Электростатические панели
Автор Сообщение
baheba Не на форуме
Ветеран

RE: Электростатические панели / 20-10-2025 15:15
От тiльки не тре менi розповiдати про звуковидобування на флейтi чи iнших iнструментах,бо з ними мало не в лiжку провiв десятки рокiв.
Флейта то дуже специфiчний iнструмент,в нiй вiдсоткiв 80 повiтря що виходить зi складених губ флейтиста(-стки)iде мимо дзюрочки(мудштука) i вiд цього тембр такий повiтряний,у тебе воно сипить,ну то твоє дiлоHappy0196.

По тонарму,сьоднi закiнчив i вже послухав,от маю жуйову натуру у тому хiфi,коли уже взявся щось робити,то не вiдiрвеш,сьоднi зранку не мiг дочекатись поки настане 9-та година щоби почати у дворику шумiти болгаркою.
Моя Мариня(золота людина) iнколи так нiжно каже-Котику( у мене побутове таке погоняло),от якби ти до заробляння грошей таким був як до тих колонок чи тонармiв,ну шо я можу вiдповiсти окрiм оглянути її знизу доверху довiрливим поглядом i муркнути?

Про звук,таки паразитнi резонанси з'їдають корисний сигнал i дуже сильно,на новому тонарму абсолютно ненав'язливо з'явилися на поверхнi тихi сигнали про якi ранiше я мiг лиш здогадуватись.Звук на голову детальнiший i разом з тим м'якіший,це убивче вiдчуття,якiсь доторкання металевих щiток до малого барабана на три пiано котрi були ледве-ледве чутнi тепер стали явними,але не жорсткiшими,а навпаки м'якшими,парадокс!

Отже коли менi хтось,десь,колись почне плести про то що т.з. "мертвi" матерiали у тонармо-побудовi це зло-я йому плюну в зеньки.

Найти все сообщения

Выразили согласие: professo

Сообщения в этой теме
RE: Электростатические панели - baheba - 20-10-2025 15:15

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 2 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS