Поки карбон для тонарма в путi я вирiшив трохи обробити КДП акустично.
Це такий самий простий спосiб котрий прийшов на ум.
Суть,оскiльки великi плити,що були зробленi ще у 12 роцi працювали на поглинання звуку(2см мiнеральна вата+груба тканина),то я вирiшив розбити їх функцiю ще й на вiдбиття звуку посередництвом от таких клiток.
Геометрiя тiльки одна,була ще одна в моделях Арт-Каму,але не став сильно заморочуватись,вирiшив обiйтись однею.
Усi цi конструкції(4мм. фанера) носять тимчасовий характер,далi буду дивитись як це пофарбувати,прикрiпити,обшим надати людського вигляду,а поки цiкавив сам звуковий ефект вiд цього,об'єктивно все це повинно затримувати i розбивати вiдображений звук вiд пласких поверхонь стiн,щоб вiн якомога пiзнiше приходив за прямим звуком,формуючи нiби як бiльше за розмiром примiщення,де вiдображений звук приходить набагато пiзнiше чим прямий i це добре.
Як це працює суб'єктивно(?),сильно пiдвищилась роздiльна здатнiсть на СЧВЧ,все як на долонi,усе читається на-раз,далi,пiдвищилось вiдчуття первинного примiщення-студії(порiвнював с навушниками,де нема ефекту вторинного примiщення-КДП).
Ну i наша "глибина",відчувається фантастична точнiсть вiдстанi до об'єкта(образу), цей образ чiткий i обрамлений власним мiнi простором,що для мене було не то що вiдкриттям у стерео форматi,але близьке до цього.
Ну i така точнiсть мiсцеположення образу звiсно ж формує таку ж саму точнiсть тембрової достовiрностi.
Можливо трохи пiзнiше випробую сканлайни i дифузори Шредера,це складнiше.