Электростатические наушники.
Автор Сообщение
doom Не на форуме
Специалист

RE: Электростатические наушники. / 16-10-2024 18:03
Happy0158Happy0158Happy0158Happy0158

ПЕПЕЛ КЛААСА СТУЧИТ В МОЁ СЕРДЦЕ !!!!
Найти все сообщения

Выразили согласие: kashtan , baheba
SUIGYNTOU На форуме
Ветеран

RE: Электростатические наушники. / 19-10-2024 18:04
Завожу патент. Электростатистические наушники от ЧатГПТ. Happy0158 Evilgrin0041
Ведут статистику и вникают в Ваш бред/разговор. Happy0158 Evilgrin0041

Крестики-кролики.
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|
Найти все сообщения

baheba Не на форуме
Ветеран

RE: Электростатические наушники. / 11-12-2024 17:44
(19-10-2024 18:04)SUIGYNTOU писал(а):  Завожу патент. Электростатистические наушники от ЧатГПТ. Happy0158 Evilgrin0041
Ведут статистику и вникают в Ваш бред/разговор. Happy0158 Evilgrin0041
"Бред" у тебе в голові і каша,манна!

Отже,я попрацював трохи з драйверами,звісно з мегометром,удосконалив надійнiсть,а заодне виправив трохи АЧХ до потрібних характеристик наближених до подібних у топових навушників.
Також,як писав вище,тепер чаші навушників будуть з цінних порід дерева і бронзового оголів'я.Пару вимірів,АЧХ і THD(0.13% до речі,зникаюче мало).

Пара фотокарток двополосок чорного дерева пiд оливою:

(Отредактировал 11-12-2024 в 17:51 baheba.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: oleg2566 , SUIGYNTOU , Svjatoslav
oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: Электростатические наушники. / 11-12-2024 19:25
Думаю що шкіра натуральна, не місцева? Biggrin заїзджа.
(Отредактировал 11-12-2024 в 19:28 oleg2566.)
Найти все сообщения

Выразили согласие: baheba , Svjatoslav
baheba Не на форуме
Ветеран

RE: Электростатические наушники. / 12-12-2024 15:21
Так Олег,продаватор ледве-ледве був зрозумiлий по телефону коли я розпитував про товщину матерiалу,потрiбна була шкiра 0.5-0.7 мм.,але вiн показав вiдео з вимiрювальним приладом.
Найти все сообщения

Выразили согласие: oleg2566
baheba Не на форуме
Ветеран

RE: Электростатические наушники. / 18-04-2025 12:19
Пройшло трохи часу,я попрацював у черговий раз над драйверами,здавалось би-що нового (?),але знаючи трохи електростатичну тему можна вмикнути 3-D уяву i таки щось оновитиHappy0158.

Отже,рокiв зо-чотири тому вирiшив спробувати iзобаричний драйвер у навушниках,це коли двi мембрани паралельно працюють на один об'єм,себто друга мембрана пхає в дупу першу i таким чином мотори об'єднуються для бiльшого звукового тиску.
На той час не змiг коректно пiдготувати мембрани,виникало ряд негараздiв.
Тепер(говорю ж-пiдмикнув 3 -D уяву) з мембранами вийшло.

Це так захопило що на двi версії навушникiв(овал+квадрат) встановлюю iзобаричнi драйвери.
Нюанс,оскiльки в такому поєднанні частоти спрацьовують не ленiйно,а наприклад НЧ в бiльшiй мiрi,СЧ у меншiй,а ВЧ ще у меншiй,то статори-електроди потрiбно було виробити(акустичну прозорiсть) iз цими урахуваннями,у мому випадку поєднання тонкої плетеної сiтки з перфорованим матерiалом.

Ну i вимiрювальний мiкрофон у помiч.Результат-густi, щiльнi,деталiзованi НЧ не властивi легким мембранам,але керованi электростатичним способом-рiвномiрним полем по всiй площi мембрани,але не зональним як у решти технологiй.

Дерево,натур. шкiра,бронза...:

Найти все сообщения

Выразили согласие: doom , oleg2566
oleg2566 Не на форуме
Ветеран

RE: Электростатические наушники. / 18-04-2025 13:10
Ну це десь вертілось у голові... Сашко, ти довів етюд, довжиною з оперу, майже до завершення, але знаю, що то не такBiggrin
Найти все сообщения

baheba Не на форуме
Ветеран

RE: Электростатические наушники. / 18-04-2025 14:15
(18-04-2025 13:10)oleg2566 писал(а):  Ну це десь вертілось у голові... Сашко, ти довів етюд, довжиною з оперу, майже до завершення, але знаю, що то не такBiggrin
Та яка опера,чоловiче,всього лиш коломийкаHappy0196Happy0196Happy0196?
Найти все сообщения

Выразили согласие: oleg2566
kashtan Не на форуме
Ветеран

RE: Электростатические наушники. / 18-06-2025 11:28
Хотелось бы больше подробностей о дарк войс. Будет ли версия рок дарк? Бас - наше все.
Найти все сообщения

