13:19

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS