Wings – Back To The Egg .Columbia – FC 36057, MPL (2) – FC 36057, Columbia – 36057, MPL (2) – 36057 .Vinyl, LP, Album .Country: US . Released: 24 May 1979 . Genre: Rock. Style:Classic Rock .
Еще один Wings . Долго хотел взять.
стосовно JP. ось такий, червоненький, Killing Machine, маю віру, закрив питання пов'язані з цим альбомом.
Judas Priest – Killing Machine, CBS – S CBS 83135, UK
Special limited edition in red vinyl.
(17-12-2016 20:57)ironman71 писал(а): з англійцями звук рівняли?
Не рівняв. Був голандець колись Defenders Of The Faith, але подарував його добрій людині. А от Турбо взагалі ніколи не було. Раніше вважав його занадто попсовим для такого крутого металіста, як я. А зараз саме то.
Порівнювати не хочу, бо штатівські звучать ОК, ще й такі важкі та бронебійні... і платівки, і конверти. Голандець був значно легшим.
Надбав ще одного Gentle Giant . Відкриваю для себе цих гігантів... Німець,звучить гарно.
Gentle Giant "The Missing Piece" Chrysalis – 6307 604 Germany 1977
(17-12-2016 20:57)ironman71 писал(а): Василь, плачеш тому, що так Х..., чи від задоволення?
неодноразово чув нарікання від колег, що платівка Х.. звучить.
з англійцями звук рівняли?
та звук такий ( на лампі )- шо тюбітейку здуває !!! а обертона та об"єм на улюбленній пісні просто вражають...
(18-12-2016 10:44)vazlav писал(а): та звук такий ( на лампі )- шо тюбітейку здуває !!! а обертона та об"єм на улюбленній пісні просто вражають...
Я бы не смог сказать о ТАКОМ звуке на своей пластинке (Holland)...хотя имея два неплохих ламповых усилителя (моноблоки на Г-807 и КТ-88 ) и голову МС Shelter-301 не из последних по звуку, я все же считаю что винил записан не очень удачно.На всякий случай держу американский CD.
(18-12-2016 11:41)seborbon писал(а): Я бы не смог сказать о ТАКОМ звуке на своей пластинке (Holland)...хотя имея два неплохих ламповых усилителя (моноблоки на Г-807 и КТ-88 ) и голову МС Shelter-301 не из последних по звуку, я все же считаю что винил записан не очень удачно.На всякий случай держу американский CD.
на вкус и цвет товарищей нет ! у меня АТ 180 ML hard & hevy играет просто потрясно. Я доволен !
Очередные пополнения
Rainbow – Long Live Rock 'N' Roll (немец оригинал)
Accept – Accept (немец первый пресс)
Благодарность Юрию ака Vinylof
Uriah Heep – Firefly(амерский первый пресс)
Благодарность Вадиму
Stray – This Is Stray(Saturday Morning Pictures) немец переиздание,с другой обложкой и названием альбома ... чё так ?
Благодарность Сергею ака Geordie
Великолепного звучания можно достигнуть за вполне умеренные деньги!
MILES DAVIS - BITCHES BREW , 2LP GATEFOLD / COLUMBIA STEREO PG26
Miles Davis In Tokyo 1969 / CBS SONY 25AP 762 , Japan 1977
John Coltrane - A Love Supreme 1965 / Impulse! AS-77 Black Label 1973 , usa
Miles Davis Quintet - Miles Smiles , 1966 / Stereo Columbia CS9401, 2 eye , usa ( XSM115748-1A / 1A )