Выразили согласие: baheba
baheba Не на форуме
Ветеран

RE: Электростатические наушники. / 18-06-2025 22:43
Якраз хтiв написати,я їх не охрещував нiякими "дарками",це овальна версiя Перуна котра здобула декiлька новинок.
1.Складний статор щоб убити двох зайцiв,тобто з участками малої акустичної прозорості для "басів", та й з участками великої прозорості по середині для "верхів",тому там є як перфорований склоліт,так і мілка бронзова сітка.
2.Невеличким ноу-хау являється те,що сам драйвер кріпиться безпосередню до амбушюра через кільце-арматуру для жорсткості і таким чином резонанс від НЧ коливань драйвера частково передається через амбушюр на кістковий матеріал черепа слухача.
Це допоміжний рецептор до слухового що пезпосередньо впливає на сприймання муз. матеріалу.Як відомо НЧ у більшій мірі сприйматься нами саме кістяком,ну і вухами.Не можна сказати що ефект явний,але через пару хвилин прослуховування починаєш розуміти що тобі щось до цього невідоме подразнює чи то свідомiсть,чи то підсвідомість,обшим барабани стають барабаннішими,де є калаталко,мембрана і натягнутий мов батут удар,це цікаво.
3.Також ускладнив трохи оголів'я, придав дві вісі свободи(вертикальну та горизонтальну),оскільки самі амбушюри перестали бути такими пухкими, їх призначення трохе ускладнилося,вони стали твердіші,а значить повинні вибирати нерівності голови за рахунок механіки оголів'я.

Вага без кабеля 290гр,з кабелем 380 гр.

Найти все сообщения

Выразили согласие: kashtan , oleg2566
kashtan Не на форуме
Ветеран

RE: Электростатические наушники. / 18-06-2025 23:31
(18-06-2025 22:43)baheba писал(а):  Якраз хтiв написати,я їх не охрещував нiякими "дарками",це овальна версiя Перуна котра здобула декiлька новинок.
1.Складний статор щоб убити двох зайцiв,тобто з участками малої акустичної прозорості для "басів", та й з участками великої прозорості по середині для "верхів",тому там є як перфорований склоліт,так і мілка бронзова сітка.
2.Невеличким ноу-хау являється те,що сам драйвер кріпиться безпосередню до амбушюра через кільце-арматуру для жорсткості і таким чином резонанс від НЧ коливань драйвера частково передається через амбушюр на кістковий матеріал черепа слухача.
Це допоміжний рецептор до слухового що пезпосередньо впливає на сприймання муз. матеріалу.Як відомо НЧ у більшій мірі сприйматься нами саме кістяком,ну і вухами.Не можна сказати що ефект явний,але через пару хвилин прослуховування починаєш розуміти що тобі щось до цього невідоме подразнює чи то свідомiсть,чи то підсвідомість,обшим барабани стають барабаннішими,де є калаталко,мембрана і натягнутий мов батут удар,це цікаво.
3.Також ускладнив трохи оголів'я, придав дві вісі свободи(вертикальну та горизонтальну),оскільки самі амбушюри перестали бути такими пухкими, їх призначення трохе ускладнилося,вони стали твердіші,а значить повинні вибирати нерівності голови за рахунок механіки оголів'я.

Вага без кабеля 290гр,з кабелем 380 гр.
А эти новшества можно внедрить в рок-версию - или нет планов?
Найти все сообщения

baheba Не на форуме
Ветеран

RE: Электростатические наушники. / 19-06-2025 00:54
(18-06-2025 23:31)kashtan писал(а):  А эти новшества можно внедрить в рок-версию - или нет планов?
Ця версiя крутiша по НЧ чим Рок,але я думаю над майбутнiм Роком,поки що тiльки зробив моделi у Арт Камi статорiв i чаш, займусь виготовленням i обтiсуванням,тре буде подивись що з АЧХ,не хочеться локальних провалiв у СЧ з якими будуть випадати певнi групи iнструментiв.
Ну i розмiри...не будуть такi "чебурашнi":D,а поскромнєє,як i цi,власне.
Найти все сообщения

Выразили согласие: oleg2566 , kashtan
kashtan Не на форуме
Ветеран

RE: Электростатические наушники. / 19-06-2025 12:58
(19-06-2025 00:54)baheba писал(а):  Ця версiя крутiша по НЧ чим Рок,але я думаю над майбутнiм Роком,поки що тiльки зробив моделi у Арт Камi статорiв i чаш, займусь виготовленням i обтiсуванням,тре буде подивись що з АЧХ,не хочеться локальних провалiв у СЧ з якими будуть випадати певнi групи iнструментiв.
Ну i розмiри...не будуть такi "чебурашнi":D,а поскромнєє,як i цi,власне.
Рок версия с резонирующими амбушюрами по басу должна быть еще лучше.
А название какое будет, если не дарк? Резо? 3д? Или модное ныне - AL - ИИ - нейро? Типа прямо в головной мозг через кость.
Найти все сообщения

baheba Не на форуме
Ветеран

RE: Электростатические наушники. / 20-06-2025 07:23
(19-06-2025 12:58)kashtan писал(а):  Рок версия с резонирующими амбушюрами по басу должна быть еще лучше.
А название какое будет, если не дарк? Резо? 3д? Или модное ныне - AL - ИИ - нейро? Типа прямо в головной мозг через кость.
Та яке там "нєйро",це занадто тонко,тут йдеться про первiснi iнстинкти-любителiв "басiв".Тре спочатку їх задовiльнитиHappy0158Happy0158Happy0158.
Найти все сообщения

Выразили согласие: oleg2566 , kashtan

Переход:

Пользователи просматривают эту тему: 1 Гость(ей)

Orion

Администрация форума | Статистика форума | Обратная связь | Вернуться к содержимому | Справка | Лёгкий режим | Список RSS